Your free enquiry
GARTEN MUNCHEN

GARTEN MUNCHEN

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
GARTEN MUNCHEN
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданията на GARTEN MUNCHEN и IHM за 2023 ще се състоят между датите 08.03.2023 и 12.03.2023 като изложения лице в лице. Търговските изложения ще се проведат в изложбения център в Мюнхен, известен още като Messe Munich, в Германия. Събитията на живо ще се проведat на място, което няма да разполага със строги мерки срещу Covid-19. Това се дължи на премахването на вътрешните ограничения в страната през април 2022, както и на ограниченията за пътуване през юни 2022 в следствие на подобравящата се пандемична обстановка. 

Представяне на събитието

Garten Munich е тъговско изложение за градинарство, овощарство и озеленяване. То събира малки и големи производители и доставчици на цветя, растения, оборудване, инструменти за градината и аксесоари. Съпътстващата му програма включва срещи с множество професионалисти, които дават съвети за поддръжката на градината, озеленяването на балкона и терасата, etc. Посетителите са многобройни, както професионалисти, така и любители. Изложението е отлична възможност да направите всички свои покупки от най-големите доставчици в бранша, както и да осъществите нови контакти и партньорства.

Пригответе се за посещението на изложението. Ние ще организираме пътуването ви. Резервирайте хотел или апартамент онлайн, като изберете някое от предложенията на личния ви асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Ние разполагаме с отлична база данни с хотели в Мюнхен и ще ви насочим към най-практичните и удобни хотели за Garten Munich. С лекота ще уредим вашия летищен трансфер и ще се погрижим за придвижването ви из града. В зависимост от желанията ви ще ви наемем кола или ще ви информираме кои линии на обществения транспорт са подходящи за целите на престоя ви. Услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на GARTEN MUNCHEN за 2022 се проведе в Messe Munich от 6-ти до 10-ти юли 2022. Поради премахването на вътрешните ограничения на страната през април 2022 на мястото на провеждане на събитието не бяха въведени задължителни мерки за безопасност срещу Ковид-19. В изданието участваха 40 изложители.

Full list of
hotels for
GARTEN MUNCHEN

Book Now
How to get to GARTEN MUNCHEN
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows