Your free enquiry
Foire Internationale de Bordeaux

Foire Internationale de Bordeaux

Bordeaux, France
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
CONGRES ET EXPOSITIONS DE BORDEAUX
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Foire Internationale de Bordeaux за 2023 ще се проведе като изложение "лице в лице" в Parc des Expositions de Bordeaux-Lac във Франция. Събитието ще се осъществи между 13-ти и 21-ви май 2023. За да се намали рискът от заразяване с Ковид-19, Parc des Expositions de Bordeaux-Lac ще бъде дезинфекциран преди, по време и след изданието. Участниците ще бъдат инструктирани да дезинфекцират ръцете си толкова често, колкото е необходимо, и да носят хирургически маски в ситуации на струпване на хора. Поради ограниченията за пътуване, въведени от правителството на Франция, при пристигането си посетителите ще трябва да представят документи за влизане в страната, като например отрицателни резултати от тестове.

Представяне на събитието

Занимавате се с дейност в областта на потребителските стоки и секторите за дома и офиса? Искате ли да се запознаете с най-новите тенденции и иновации в дизайна? Да пробиете на чужди пазари? Foire Internationale de Bordeaux е международният търговски панаир, който трябва да сложите в календара си. Домакин на събитието, продължаващо девет дни от 20 до 28 май, е гр. Бордо, Франция. Можете да изпреварите близо 300 000-те участници в събитието и да вземете най-добрите цени за хотели, като възложите на Трейд Феър Трипс ЕООД да организира вашето настаняване за Foire Internationale de Bordeaux!

Не е нужно организирането на вашето бизнес пътуване да е невъзможна задача! Ние вярваме в това и сме създали огромна база данни и мрежа от хотели и къщи за гости в Бордо, за да ви помогнем да намерите това, което търсите. Дайте ни информация за вашия бюджет и брой пътуващи, и ще получите резултати в рамките на един единствен ден. Ще ви намерим стаи на пешеходно разстояние от експо центъра или в близост до удобни транспортни връзки. Ще се насладите на лесно придвижване до изложението Foire Internationale de Bordeaux, което е подготвило великолепни събития в програмата си.

Предишни издания

Издание 2022

Foire Internationale de Bordeaux 2022 се проведе в Parc des expositions de Bordeaux-Lac от 21-ви до 29-ти май 2022. Търговското изложение "лице в лице" включваше около 800 изложители и около 200 000 посетители. На мястото на провеждане на изложението бяха приложени процедури за безопасност срещу Ковид-19, като например чести дезинфекции.

Full list of
hotels for
Foire Internationale de Bordeaux

Book Now
How to get to Foire Internationale de Bordeaux
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Bordeaux Airport (Летище Бордо)

Не е препоръчително при пътуване от Gare de Bordeaux-Saint-Jean (Гара Бордо-Сент-Жан)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Bordeaux Airport (Летище Бордо)

10 минути при пътуване от Gare de Bordeaux-Saint-Jean (Гара Бордо-Сент-Жан)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Bordeaux Airport (Летище Бордо)

55 минути при пътуване от Gare de Bordeaux-Saint-Jean (Гара Бордо-Сент-Жан)

Similar trade shows