Your free enquiry
FABTECH

FABTECH

Atlanta ,USA
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer :
AWS (American Welding Society)
Event website
Event website :
FABTECH
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

FABTECH е интегрално международно търговско изложение за металообработващата промишленост изцяло и поставя акцент върху технологичния блясък и постижения във всички продуктови категории - формоване на валци, триони, щамповане, инструментална екипировка, производство на тръби и тръби и заваряване. Като такъв може да се каже, че FABTECH е централен център за купувачи и изложители да се срещат и правят бизнес, както и да научават най-новите индустриални новини

Акценти

  • Има конференция, която контролира цялата обработваща верига - технически, оперативни, икономически и управленски теми.
  • Споделянето на професионални знания и ноу-хау е от основно значение, както може да се види от над 130 образователни сесии като част от образователната програма FABTECH.
  • Аудиторията продължава да нараства и в момента е над 48 000 професионалисти.

Логистиката

Събитието се провежда в Чикаго, САЩ в продължение на четири дни, въпреки че трябва да се отбележи, че това ежегодно събитие се премества от град на град в САЩ на ротация. Обществото на производствените инженери е официален организатор, а изданието в Чикаго ще се състои на McCormick Place. Всеки ден има различно работно време - от 10:00 до 18:00, от 09:00 до 17:00 и съответно от 09:00 до 16:00. Въпреки че часовете подлежат на промяна.

Аудитория и статистика

С 13 технологични писти е безопасно да се каже, че FABTECH със сигурност изпълнява централна роля като място за водене на бизнес. Изложителите не само се възползват от големия американски пазар, но срещат купувачи от Европа и страни като Китай, Япония и Мексико. Друга причина, поради която този търговски панаир стана толкова голям и популярен, е широкообхватната образователна програма, която включва над 130 сесии от опитни експерти в областта.

Достъпно настаняване в близост до FABTECH

Има много оферти за хотели в Чикаго, но защо да прекарвате дни в сравнение, когато имате опитен екип на ваша страна, който може да свърши тази работа за един ден. Trade Fair Trips ltd предлага персонализирани хотелски услуги за FABTECH, които отчитат вашия бюджет, за да не преразходвате. Също така е важно да ви поставите близо до McCormick Place и да съдействате по всякакъв друг възможен начин. Това може да включва резервиране на съоръжения за срещи или поемане на инсталацията на щанда.

Full list of
hotels for
FABTECH

Book Now
How to get to FABTECH

Similar trade shows