Your free enquiry
Harrogate Flower Show

Harrogate Flower Show

Harrogate, UK
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
NEHS
Event website
Event website:
Harrogate Flower Show
Frequency
Frequency:
6 months

Последни новини за Harrogate Flower Show

Harrogate Autumn Flower Show ще се проведе през 2023 между 20.04.2023 и 23.04.2023 като изложение тип "лице в лице". Мястото на провеждане на събитието ще бъде Great Yorkshire Showground. Понастоящем в страната не са въведени вътрешни ограничения срещу Covid-19 или ограничения за пътуване. Въпреки това участниците ще бъдат силно насърчавани да спазват препоръки като носене на защитни маски в закрити помещения.

Представяне на събитието

Международен панаир Harrogate Flower Show предлага всичко за градината – от цветя, оборудване и инструменти до градински мебели и аксесоари. В него взимат участие 100 от най-добрите разсадници. Изложителите са повече от 1000 като част от тях са фирми за озеленяване или ландшафтни архитектурни бюра. Към основната програма и професионалните градинари се добавя и участието на градинари – любители и представители на различни градинарски групи. Събитието привлича над 100 000 посетители.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн за събитието с наша помощ. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионални организатори на бизнес пътувания и услугите ни са безплатни за вас. Взимаме комисионна само от хотелите и фирмите, които ползвате по време на престоя си. Ще ви изберем изгодни оферти за апартаменти, пансиони и хотели в Харогейт и ще ви насочим към най-подходящите за Harrogate Flower Show. Ще се погрижим за придвижването ви от и до летището, ще ви информираме за маршрутите на обществения транспорт или ще ви наемем кола. С нас пътуването ви ще е удобно, спокойно, икономично и ще имате време да се подготвите за самия панаир. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
Harrogate Flower Show

Book Now
How to get to Harrogate Flower Show
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Leeds Bradford Airport (Летище Лийдс Брадфорд)

40 минути при пътуване от Harrogate Station (Гара Харогейт)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Leeds Bradford Airport (Летище Лийдс Брадфорд)

10 минути при пътуване от Harrogate Station (Гара Харогейт)

By public transport
By public transport:

30 минути при пътуване от Leeds Bradford Airport (Летище Лийдс Брадфорд)

5 минути при пътуване от Harrogate Station (Гара Харогейт)

Similar trade shows