BIEMH 2024

BIEMH 2024

Металообработваща промишленост Микро и нано технологии Индустриално инженерство
Bilbao, Spain
03-07 Jun 2024
Организатор:
Feria Internacional de Bilbao
Място на провеждане:
BEC Bilbao Exhibition Centre
Честота:
2 years
Уебсайт:
BIEMH

Ключовото световно събитие за машиностроителната индустрия

BIEMH 2024

BIEMH 2024 ще се проведе между датите 3-ти и 7-ми юни, 2024. Организаторите уверяват, че в изложбения център в Билбао е въведена строга концепция за безопасно провеждане на изложението. Въведени са най-всеобхватните мерки за защита срещу Ковид-19. Те ще включват протоколи за социално дистанциране и задължително маскиране. От участниците ще се изисква да представят 3G документи за влизане при пристигане, ако пътуват от държава, която не е част от ЕС или Шенген.

Въведение

Създаден през 1961 г., BIEMH се доказа като един от централните търговски панаири за индустрията за металорежещи машини. През десетилетията той се превърна в истински еталон с глобално значение. Панаирът е ярка сцена, където някои от най-големите компании представят революционни технологии и посетителите могат да видят как най-новите постижения могат да бъдат приложени към тяхното оборудване и услуги. Списък на характеристиките на машините и оборудването - металорежещи машини; метрология; Софтуер за разработка и производство на продукти; автоматизация на процесите; манипулиране; роботика; заваръчни и химически продукти.

Логистиката

BIEMH е на път да проведе своето 31-во издание в Билбао, Испания, а програмирането ще продължи пет пълни дни в средата на юни. Международният търговски панаир традиционно се провежда от средата до края на май, но пандемията направи някои промени. BIEMH е предназначен само за професионална публика и работното време е определено от 09:30 сутринта до 18:00 часа следобед. Не забравяйте да проверите графика за промени. Изложбен център на Билбао и AFM организират изложбата в изложбения център на Билбао на всеки две години в тясно сътрудничество с AIMHE. Изложбеният център на Билбао има страхотно местоположение на около 13 км от летище Билбао и на 2 км от ферибота. Ако сте отседнали в Баракалдо, можете да хванете градския автобус KBus. В Билбао има линия 3136 Bizkaibus и метро линия 2 от станция „Ansio“, която ви отвежда директно до изложбения център.

Какво казват хората?

• „Окуражаваме се от реактивирането на сектора в Европа, което означава, че панаирът ще бъде по-технологичен и иновативен. Ние сме дистрибутори на испански, италиански и турски компании за рязане и формоване на металообработващи машини и сме много заинтересовани да проучим възможностите, предлагани от адитивното производство,” - Росарио Сото, президент на DISMA;

• „Дойдохме да предложим многопроцесова непрекъсната 5-осова технология под надзора на Industry 4.0,” - Микел Алмандоз, търговски мениджър на IBARMIA;

• „Ще инвестираме в нови машини и се интересуваме от закупуване на оборудване, така че посещението ни в BIEMH е много интересно. За първи път идваме на панаира и първото ни впечатление – моето и на други американски делегати – е много положително, както от гледна точка на организацията, така и от изложението. Офертите на оборудването са с много високо качество“, - Блейн Йънг, координатор на инструментите в SPX Process Equipment (САЩ)

Аудитория и статистика

Както вече споменахме, BIEMH е водеща бизнес платформа в Европа и това много ясно се вижда в числата. Последното физическо издание имаше над 1750 международни изложители на изложението и заедно те привлякоха публика, която достигна 42 400 търговски посетители. Заедно те генерираха 136 000 бизнес контакта, което е сериозна причина да присъствате. Това е доказан начин за генериране на нов бизнес по смислен начин. Географски в BIEMH бяха представени 61 държави. Търговският панаир представлява голям интерес за пазари като Германия, Австрия, Белгия, Китай, Франция, Холандия, Италия, Полша, Португалия, Обединеното кралство, Швейцария, Тайван и Турция, които са признати за лидери на световно ниво. Също така е важно да се отбележи, че търговските посетители идват от всякакъв вид професионални среди – автомобилостроене, космическа индустрия, аеронавтика, спомагателни средства, капиталови стоки, метални конструкции, производство на енергия, домакински уреди, стоки за бита, железопътен транспорт, подизпълнители за рязане и плочи, плесени и умира, газова и петролна промишленост.

Настаняване

Резервирайте хотели в близост до изложбения център на Билбао и направете първокласни спестявания. Trade Fair Trips ltd разполага с голяма база данни от хотели в цял Билбао, Испания и работи с клиенти на всяка отделна цена. Предстоящото издание на BIEMH за 2022 г. ще донесе хиляди. Не губете най-добрите цени за хотел и направете своята хотелска резервация днес. Независимо дали искате бюджетно настаняване или луксозни апартаменти, ние знаем всичко и резервираме стаята ви за броени часове. Всички оферти са за имоти в близост до изложбените центрове и в близост до градски транспорт за бързо пътуване. Trade Fair Trips ltd също е отговорен за вашето време в BIEMH. Клиентите могат да ни използват, за да наемат екип за изграждане на техните щандове на панаира или да направят резервация за вас.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на BIEMH за 2022 беше събитие на живо, което отбеляза завръщането на търговското изложение и индустрията към изданията лице в лице. То се проведе в Изложбения център в Билбао (BEC) от 13-ти до 17-ти юни 2022. Мястото на провеждане прилагаше строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително социално дистанциране и задължителна употреба на защитни маски за лице. Изложението привлече 35 000 посетители от 52 държави, които разгледаха над 3400 изложени артикула на повече от 1400 изложители от 28 държави. Освен това на събитието присъстваха 300 поканени водещи купувачи.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Bilbao Airport (Летище Билбао)

Не е препоръчително при пътуване от Bilbao Central Bus Station (Централна Автогара Билбао)

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Bilbao Airport (Летище Билбао)

10 минути при пътуване от Bilbao Central Bus Station (Централна Автогара Билбао)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Bilbao Airport (Летище Билбао)

50 минути при пътуване от Bilbao Central Bus Station (Централна Автогара Билбао)

map

Хотели около BIEMH

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Hotel Puerta de Bilbao 0.75 Barakaldo при поискване Заявка
Hotel Conde Duque Bilbao 6.5 Bilbao при поискване Заявка
Casual Gurea 8.3 Bilbao при поискване Заявка
Hotel Bilbao Plaza 8.6 Bilbao при поискване Заявка
Euba Hotel 25.8 Amorebieta-Etxano при поискване Заявка
Hotel Ilunion Bilbao 6.8 Bilbao при поискване Заявка
Occidental Bilbao 9.6 Bilbao при поискване Заявка
BIEMH 2024 Bilbao Hotel Naval Sestao 3.5 Bilbao при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до BIEMH 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.