Most booked hotels
Your free enquiry
New Forest And Hampshire County Show

New Forest And Hampshire County Show

New Forest District, UK
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
The New Forest Agricultural Show Society
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на New Forest and Hampshire County Show през 2023 ще се проведе като лично търговско изложение от 25-ти до 27-ми юли 2023. Поради подобрената ситуация с пандемията, на изложението в Ню Форест няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. В резултат на обстоятелствата вътрешните ограничения са отменени, както и ограниченията за пътуване.

Въведение

Шоуто на окръг Ню Форест и Хемпшир, често съкратено до Ню Форест Шоу, е в центъра на селскостопанската индустрия и страната, живеещи в Хемпшир. Току-що е достигнал сто години, тъй като първото шоу се състоя през 1920 г. и през този век, шоуто на окръг Ню Форест и Хемпшир се утвърди като основен двигател за местната икономика с акцент върху изтъкването на продуктите на местните доставчици като генериране на средства за местни благотворителни организации. Именно това благотворително шофиране допълнително подчертава важността на събитието. Има какво да откриете за посетителите - занаяти, изкуство, традиционни занимания в страната, продукти, цветя и градински материали, антики, занаятчийски стоки и местна кухня. Разбира се, държавно шоу не може да съществува без състезания с животни. Посетителите могат да видят голямо разнообразие от животни - прасета, говеда и овце, домашни птици, зайци, птици в клетки и медоносни пчели.

Логистиката

За да побере всичко по-горе, The New Forest and Hampshire County Show заема 30 акра Ню Парк, който се намира точно до Брокенхърст - най-голямото село в окръг Хемпшир. Всеки е добре дошъл през трите дни в края на юли. Изданията се провеждат всяка година с любезното съдействие на New Forest Agricultural Show Society и работното време е определено от 08:00 сутринта до 18:30 следобед. Транспортът е една от най-големите теми за шоу с такъв размер и местата са лесно достъпни както пеша, така и с велосипед. Brockenhurst има солидни връзки с автобусни линии през Millbrook, Redbridge и Totton и железопътната линия. Основанията са в непосредствена близост до гара Брокенхърст и посетителите могат да се възползват от редовния автобус, който се предлага безплатно. Има достатъчно паркинг и услуга Lift Share, която има за цел да увеличи максимално мобилността на посетителите.

Какво можете да очаквате като изложител?

  • Ще получите необходимото внимание, тъй като изложението New Forest and Hampshire County постоянно остава в Топ 10 на селскостопанските шоута във Великобритания, а това означава по-голяма видимост във вашия регион и солидна репутация;
  • Трите дни на шоуто са пълни с посетители, така че можете да очаквате да останете заети и да си тръгнете с щедра сума на директни продажби и поръчки - солиден паричен поток;
  • Шоуто на окръг Ню Форест и Хемпшир е ориентирано към представяне на местни марки и бизнеси на местната публика, но е много повече от пазар. Той провежда конни шоу програми и развлечения на живо.

Аудитория и статистика

Шоуто на окръг Ню Форест и Хемпшир изпълнява обещанието за голям брой посетители, тъй като изданията обикалят около 100 000 посетители. Изданието за 2019 регистрира над 85 000 посетители като цяло. Това не е малко поради факта, че шоуто е одобрено от кралското семейство. Нейно величество кралицата и неговото кралско височество херцогът на Единбург са присъствали на шоуто в миналото. В допълнение, шоуто се радва допълнително на страхотни спонсорства - ExxonMobil, Camping in the Forest, Stewards Garden Centers, Rathbones, Gilbert Aviation, Pennyfarthing и много други. Докладът цитира, че близо 30% от всички посетители са за първи път. Погледнато географски, не е изненадващо, че повечето посетители са местни жители на Хемпшир, а втората по население група е от Южна Англия като цяло. По отношение на изложителите, разбира се, има местни фермери и производители, местни фирми, конкуренти за животни и еднокопитни животни, художници и преподаватели.

Настаняване

Един от начините да приближите времето си за изложение на изложението New Forest and Hampshire County е да се съсредоточите само върху това, което е важно за вас, а останалото да оставите на професионалистите. Това включва къде ще отседнете и Trade Fair Trips ltd ви покрива. Ние сме ветерани в бранша и работим на всяка цена на пазара. Изпратили сме изложители до всеки голям град в света и нашата мрежа се простира и до Брокенхърст. Резервирайте хотели на достъпни цени близо до New Park, Brockenhurst за броени часове. За нас е важно да предоставим перфектно съобразена услуга. Вашата онлайн резервация на хотел за шоуто на окръг Ню Форест и Хемпшир обещава комфорт и ви спестява големи спестявания. Trade Fair Trips ltd разширява своите услуги и в други области. Популярните услуги за нас включват изграждане на изложбени щандове за нашите клиенти, както и предварително резервиране на съоръжения за срещи.

Full list of
hotels for
New Forest And Hampshire County Show

Book Now
How to get to New Forest And Hampshire County Show
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Southampton Airport (Летище Саутхемптън)

40 минути при пътуване от Brockenhurst Station (Гара Брокенхърст)

By car
By car:

30 минути при пътуване от Southampton Airport (Летище Саутхемптън)

10 минути при пътуване от Brockenhurst Station (Гара Брокенхърст)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Southampton Airport (Летище Саутхемптън)

20 минути при пътуване от Brockenhurst Station (Гара Брокенхърст)

Similar trade shows