Your free enquiry
FABTECH

FABTECH

Chicago, USA
Индустрия
Индустрия:
Metal Working Industries
Organizer
Organizer:
AWS (American Welding Society)
Event website
Event website:
FABTECH
Frequency
Frequency:
1 year

FABTECH - актуализация

В края на изложението организаторите обявиха, кога ще се проведе FABTECH 2023. Събитието ще се състои между 11.09.2023 и 14.09.2023. То ще се проведе под формата на лично търговско изложение в Чикаго. Мястото на провеждане няма да разполага с най-новите мерки за превенция на Ковид-19 поради това, че щата отмени вътрешните си ограничения. Заради забраните за пътуване при пристигане в САЩ трябва да се представят документи за ваксинация.

Въведение

FABTECH е интегрално международно търговско изложение за металообработващата промишленост изцяло и поставя акцент върху технологичния блясък и постижения във всички продуктови категории - формоване на валци, триони, щамповане, инструментална екипировка, производство на тръби и тръби и заваряване. Като такъв може да се каже, че FABTECH е централен център за купувачи и изложители да се срещат и правят бизнес, както и да научават най-новите индустриални новини

Акценти

  • Има конференция, която контролира цялата обработваща верига - технически, оперативни, икономически и управленски теми.
  • Споделянето на професионални знания и ноу-хау е от основно значение, както може да се види от над 130 образователни сесии като част от образователната програма FABTECH.
  • Аудиторията продължава да нараства и в момента е над 48 000 професионалисти.

Логистиката

Събитието се провежда в Чикаго, САЩ в продължение на четири дни, въпреки че трябва да се отбележи, че това ежегодно събитие се премества от град на град в САЩ на ротация. Обществото на производствените инженери е официален организатор, а изданието в Чикаго ще се състои на McCormick Place. Всеки ден има различно работно време - от 10:00 до 18:00, от 09:00 до 17:00 и съответно от 09:00 до 16:00. Въпреки че часовете подлежат на промяна.

Аудитория и статистика

С 13 технологични писти е безопасно да се каже, че FABTECH със сигурност изпълнява централна роля като място за водене на бизнес. Изложителите не само се възползват от големия американски пазар, но срещат купувачи от Европа и страни като Китай, Япония и Мексико. Друга причина, поради която този търговски панаир стана толкова голям и популярен, е широкообхватната образователна програма, която включва над 130 сесии от опитни експерти в областта.

Достъпно настаняване в близост до FABTECH

Има много оферти за хотели в Чикаго, но защо да прекарвате дни в сравнение, когато имате опитен екип на ваша страна, който може да свърши тази работа за един ден. Trade Fair Trips ltd предлага персонализирани хотелски услуги за FABTECH, които отчитат вашия бюджет, за да не преразходвате. Също така е важно да ви поставите близо до McCormick Place и да съдействате по всякакъв друг възможен начин. Това може да включва резервиране на съоръжения за срещи или поемане на инсталацията на щанда.

Минали издания

Издание от 2021

FABTECH 2021 беше сред първите мащабни B2B търговски изложения за производство, които се проведоха в McCormick Place след началото на пандемията. Изданието за 2021 се проведе като присъствено изложение. То разполагаше с най-новите протоколи за превенция на Ковид-19, включително представяне на документи за здравословно състояние, социално дистанциране и други. Събитието се проведе между 13-ти септември и 16-ти септември 2021. Над 24 000 търговски посетители и около 1000 изложители предпочетоха да присъстват лично въпреки ограниченията за пътуване. Сред основните причини за пътуването беше наблюдаването на последните новости и участието в лични контакти. В рамките на изданието бяха представени повече от 400 нови тенденции, продукти и технологии. Продажбите по време на изданието бяха доста стабилни, което показва, че секторът е започнал процес на възстановяване. Освен това то показа, че общуването лице в лице е жизненоважна част от воденето на бизнес.

Full list of
hotels for
FABTECH

Book Now
How to get to FABTECH
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Chicago Midway Airport (Летище Чикаго Мидуей)

60 минути при пътуване от Union Station (Гара Юнион)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Chicago Midway Airport (Летище Чикаго Мидуей)

10 минути при пътуване от Union Station (Гара Юнион)

 

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Chicago Midway Airport (Летище Чикаго Мидуей)

25 минути при пътуване от Union Station (Гара Юнион)

 

Similar trade shows