Your free enquiry
Suffolk Show

Suffolk Show

Ipswich, UK
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
Suffolk Agricultural Association
Event website
Event website:
Suffolk Show
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Suffolk Show 2023 ще се проведе като събитие на живо в Trinity Park Conference and Events Centre между 31.05.2023 и 01.06.2023. Мястото домакин няма да включва строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например 3G политика за влизане. Това се дължи на премахването от страна на Обединеното кралство на свързаните с него вътрешни ограничения и забрани за пътувания в резултат на подобряващата се пандемична ситуация.   

Въведение

Шоуто на Съфолк гордо поддържа продължителната традиция на окръжното шоу, тъй като е на път да достигне своя втори век. Изложбата на окръга е виждала различни версии през вековете, като най-ранното издание е проследено до 1832 година, година след включването на земеделската асоциация Суфолк, която я организира. Има много неща, които да бъдат развълнувани като изложител, защото двата дни дейности носят нов интерес към местното производство и производство. Търговските щандове се справят много добре и обхващат всичко свързано със селския начин на живот - занаятчийски стоки, занаяти и изкуство, пресни продукти и плодове, трактори, ремаркета, багери, култиватори, бормашини, разпръсквачи на мухъл, фуражни комбайни и пръскачки и др. Посетителите са привлечени от възможността да взаимодействат лично със селскостопански животни, която се предлага в зоната за откриване на ферми, а също така не можем да отхвърлим привлекателността на военната история, въплътена в състава на военните превозни средства във Военната зона.

Логистиката

Шоуто на Съфолк е ежегодно окръжно шоу, базирано извън Ипсуич и изданията се провеждат в началото на май или юни в зависимост от условията. Земеделската асоциация „Съфолк“ организира шоуто „Съфолк“ в масивния парк „Троица“ в района на фермата „Пурдис“, който е лесно достъпен с кола и други транспортни средства. Дейностите се провеждат два пълни дни. Портите са отворени от 07:00 сутринта сутринта с последен вход в 19:00 на първия ден и до 17:30 на втория ден. Не забравяйте да проверите допълнителни графици за програмата Grand Ring и изпълненията на живо на групата. Търговските щандове имат различно време на затваряне в сравнение с основните порти. Посетителите могат да стигнат директно с шоуто в Съфолк с автобуси. Стигането до парка Ипсуич с влак е друг добър вариант, тъй като жп гара Ипсуич се намира на 5 мили от парка.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Шоуто на Suffolk банкира за дълголетието си като непрекъснато вдъхновение за посетителите да присъстват, което означава едно нещо за изложителите - стабилна годишна платформа за стимулиране на директните продажби и спечелване на признание в окръга;
  • Шоуто на Съфолк има подчертано местен вкус, което означава, че изложителите ще могат да се срещат и да ангажират една и съща публика година след година. Това само укрепва пазарната Ви позиция в Съфолк и гарантира по-висока възвръщаемост на клиентите;
  • Освен търговията на дребно и развлеченията, шоуто Съфолк има за цел да запази селскостопанския начин на живот в Съфолк и затова има много образователни програми, насочени към по-младите поколения.

Аудитория и статистика

Шоуто на Съфолк отваря вратата си за всички и това води до много различни групи посетители и изложители в микса. Средно организаторите потвърждават, че шоуто привлича повече от 90 000 посетители от цялата страна. Поради фокуса си върху местната общност, не е изненада, че повечето посетители са родом от Съфолк, въпреки че има хора, които присъстват на събитието от съседни окръзи за добро време и фойерверките. Фермерската зона и изложението на хиляди животни привличат както земеделски фермери, така и животновъди, докато градинската зона наблюдава интерес от страна на производители, разсадници, градински центрове и цветари. Квалифицираните занаятчии също са неразделна част от шоуто на Съфолк. Може би най-голямата група на шоуто в Съфолк са семейства с деца с мисъл за качествено време на семейството. Основни спонсори на шоуто са EDF, Collins и Adnams Southworld.

Настаняване

Планирайте бизнес пътуването си до Ипсуич рано, за да имате по-добър избор на хотелски оферти на пазара, от които да избирате. Trade Fair Trips ltd опростява целия процес на резервация и ви помага да резервирате хотели за Suffolk Show в рамките на вашия ценови диапазон и кратък срок. Отнема ни около един работен ден, за да завършим вашата онлайн резервация на хотел за Suffolk Show от вашата първоначална консултация. Целта е да увеличите максимално опита си на окръжното шоу, което означава, че търсим хотелски оферти в близост до Trinity Park. Допълнете настаняването си в хотел с друга услуга от нашия списък. Trade Fair Trips ltd се грижи за всеки аспект от пътуването на нашите клиенти и ние сме в състояние лесно да Ви осигурим съоръжения за срещи преди време. Друга популярна заявка на клиентите на услугата е изграждането на шоу щанд. Надграждайте от посещението си в Съфолк Шоу лесно и достъпно.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на Suffolk Show за 2022, което се проведе между 31.05.2022 и 01.06.2022, отбеляза възобновяването на изложението в графството. То се състоя като събитие на живо, което включваше 600 търговски щанда и 12 състезателни ринга. Събитието, което се проведе в Центъра за конференции и събития Trinity Park, беше първото издание, което се състоя след началото на пандемията, довела до отмяната на изданията за 2020 и 2021.

Full list of
hotels for
Suffolk Show

Book Now
How to get to Suffolk Show
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Southend Airport (Летище Саутенд)

Не е препоръчително при пътуване от Ipswich Station (Гара Ипсуич)

 

By car
By car:

60 минути при пътуване от Southend Airport (Летище Саутенд)

10 минути при пътуване от Ipswich Station (Гара Ипсуич)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Southend Airport (Летище Саутенд)

45 минути при пътуване от Ipswich Station (Гара Ипсуич)

 

Similar trade shows