IPM ESSEN 2024

IPM ESSEN 2024

Селско стопанство Градинарство
Essen, Germany
23-26 Jan 2024
Организатор:
Messe Essen GmbH
Място на провеждане:
Messe Essen
Честота:
1 year
Уебсайт:
IPM ESSEN

Най-голямото търговско изложение за градинарство в света

Актуализации за събитието

Събитието ще се проведе като събитие на живо през 2024 между 23.01.2024 и 26.01.2024. То ще се състои в Messe Essen като изложение на живо, без строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната.

Въведение

IPM ESSEN представя най-иновативните идеи и практики в градинарството с лазерен фокус върху градинските инструменти и услуги. Международното търговско изложение съществува в позиция на лидер не само като винаги представлява цялата верига на стойността, но и защото функционира като невероятна платформа за доставки, която непрекъснато се разраства от стартирането си през 1983 г.

IPM ESSEN (понякога наричана IPM Германия) пусна корени в цяла Европа, което след това подтикна създаването на сателитни събития в Москва, Пекин, Дубай и Бангалор. Посетителите се третират с пълна гама от продукти, които обхващат техники за отглеждане на плодове, подемно оборудване, търговски превозни средства, оборудване за магазини, напоителни системи и много растителни видове, представени от семена и луковици до напълно израснали растения.

Логистиката

Тъй като IPM ESSEN действа като създател на тенденциите, той винаги пристига първи в края на календарната година, като втората половина на януари обикновено е времето, когато се провеждат изданията. Търговското изложение се провежда всяка година в Messe Essen, който е и официален организатор на събитието, а входът е само за търговски посетители.

В рамките на общо четири дни вратите са отворени от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Zentralverband Gartenbau e.V. ZVG е официален партньор и поддръжник на събитието.

Messe Essen се радва на централно местоположение в града, което го прави лесен за достигане чрез обслужване от летището, кола или такси или чрез системата на градската железница, която има станция точно до изложбените площи.

Какво казват хората?

  • „Стигнахме до нашите целеви групи и проведохме много добри дискусии с висок потенциал за придобиване за финансовата 2019 година. Много сме доволни и от самия изложбен център и неговите нови и модернизирани зали. Вече очакваме с нетърпение следващия IPM ESSEN.“ - КЛАУС МАЙЕР - изпълнителен директор, Mayer Holding GmbH & Co. KG, Хайденхайм;
  • „IPM ESSEN е най-важното ни събитие. Панаирът придобива все по - голям международен характер. Това е изцяло в наш интерес, тъй като Patzer разширява експортния си бизнес. Освен посетители от съседни европейски страни, посрещнахме и гости от Австралия, Нова Зеландия, Южна Америка и Индия.“ - КРИСТИАН ГЮНТЕР - Мениджър продажби Експорт/Управление на продукти, Gebr. Patzer GmbH & Co. KG, Sinntal
  • „Белгийските изложители похвалиха международния характер и качеството на търговските посетители. IPM ESSEN е идеалната платформа за среща със съществуващи контакти, както и с клиенти от по-далечни дестинации. Моите сънародници са уверени, че придобиването на клиенти ще разшири търговския им радиус. Очакваме с нетърпение да ви видим отново следващата година!“ - KOEN VANSWIJGENHOVEN - Управляващ директор Германия, Flanderns Agrar-Marketing-Büro VLAM, Белгия

Аудитория и статистика

Комбинацията от пълно продуктово фолио и висок международен профил поставя IPM ESSEN на върха на списъка с индустриални събития, на които можете да представите бизнеса си. Имате ли нужда от повече доказателства? Какво ще кажете да погледнем числата, които разкриват над 1500 международни изложители, представящи се на повече от 53 000 търговски посетители. Това трябва да е достатъчно, за да ви примами да се излагате.

Всяка година се фокусира върху конкретна държава, което означава, че всяка година има наплив от изложители и купувачи за първи път. IPM ESSEN е насочен предимно към градински центрове, инженери, разсадници, търговци на дребно, цветари, производители и други търговци на дребно.

Настаняване

Не напускайте хотелското си настаняване за IPM ESSEN в последния възможен момент и се запознайте с най-добрите оферти за хотели в Есен, Германия с помощта на Trade Fair Trips ltd. Ще прекарате дни в задълбочено проучване, преди да намерите достатъчно добра оферта, когато можете да получите най-оптималната цена за един ден.

Ние работим с множество къщи за гости и хотели в Есен и приспособяваме всички оферти към вашите индивидуални бюджети за пътуване. Вие се възползвате от страхотни отстъпки, както и по-кратко време за пътуване благодарение на стратегическото разположение на линиите на обществения транспорт. Това са подходящи условия, за да се насладите на успех в IPM ESSEN.

Допълнете вашето настаняване за търговски панаири с нашите други изключително полезни услуги. Можете да направите резервации за заседателни зали предварително и да имате специален екип на място, който да инсталира напълно вашия изложбен щанд.

Trade Fair Trips ltd - вашият помощник в логистиката, свързана с вашето бизнес пътуване. Свържете се с нас и ни дайте бюджет, брой легла за настаняване и нище ще ви предложим списък с отлични хотели близо до IPM ESSEN, които са на комуникативно място с отлични връзки с обществения транспорт. Ако имате нужда от професионална помощ на място за вашия търговски щанд, или за наемане на конфернетна зала, отново сме насреща, защото екипът ни се състои от професионалисти, които помагат за провеждане на успшени бизнес пътувания. 

Предишни издания

IPM Essen 2023

IPM Essen 2023 е търговско изложение на живо, проведено в Messe Essen, което се състоя между 24-ти и 27-ми януари 2023. Тъй като ограниченията в страната, свързани с пандемията, бяха отменени през 2022, на мястото на провеждане не се прилагаха мерки за защита от коронавируси. На събитието присъстваха повече от 40 000 посетители от над 100 страни, както и 1 330 изложители от 46 държави. 66% от участващите компании са представители на чужда държава, а 95% ще се завърнат за следващото издание. 90% от посетителите са останали удовлетворени от представените продукти. Освен това 91% от групата ще се върнат на IPM Essen 2024, а 92% ще препоръчат търговското изложение.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

40 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

25 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

map

Хотели около IPM ESSEN

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
IPM ESSEN 2024 Essen A&O Dusseldorf Hauptbahnhof Düsseldorf от € 267.00 EUR Запази сега
InterCityHotel Essen 3.2 Essen от € 311.00 EUR Запази сега
IPM ESSEN 2024 Essen H2 Hotel Düsseldorf City Düsseldorf от € 391.00 EUR Запази сега
IPM ESSEN 2024 Essen Mercure Hotel Duisburg City 22 Duisburg от € 247.00 EUR Запази сега
IPM ESSEN 2024 Essen Leonardo Royal Hotel Dusseldorf Konigsallee Düsseldorf от € 449.83 EUR Запази сега
Hotel Bredeney 1.6 Essen от € 257.00 EUR Запази сега
IPM ESSEN 2024 Essen the niu Tab Düsseldorf от € 352.00 EUR Запази сега
IPM ESSEN 2024 Essen Webers - Das Hotel im Ruhrturm 3.3 Essen от € 237.00 EUR Запази сега
Dorint Kongresshotel Dusseldorf/Neuss Neuss от € 267.00 EUR Запази сега
IPM ESSEN 2024 Essen Atlantic Congress Hotel Essen 0.85 Essen от € 399.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до IPM ESSEN 2024 Изпрати

IPM ESSEN акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.