Your free enquiry
BIEMH

BIEMH

Bilbao ,Spain
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer :
Feria Internacional de Bilbao
Event website
Event website :
BIEMH
Frequency
Frequency:
2 years

BIEMH & COVID

BIEMH 2022 ще бъде дългоочакваното завръщане на международното търговско изложение за металорежещи машини в Билбао, Испания. Поради пандемията изданието за 2020 г. беше отменено и сега се изминаха четири години, откакто регионалната общност има възможност да се срещне лично. Във въздуха витае вълнение, докато датите 13-17 юни наближават. Организаторите обещават, че всичко ще върви по план в изложбения център в Билбао. Те създадоха концепция за безопасно изложение, която се отнася сериозно към благосъстоянието на всички присъстващи. Въведени са най-изчерпателните защитни мерки срещу COVID-19 от по-строги санитарни протоколи до по-добра вентилация и задължително маскиране.

Въведение

Създаден през 1961 г., BIEMH се доказа като един от централните търговски панаири за индустрията за металорежещи машини. През десетилетията той се превърна в истински еталон с глобално значение. Панаирът е ярка сцена, където някои от най-големите компании представят революционни технологии и посетителите могат да видят как най-новите постижения могат да бъдат приложени към тяхното оборудване и услуги. Списък на характеристиките на машините и оборудването - металорежещи машини; метрология; Софтуер за разработка и производство на продукти; автоматизация на процесите; манипулиране; роботика; заваръчни и химически продукти.

Логистиката

BIEMH е на път да проведе своето 31-во издание в Билбао, Испания, а програмирането ще продължи пет пълни дни в средата на юни. Международният търговски панаир традиционно се провежда от средата до края на май, но пандемията направи някои промени. BIEMH е предназначен само за професионална публика и работното време е определено от 09:30 сутринта до 18:00 часа следобед. Не забравяйте да проверите графика за промени. Изложбен център на Билбао и AFM организират изложбата в изложбения център на Билбао на всеки две години в тясно сътрудничество с AIMHE. Изложбеният център на Билбао има страхотно местоположение на около 13 км от летище Билбао и на 2 км от ферибота. Ако сте отседнали в Баракалдо, можете да хванете градския автобус KBus. В Билбао има линия 3136 Bizkaibus и метро линия 2 от станция „Ansio“, която ви отвежда директно до изложбения център.

Какво казват хората?

• „Окуражаваме се от реактивирането на сектора в Европа, което означава, че панаирът ще бъде по-технологичен и иновативен. Ние сме дистрибутори на испански, италиански и турски компании за рязане и формоване на металообработващи машини и сме много заинтересовани да проучим възможностите, предлагани от адитивното производство,” - Росарио Сото, президент на DISMA;

• „Дойдохме да предложим многопроцесова непрекъсната 5-осова технология под надзора на Industry 4.0,” - Микел Алмандоз, търговски мениджър на IBARMIA;

• „Ще инвестираме в нови машини и се интересуваме от закупуване на оборудване, така че посещението ни в BIEMH е много интересно. За първи път идваме на панаира и първото ни впечатление – моето и на други американски делегати – е много положително, както от гледна точка на организацията, така и от изложението. Офертите на оборудването са с много високо качество“, - Блейн Йънг, координатор на инструментите в SPX Process Equipment (САЩ)

Аудитория и статистика

Както вече споменахме, BIEMH е водеща бизнес платформа в Европа и това много ясно се вижда в числата. Последното физическо издание имаше над 1750 международни изложители на изложението и заедно те привлякоха публика, която достигна 42 400 търговски посетители. Заедно те генерираха 136 000 бизнес контакта, което е сериозна причина да присъствате. Това е доказан начин за генериране на нов бизнес по смислен начин. Географски в BIEMH бяха представени 61 държави. Търговският панаир представлява голям интерес за пазари като Германия, Австрия, Белгия, Китай, Франция, Холандия, Италия, Полша, Португалия, Обединеното кралство, Швейцария, Тайван и Турция, които са признати за лидери на световно ниво. Също така е важно да се отбележи, че търговските посетители идват от всякакъв вид професионални среди – автомобилостроене, космическа индустрия, аеронавтика, спомагателни средства, капиталови стоки, метални конструкции, производство на енергия, домакински уреди, стоки за бита, железопътен транспорт, подизпълнители за рязане и плочи, плесени и умира, газова и петролна промишленост.

Настаняване

Резервирайте хотели в близост до изложбения център на Билбао и направете първокласни спестявания. Trade Fair Trips ltd разполага с голяма база данни от хотели в цял Билбао, Испания и работи с клиенти на всяка отделна цена. Предстоящото издание на BIEMH за 2022 г. ще донесе хиляди. Не губете най-добрите цени за хотел и направете своята хотелска резервация днес. Независимо дали искате бюджетно настаняване или луксозни апартаменти, ние знаем всичко и резервираме стаята ви за броени часове. Всички оферти са за имоти в близост до изложбените центрове и в близост до градски транспорт за бързо пътуване. Trade Fair Trips ltd също е отговорен за вашето време в BIEMH. Клиентите могат да ни използват, за да наемат екип за изграждане на техните щандове на панаира или да направят резервация за мен

Full list of
hotels for
BIEMH

Book Now
How to get to BIEMH

Similar trade shows