Most booked hotels
Your free enquiry
STEELFAB

STEELFAB

Sharjah, UAE
Индустрия
Индустрия:
Metal Working Industries
Organizer
Organizer:
Expo Centre Sharjah
Event website
Event website:
STEELFAB
Frequency
Frequency:
1 year

STEELFAB и Ковид-19

Изложението STEELFAB 2023 ще се проведе в Експоцентъра в Шарджа, ОАЕ, между 09.01.2023 г. и 12.01.2023 г. Събитието ще се осъществи като търговско изложение на живо и ще включва строги Ковид-19 мерки за безопасност. Мерките ще включват правилото посетителите да носят медицински маски за лице, покриващи устата и носа им. Освен това те трябва да поддържат социална дистанция от 2 метра през цялото време. Поради наложените ограничения за пътуване, при пристигането си в ОАЕ посетителите ще бъдат помолени да покажат документи като отрицателни резултати от тестове. 

STEELFAB - Въведение

Steelfab е международен търговски панаир за производство на метал и стомана и металообработване. То привлича голямо количество изложители и е мястото, на което се представят нови металообработващи машини, заваръчна техника, нови методи на предварително третиране и консумативи. Посетителите, които идват да се запознаят с новостите в областта, са професионалисти от страните от Близкия Изток и Северна Африка.

Посетете го, ако имате нужда от нови технологии за оптимизиране на производството или искате да разширите мрежата си от бизнес контакти и да стъпите на нови пазари. Подгответе се за представянето си по време на панаира. Ние ще се справим с организацията на пътуването ви. Предлагаме ви не просто онлайн хотелски резервации, а възможност да изберете подходящото за вас настаняване от изчерпателна база с хотели в Шарджа; осигуряване на транспорт в града; на летищен трансфер и на всичко, свързано с доброто ви бизнес представяне – конферентна зала например. Най-добрите хотели за Steelfab, максимален комфорт, повече от добри цени и пълен съпорт на вашите бизнес дейности – това ви гарантираме ние, „Трейд Феър Трипс” ЕООД, специалистите по бизнес пътувания.

Предишни издания на STEELFAB

2022

STEELFAB 2022 се проведе като търговско изложение на живо между 10.01.2022 г. и 13.01.2022 г. в Експоцентъра в Шарджа. Събитието включваше най-новите мерки за безопасност срешу Ковид-19, за да се гарантира безопасността на 150-те изложители и 6000-те посетители. На изложението бяха представени над 400 марки, като изданието включваше четири фокус групи. 

Full list of
hotels for
STEELFAB

How to get to STEELFAB

Similar trade shows