Glee 2024

Glee 2024

Дом и начин на живот Хобита Градинарство Свободно време Животновъдство и птици Разни
Birmingham, UK
10-12 Sep 2024
Организатор:
i2i Events Group
Място на провеждане:
The NEC Birmingham
Честота:
1 year
Уебсайт:
Glee

Водещ фестивал за градини, отдих и домашни любимци в Обединеното кралство

Glee 2024

Glee 2024 ще се проведе като събитие на живо в NEC Birmingham. Датите на провеждане на събитието са определени между 10.09.2024 и 12.09.2024.

Въведение

Създадена през 1976 г., Glee е физическото проявление на дългогодишната британска любов към градинарството и растителния живот. Този международен търговски панаир е ключовото събитие за професионалисти в градинската индустрия. Не е за изпускане, тъй като това е не само платформа, за да видите всеки инструмент, аксесоар или услуга, които някога може да пожелаете, но също така получавате голямо внимание от професионални посетители и привличате нови клиенти. Без значение в кой сектор сте, има място за вашите продукти, тъй като Glee предлага 8 тематични сектора - Грижа за градината, Дизайн на градини и озеленяване, Храна и кетъринг, Търговия на дребно, Растения и разсадници, Развлечения на открито, Домашни любимци и Дом, Подаръци и облекло .

Логистиката

Glee е създаването на Hyve Group PLC и е годишен продукт в Бирмингам, Великобритания около края на лятото. Изданията се изпълняват общо три дни в NEC, където имате забавна програма, заедно с продуктови дисплеи и презентации. Посетителите на търговски обекти се допускат от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед през първите два дни и до 16:00 ч. През последния ден. NEC се радва на прекрасно местоположение до летището в Бирмингам, което го прави лесен за достигане с кола и самолет. Ако пребивавате в центъра на града, има много автобусни линии, които отиват до там и можете също да стигнете за нула време с пътуване с влак.

Какво казват хората?

  • „Винаги е страхотно да срещна съществуващите си контакти в Glee, определено има доставчици, с които трябва да правя бизнес и затова винаги се връщам.“ - Джули Лавърти, цветар, Стела Марис;
  • „Дойдох в Glee, за да наблюдавам новостите на пазара и за да мога да наваксам с доставчици и стари колеги.“ - Полин Бейли-Макенвой, партньор и купувач, Myers and Black;
  • „Глийс избухва от иновации и вълнение. Високият калибър на изложителите и посетителите прави шоуто важна платформа за индустрията - не е за изпускане! “ - Елиза Николас, Woodlodge

Аудитория и статистика

И така, на какво се изразява този топъл прием в цифри? Имате богат избор от изложители - около 500 и броят идват от цялата страна и Европа. Заедно те привличат средно 7000 посетители в международната търговия, макар че броят им се увеличава всяка година. Glee е силно спонсорирано и партньорско събитие и всяко издание се случва с подкрепата на организации като GIMA (Assistant Производител на градинската индустрия), GARDENEX (Федерация на производителите на износ на градини и свободно време) AEA (Assistant Engineers Ass.) И Trust Trust. . Това от своя страна гарантира аудитория от различни професионални среди. Изграждате връзки с множество и независими градински центрове, хай стрийт и универсални магазини, онлайн търговци, търговци на дребно „направи си сам“, търговци на строители, флористи, дистрибутори, агенти, ландшафтни дизайнери и производители.

Настаняване

Това води до друг важен аспект. Ако излагате в Glee, имате нужда от доставчик на услуги, който знае всичко за настаняването на търговски панаири и може да ви помогне в други области на вашето работно пътуване. Trade Fair Trips ltd е точно това. Ние знаем как да заобиколим Бирмингам и бързо ви изпращаме най-добрите хотелски цени за Glee в съответствие с вашия бюджет. Trade Fair Trips ltd също е в състояние да направи резервации за съоръжения за срещи и да проследи инсталацията на вашия щанд от момента на доставката. И така, защо да вършите цялата работа около престоя си и да ни изпратите ценова точка. Отнема ни няколко часа, за да измислим евтини хотели близо до NEC, за да направим пътуването ви удобно и кратко.

Пеша
Пеша:

20 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

С кола
С кола:

5 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

20 минути при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

60 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

 

map

Хотели около Glee

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Glee 2024 Birmingham Premier Inn Birmingham NEC/Airport 1.9 Birmingham при поискване Заявка
Glee 2024 Birmingham Park Regis Birmingham 17.3 Birmingham при поискване Заявка
Sure Hotel by Best Western Birmingham South 10.5 Birmingham при поискване Заявка
Glee 2024 Birmingham Hampton by Hilton Birmingham Jewellery Quarter 16.8 Birmingham при поискване Заявка
Glee 2024 Birmingham Gilbert Homestay Coventry при поискване Заявка
Glee 2024 Birmingham Premiere Classe Coventry Coventry при поискване Заявка
Glee 2024 Birmingham Ye Olde Station Guest House Birmingham, Shustoke 14.1 Birmingham при поискване Заявка
Achill Guest House 9.5 Solihull при поискване Заявка
Glee 2024 Birmingham Campanile Hotel - Birmingham 15.8 Birmingham при поискване Заявка
Glee 2024 Birmingham Solihull South (M42) hotel 12.4 Solihull при поискване Заявка

Glee 2021

В изданието на Glee за 2021 участваха над 300 марки, включително повече от 100 нови изложители. Събитието се проведе под формата на изложение лице в лице между 14.09.2021 и 16.09.2021 в NEC Бирмингам. Изданието отбеляза успешен рестарт на събитието и представените индустрии според участниците.

Glee 2022

Glee 2022 се проведе като търговско изложение на живо в NEC Бирмингам между 28.06.2022 и 30.06.2022. Мястото на провеждане не приложи строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отпадането на вътрешните разпоредби. В събитието участваха над 400 компании изложители от 20 държави. Повече от 180 от тях бяха нови участници. Те представиха стоките си в рамките на акцентиращи секции и под-събития, като the Stage, New Product Awards, и новата зона Fire, Grill & Chill.

Glee 2023

В изданието на Glee за 2023 участваха над 460 изложители от 24 държави. Те представиха над 200 марки в NEC Birmingham между 27.06.2023 и 29.06.2023. Аналогично на изданието от 2022, търговското изложение на живо не включваше мерки за защита от Ковид-19. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Glee 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.