Your free enquiry
GENERA

GENERA

Madrid, Spain
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer:
Ifema
Event website
Event website:
GENERA
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за събитието

Изданието на GENERA за 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо в IFEMA - Feria de Madrid в Испания. Изданието ще се състои между датите 21.02.2023 и 23.02.2023, като мястото на провеждане ще разполага с най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19. Сред въведените протоколи ще бъде политиката за проверка на температурата преди влизане. Участниците също така ще трябва да поддържат социална дистанция от 1,5 метра през цялото време. Участващите трябва да имат предвид, че при пристигането си в Испания ще трябва да представят 3G документи за влизане, ако пътуват от държава извън ЕС или Шенген.

Представяне на GENERA

Genera е международен търговски панаир, който се провежда в Мадрид, Испания и е едно от важните събития в сферата на енергийната ефективност. Възобновяеми енергийни източници, рециклиране и управление на отпадъците – панаирът представя някои от най-новите технологични постижения в индустрията и предоставя възможност за интересни дебати и презентации. Паралелно с него се провеждат още няколко събития, фокусирани върху устойчивото развитие и енергийната ефективност. Това допълва богатството от възможности за създаване на контакти и отваряне на нови възможности пред вашия бизнес.

Подгответе се и го посетете. Организацията на пътуването си поверете на нас. „Трейд Феър Трипс” ЕООД е фирма, фокусирана само върху организацията на индивидуални и групови бизнес пътувания. С нас ще се настаните в някой от най-добрите хотели в Мадрид и най-подходящите хотели за Genera. Освен бързи и изгодни за вас хотелски резервации, ви осигуряваме летищен трансфер, удобен транспорт в града, конферентна зала. Наша основна грижа е да се чувствате спокойни за пътуването и престоя си, за да отделите цялото време на своя бизнес и да проведете ползотворни бизнес срещи. Услугите ни са безплатни за вас. Комисионни и такси заплащат само фирмите, които сте решили да използвате по време на престоя си в Мадрид.

Предишни издания

Издание от 2021

Изданието на GENERA за 2021 беше организирано като хибридно събитие, което се състоеше от търговски панаир на живо в IFEMA и допълваща цифрова платформа. Изданието се проведе между 16.11.2021 и 18.11.2021 и включваше над 30 000 участници. Това включваше 20 014 търговски посетители на живо и 211 изложители. В IFEMA - Feria de Madrid бяха въведени най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително участниците, които представляваха общо 54 държави, трябваше да представят преди влизане документи като отрицателни резултати от тестове.

Издание 2022

Изданието на GENERA за 2022 се проведе като събитие на живо в IFEMA - Feria de Madrid между 14.06.2022 и 16.06.2022. В него участваха повече от 15 000 търговски посетители и около 260 компании изложители. Мястото на провеждане включваше строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране, за да се гарантира безопасността на участниците.

Full list of
hotels for
GENERA

Book Now
How to get to GENERA

Similar trade shows