spoga + gafa
spoga + gafa

spoga + gafa

New Dates
8 авг 2021 - 10 авг 2021
Germany , Köln

General Information

Organizer

Koelnmesse GmbH

Event website

spoga + gafa

Frequency

1 year

spoga + gafa Map

Past Editions

1 - 3 Sep spoga + gafa 2019

2 - 4 Sep SPOGA + GAFA 2018

Spoga+Gafa е международно изложение за градинарство, озеленяване и овощарство, което събира професионално заинтересовани посетители и изложители – производители на всичко, свързано с озеленяването и поддръжката на градини. Изложението е съпътствано от множество демонстрации на нови продукти и специални зони с допълнителни събития.

Посетителите – очакват се почти 40 000 тази година – са собственици на градински центрове и складове, търговци на обзавеждане и управители на магазини за стоки, тип „направи си сам“, ландшафтни архитекти.

Изложителите – 2 000 на брой тази година – са производителите на градински мебели, инструменти, машини, градинска техника, торове, растения, цветя, украса, напоителни системи, игри и спорт.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн за изложението с наша помощ. Ще ви предложим хотели в Кьолн. Ще направим вашите хотелски резервации за Spoga+Gafa и ще се погрижим за всичко останало: летищен трансфер, кола под наем, придвижване из града с обществен транспорт или допълнителна конферентна зала. Нашата професионална подкрепа ще ви позволи да пътувате удобно и да се представите максимално добре на изложението. Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, организатор на бизнес пътувания.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА