Your free enquiry
Agricultural and Forest Fair of Libramont

Agricultural and Forest Fair of Libramont

Libramont-Chevigny, Belgium
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
Foire de Libramont
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Libramont Agricultural and Forest Fair за 2023 ще се проведе като изложение лице в лице в Libramont Exhibition & Congress - LEC. Събитието ще се състои между 28-ми и 31-ви юли 2023. Мястото на провеждане няма да прилага предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например наложена социална дистанция, поради подобряващата се пандемична ситуация.  Участниците ще бъдат посъветвани да следват съвети като честа дезинфекция на ръцете. Участващите трябва да имат предвид, че ако пътуват от страна с висок риск, за тях ще важат специфични ограничения за пътуване. Такива примери са представяне на 3G входни документи или поставяне под карантина. Понастоящем няма държави в тази категория.

Представяне на събитието

Agricultural and Forest Fair of Libramont е огромно международно изложение за земеделие и лесовъдство. Изложителите – 1 800 за тази година – представят всичко необходимо за обработване на земята и отглеждане на плодове, зеленчуци и билки; оборудване за ферми за животни; грижа за горското стопанство. Участват също представители на хранително-вкусовата промишленост, учени и преподаватели. Основни теми са рециклиране, обогатяване на почвите по естествен път, възобновяема енергия. Очакват се над 200 000 посетители. Това е възможно най-доброто място за създаване на контакти с чуждестранни партньори.

Резервирайте хотел онлайн с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД. Поддържаме партньорски отношения с добрите хотели в Либрамон и ще ви насочим към най-подходящите хотели за Agricultural and Forest Fair of Libramont. Наша грижа е вашият летищен трансфер, осигуряването на кола под наем или информация за обществения транспорт и удобна конферентна зала. В случай, че сте изложители на събитието, ще проектираме и построим вашия щанд. Нашата професионална помощ ще направи пътуването ви ползотворно, изгодно и приятно. Обадете ни се.

Предишни издания

2022

Libramont Exhibition & Congress - LEC беше домакин на присъственото издание на събитието за 2022 от 29-ти юли до 1-ви август 2022. Поради подобрената пандемична ситуация мястото на провеждане не включваше предпазни мерки за превенция на Ковид-19. Събитието привлече 198 932 посетители.

Full list of
hotels for
Agricultural and Forest Fair of Libramont

Book Now
How to get to Agricultural and Forest Fair of Libramont
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Luxembourg Airport (Летище Люксембург)

20 минути при пътуване от Libramont Station (Гара Либрамонт)

By car
By car:

55 минути при пътуване от Luxembourg Airport (Летище Люксембург)

3 минути при пътуване от Libramont Station (Гара Либрамонт)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Luxembourg Airport (Летище Люксембург)

5 минути при пътуване от Libramont Station (Гара Либрамонт)

 

Similar trade shows