Your free enquiry
Glee

Glee

Birmingham, UK
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
i2i Events Group
Event website
Event website:
Glee
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Glee 2023 ще се проведе като събитие на живо от 27.06.2023 до 29.06.2023 в NEC Бирмингам. Поради подобряващата се пандемична обстановка, която даде основание за премахване на вътрешните ограничения в Обединеното кралство, на мястото на провеждане няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. В страната също така не са въведени ограничения за пътуване. 

Въведение

Създадена през 1976 г., Glee е физическото проявление на дългогодишната британска любов към градинарството и растителния живот. Този международен търговски панаир е ключовото събитие за професионалисти в градинската индустрия. Не е за изпускане, тъй като това е не само платформа, за да видите всеки инструмент, аксесоар или услуга, които някога може да пожелаете, но също така получавате голямо внимание от професионални посетители и привличате нови клиенти. Без значение в кой сектор сте, има място за вашите продукти, тъй като Glee предлага 8 тематични сектора - Грижа за градината, Дизайн на градини и озеленяване, Храна и кетъринг, Търговия на дребно, Растения и разсадници, Развлечения на открито, Домашни любимци и Дом, Подаръци и облекло .

Логистиката

Glee е създаването на Hyve Group PLC и е годишен продукт в Бирмингам, Великобритания около края на лятото. Изданията се изпълняват общо три дни в NEC, където имате забавна програма, заедно с продуктови дисплеи и презентации. Посетителите на търговски обекти се допускат от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед през първите два дни и до 16:00 ч. През последния ден. NEC се радва на прекрасно местоположение до летището в Бирмингам, което го прави лесен за достигане с кола и самолет. Ако пребивавате в центъра на града, има много автобусни линии, които отиват до там и можете също да стигнете за нула време с пътуване с влак.

Какво казват хората?

  • „Винаги е страхотно да срещна съществуващите си контакти в Glee, определено има доставчици, с които трябва да правя бизнес и затова винаги се връщам.“ - Джули Лавърти, цветар, Стела Марис;
  • „Дойдох в Glee, за да наблюдавам новостите на пазара и за да мога да наваксам с доставчици и стари колеги.“ - Полин Бейли-Макенвой, партньор и купувач, Myers and Black;
  • „Глийс избухва от иновации и вълнение. Високият калибър на изложителите и посетителите прави шоуто важна платформа за индустрията - не е за изпускане! “ - Елиза Николас, Woodlodge

Аудитория и статистика

И така, на какво се изразява този топъл прием в цифри? Имате богат избор от изложители - около 500 и броят идват от цялата страна и Европа. Заедно те привличат средно 7000 посетители в международната търговия, макар че броят им се увеличава всяка година. Glee е силно спонсорирано и партньорско събитие и всяко издание се случва с подкрепата на организации като GIMA (Assistant Производител на градинската индустрия), GARDENEX (Федерация на производителите на износ на градини и свободно време) AEA (Assistant Engineers Ass.) И Trust Trust. . Това от своя страна гарантира аудитория от различни професионални среди. Изграждате връзки с множество и независими градински центрове, хай стрийт и универсални магазини, онлайн търговци, търговци на дребно „направи си сам“, търговци на строители, флористи, дистрибутори, агенти, ландшафтни дизайнери и производители.

Настаняване

Това води до друг важен аспект. Ако излагате в Glee, имате нужда от доставчик на услуги, който знае всичко за настаняването на търговски панаири и може да ви помогне в други области на вашето работно пътуване. Trade Fair Trips ltd е точно това. Ние знаем как да заобиколим Бирмингам и бързо ви изпращаме най-добрите хотелски цени за Glee в съответствие с вашия бюджет. Trade Fair Trips ltd също е в състояние да направи резервации за съоръжения за срещи и да проследи инсталацията на вашия щанд от момента на доставката. И така, защо да вършите цялата работа около престоя си и да ни изпратите ценова точка. Отнема ни няколко часа, за да измислим евтини хотели близо до NEC, за да направим пътуването ви удобно и кратко.

Минали издания

Издание от 2021

В изданието на Glee за 2021 участваха над 300 марки, включително повече от 100 нови изложители. Събитието се проведе под формата на изложение лице в лице между 14.09.2021 и 16.09.2021 в NEC Бирмингам. Изданието отбеляза успешен рестарт на събитието и представените индустрии според участниците.

Издание 2022

Glee 2022 се проведе като търговско изложение на живо в NEC Бирмингам между 28.06.2022 и 30.06.2022. Мястото на провеждане не приложи строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отпадането на вътрешните разпоредби. В събитието участваха над 400 компании изложители от 20 държави. Повече от 180 от тях бяха нови участници. Те представиха стоките си в рамките на акцентиращи секции и под-събития, като the Stage, New Product Awards, и новата зона Fire, Grill & Chill.

Full list of
hotels for
Glee

Book Now
How to get to Glee
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

By car
By car:

5 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

20 минути при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

60 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

 

Similar trade shows