Your free enquiry
AMB

AMB

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Metal Working Industries
Organizer
Organizer:
Messe Stuttgart
Event website
Event website:
AMB
Frequency
Frequency:
2 years

AMB 2024 - Последни новини

Landesmesse Stuttgart GmbH обяви, че AMB 2024 ще се проведе от 10-ти до 14-ти септември. Messe Stuttgart ще работи в тясно сътрудничество с местното правителство, за да гарантира, че изданието на живо е в пълно съответствие с нормативните изисквания. Понастоящем изложбеният център не разполага със строги защитни мерки срещу Ковид-19. Това се дължи на премахването на свързаните с него вътрешни ограничения. Германия в момента няма ограничения за пътуване.

Въведение

AMB представя нови хоризонти за металообработващата индустрия. Международният търговски панаир се издигна до самия връх в Германия и сега се нарежда сред първите пет в целия свят. Първото издание дебютира през 1982 г. и постави здрави основи за иновативна работа, изследване на нови продукти и работа в мрежа. Влиянието му нараства с годините и сега се счита за първоначално събитие. По отношение на продуктите имате цялата производствена верига под един покрив. Продуктовото портфолио се разширява до CAD & CAM, CAE, CIM, технологиите на предавките и задвижванията, фабричната автоматизация, строителните части, роботиката, машиностроенето, металообработването, металообработването, производствените линии - списъкът продължава и продължава. AMB е привлекателен за големите купувачи в индустрията, защото те могат да открият всички нови технологии на едно място.

Логистиката

AMB представя иновации и новаторски решения в металообработването на всеки две години. Международният търговски панаир обикновено се провежда за общо пет дни през септември, което дава на изложителите чудесна възможност да се подготвят за следващата финансова година. Програмирането се извършва в Messe Stuttgart в Щутгарт, Германия. Landesmesse Stuttgart GmbH служи като официален организатор. Не забравяйте да проверите работното време по -късно, когато официалната програма бъде разкрита. Ако не давате кола под наем за времето на престоя си, има и други лесни начини да стигнете до Messe Stuttgart. Изложбеният център е добре обслужван от градския транспорт. В допълнение към автобусите можете да се возите и на две линии от системата на крайградските влакове. Messe Stuttgart също се радва на бърза връзка с летище Щутгарт, което го прави удобно да напусне шоуто и директно да отиде да хване вашия полет.

Какво можете да очаквате

• Изложителите имат достъп до най-големите международни пазари в света, а търговските посетители идват с бизнес-ориентирани цели. Те искат да изследват нови продукти, да се свързват и да правят покупки. Всички елементи за успешно бизнес пътуване са налице.

• AMB се фокусира върху иновациите. Къде отива технологията? Как можете да продължите напред? Кои компании правят разлика? Как тенденциите оформят металообработването? Отговорите ще намерите тук.

• Представянето на продукти е голям хит в AMB. Ако искате да генерирате бръмчене и да имате нов продукт да се представя добре, тогава AMB е идеалният повод. Организирайте стартиране и организирайте демонстрация, за да покажете най -добре какво представлява вашата марка. Получавате незабавен тласък на първите продажби.

Аудитория и статистика

AMB получава много подкрепа и спонсорство от големите германски институции - VDMA и VDW. Това само укрепи международния търговски панаир и го доведе до мястото, където е в момента. Последното издание беше рекордно в историята на AMB. Имаше продукти и услуги от общо 1500 международни изложители, докато изложбените зали бяха пълни с повече от 90 000 професионалисти, пътуващи от цял ​​свят. Тези цифри затвърждават значението на AMB като световен лидер. Изложителите са съсредоточени предимно в Европа с Германия като най -добре представената страна, следвана от Швеция, Испания, Франция, Великобритания, Холандия и Австрия. Има обаче присъствие и от Бразилия, Китай, Израел, Индия и САЩ. Важно е да се отбележи, че според последното проучване над 45% от всички посетители са били посетители за първи път, което означава, че изложителите винаги имат достъп до нови купувачи. Търговските посетители често са на ръководни позиции и могат да правят поръчки!

Настаняване

Винаги има голям интерес към хотелското настаняване по време на AMB. Бъдете първият, който ще получи най -добрите хотелски цени в Щутгарт с помощта на Trade Fair Trips ltd. Убедени сме, че се наричаме екип от експерти по настаняване за търговски панаири. Помогнахме на хиляди да получат стаи на достъпни цени и да знаем пътя си около Щутгарт. Получавате достъп до голяма база данни от хотели и апартаменти в града. Дайте ни цена и ние гарантираме страхотни спестявания. Вашият комфорт е наш приоритет, поради което винаги търсим хотели близо до Messe Stuttgart. Можете да стигнете до изложбения център пеша или за няколко минути с обществен транспорт. Trade Fair Trips ltd също е тук, за да помогне за всичко друго. Клиентите ни карат предварително да резервираме помещения за срещи на тяхно име. Можем да обезопасим всяка стая с A/V оборудване, от което се нуждаете. Имаме и екипи за изграждане на изложбени щандове!

Предишни издания

Издание от 2022

AMB 2022 се проведе под формата на изложение "лице в лице" в Messe Stuttgart от 13-ти до 17-ти септември 2022. Мястото на провеждане на събитието не разполагаше със строги процедури за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на факта, че Германия премахна националните си ограничения през април 2022. Изданието привлече 64 298 посетители от 71 държави, като 73% от тях имаха значително влияние върху решенията за поръчки. Те оцениха стоките на 1238 изложители, като 25% от тях представляваха чужда държава.

Full list of
hotels for
AMB

Book Now
How to get to AMB
On foot
On foot:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By car
By car:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

Similar trade shows