Your free enquiry
IPM ESSEN

IPM ESSEN

Essen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Селско стопанство, Градинарство
Organizer
Organizer:
Messe Essen GmbH
Event website
Event website:
IPM ESSEN
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализации за събитието

Събитието ще се проведе през 2023 между 24.01.2023 и 27.01.2023 в Messe Essen като изложение на живо, като няма да бъдат въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на свързаните с пандемията ограничения от страна на Бундестага.

Въведение

IPM ESSEN представя най-иновативните идеи и практики в градинарството с лазерен фокус върху градинските инструменти и услуги. Международното търговско изложение съществува в позицията си на лидер не само като винаги представлява цялата верига на стойността, но и защото функционира като невероятна платформа за обществени поръчки, която непрекъснато се разраства от старта си през 1983 г.

IPM ESSEN (понякога наричан IPM Германия) пусна своите корени в цяла Европа, което след това предизвика създаването на сателитни събития в Москва, Пекин, Дубай и Бангалор. Посетителите се докосват до пълна гама от продукти, които обхващат техники за отглеждане на плодове, подемно оборудване, търговски превозни средства, магазини, напоителни системи и много растителни видове, представени от семена и луковици до напълно отгледани растения.

Логистиката

Тъй като IPM ESSEN действа като създател на тенденции, той винаги пристига първо през календарната година, като втората половина на януари обикновено е времето на изданията. Търговското изложение се провежда ежегодно в Messe Essen, който е и официален организатор на събитието, а входът е строго ограничен за посетители на търговски обекти.

В рамките на общо четири дни вратите са отворени от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Zentralverband Gartenbau e.V. ZVG функционира като официален партньор и поддръжник на събитието.

Messe Essen се радва на централно местоположение в града, което улеснява достъпа чрез обслужване от летището, кола или такси или градската железопътна система, която има спирка в непосредствена близост до изложбената площадка.

Какво казват хората?

  • „Постигнахме целевите си групи и проведохме много добри дискусии с висок потенциал за придобиване за финансовата 2019 година. Ние също сме много доволни от самия изложбен център и неговите нови и модернизирани зали. Вече очакваме с нетърпение следващото издание на IPM ESSEN.”- KLAUS MAYER - изпълнителен директор, Mayer Holding GmbH & Co. KG, Heidenheim;
  • IPM ESSEN е най-важното ни събитие. Панаирът става все по-международен. Това е изцяло в наш интерес, тъй като Patzer разширява бизнеса си за износ. В допълнение към посетителите от съседни европейски страни, ние също посрещнахме гости от Австралия, Нова Зеландия, Южна Америка и Индия.”- КРИСТИАН ГЮНТЕР - мениджър продажби Експорт / управление на продукти, Gebr. Patzer GmbH & Co. KG, Sinntal
  • „Белгийските изложители похвалиха международността и качеството на търговските посетители. IPM ESSEN е идеалната платформа за посрещане на съществуващи контакти, както и на клиенти от по-отдалечени дестинации. Моите сънародници са уверени, че придобиването на клиенти ще разшири техния радиус на търговия. Ще се радваме да се видим отново догодина! “ - KOEN VANSWIJGENHOVEN - Управляващ директор Германия, Flanderns Agrar-Marketing-Büro VLAM, Белгия

Аудитория и статистика

Комбинацията от пълно продуктово фолио и висок международен профил поставя IPM ESSEN на върха в списъка на индустриалните събития, на които можете да изложите. Имате ли нужда от повече доказателства? Какво ще кажете да разгледаме цифрите, които разкриват над 1500 международни изложители, представящи се на над 53 000 търговски посетители. Това би трябвало да е достатъчно, за да ви подмами да изложите.

Всяка година се фокусира върху конкретна държава, което означава, че всяка година има приток на изложители и купувачи за първи път. IPM ESSEN е насочена предимно към градински центрове, инженери, детски градини, търговци на дребно, цветари, производители и други търговци на дребно.

Настаняване

Не оставяйте хотелското си настаняване за IPM ESSEN в последния възможен момент и поискайте оферта с най-добрите хотелски оферти в Есен, Германия с помощта на Trade Fair Trips ltd. Ще прекарате дни в задълбочени изследвания, преди да намерите достатъчно добра оферта, когато можете да получите най-оптималната цена за един ден. 

Работим с множество къщи за гости и хотели в Есен и приспособява всички оферти към вашите индивидуални бюджети за пътуване. Възползвате се от страхотни отстъпки, както и по-кратко време за пътуване, благодарение на стратегическото разположение до линиите на обществения транспорт. Това са всички подходящи условия, за да се радвате на успех в IPM ESSEN.

Допълнете настаняването си за търговски панаири с другите ни изключително полезни услуги. Можете да резервирате предварително места за срещи и да имате специален екип на място, който да инсталира изцяло вашата изложбена кабина.

Full list of
hotels for
IPM ESSEN

Book Now
How to get to IPM ESSEN

Similar trade shows