Foire de Paris 2025

Foire de Paris 2025

Изкуства и занаяти Дом и начин на живот Декорации
Paris, France
30 Apr-11 May 2025
Организатор:
Comexposium
Място на провеждане:
Paris expo Porte de Versailles
Честота:
1 year
Уебсайт:
Foire de Paris

Международно публично събитие за пролетно пазаруване в Париж

Foire de Paris е рецептата за най-доброто пазаруване в цяла Франция. Панаирът за потребителски стоки и електроника обединява къща и начин на живот, изкуства, занаяти и култура на света, благополучие, мода и аксесоари, свободно време и ежедневен живот и вино и гастрономия, за да дадат на широката публика всичко, което някога биха могли да пожелаят или нужда в живота. Търговският панаир служи като бизнес платформа за много местни и международни марки и производители, за да се срещнат с тяхната целева аудитория. Изложителите запазват новите си колекции и лансирането на продукти за Foire de Paris, за да окажат най-голямо въздействие. Foire de Paris е част от живота в Париж повече от век, тъй като първото, скромно издание се състоя през 1904 г. Вдъхновение, иновации и интерактивни събития ви очакват да дойдете и да се включите?

Foire de Paris 2025

Foire de Paris ще продължи по план. Официалните дати са определени от 30.04.2025 до 11.05.2025. Търговското изложение ще се проведе в Paris expo Porte de Versailles.

Настаняване

Намерете най-добрите хотелски оферти в Париж, Франция и резервирайте вашето хотелско настаняване за Foire de Paris в рамките на един работен ден с любезното съдействие на Trade Fair Trips ltd. Изпращали сме изложители до Париж стотици пъти и работим с най-добрите хотели в града. Дайте ни цена и ние ще ви намерим фантастична оферта, независимо дали искате да спестите пари или да похарчите малко повече. Ние сме тук, за да направим вашето посещение удобно и винаги да избираме хотели в близост до изложението в Париж Porte de Versailles. Какво още ви трябва за престоя си? Нашите клиенти могат да резервират помещения за срещи в изложбения център чрез нас. Просто посочете колко места и какво A/V оборудване имате нужда. Trade Fair Trips ltd също така наема екипи от строители, които да сглобят вашия изложбен щанд! Каквото и да имате нужда, ние предлагаме на достъпна цена.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

 

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

35 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд) 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

  

map

Хотели около Foire de Paris

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Foire de Paris 2025 Paris Hôtel Pierre Nicole Paris от € 238.00 EUR Запази сега
Standing Hotel Suites by Actisource Roissy en France от € 285.00 EUR Запази сега
Foire de Paris 2025 Paris Hotel Paris Louis Blanc Paris от € 405.00 EUR Запази сега
Foire de Paris 2025 Paris Novotel Paris Roissy CDG Convention 27.6 Roissy en France от € 493.00 EUR Запази сега
Foire de Paris 2025 Paris Hotel du Jardin des Plantes 5.9 Paris от € 275.00 EUR Запази сега
Foire de Paris 2025 Paris Mercure Paris CDG Airport & Convention Roissy en France от € 367.00 EUR Запази сега
Foire de Paris 2025 Paris Ibis Styles Paris Roissy CDG Roissy en France от € 323.00 EUR Запази сега
Foire de Paris 2025 Paris Golden Tulip Paris CDG Airport Villepinte Roissy en France от € 446.00 EUR Запази сега
Foire de Paris 2025 Paris Clarion Paris CDG Airport Roissy en France от € 318.00 EUR Запази сега
Pullman Paris Roissy Cdg Airport Roissy en France от € 510.00 EUR Запази сега

Foire de Paris е само най-очакваният панаир, който се случва в Париж всяка година. Пролетните издания в края на април – началото на май са тема на града и успяват да запълнят изложбените етажи на Парижкото изложение Porte de Versailles, VIPARIS за общо 12 дни. COMEXPOSIUM събира невероятни издания на живо с допълнително програмиране и вратите са отворени за всеки. Работното време е от 10:00 сутринта до 19:00 следобед всеки ден без изключения. Нека поговорим как да стигнем до изложбените площи. VIPARIS има едно от най-атрактивните локации в Париж. Можете да пътувате до него чрез всяка възможна услуга за обществен транспорт. Има две линии на метрото, обслужващи центъра и посетителите могат да хванат както трамваи, така и автобуси. Ако сте колоездач, имате три различни места за велосипеди, където можете да наемете велосипед.

  • „Имаме дългогодишна връзка с Foire de Paris, тъй като присъстваме вече почти 40 години на панаира. За нас това е важна възможност да се срещнем с нашите лоялни потребители, но и възможност да се срещнем с бъдещи клиенти, които за първи път мислят да се оборудват с домакински уреди. Това е и възможност да подчертаем нашите нови иновации и всички наши продуктови семейства,” – MIELE;
  •  „Ние идваме във Foire de Paris от 1960 г. и си създадохме репутация тук като световен лидер в пречистването на вода. За нас е важно да дойдем на панаира, за да се срещнем с нашите клиенти, но и да търсим връзки с бизнеса във фармацевтичния сектор.” – КЪЛИГАН;
  •  „За малките предприемачи като мен е важно да се срещнат с клиентите си и нямам къде другаде. Нямам мои физически магазини. Работя само в интернет или с търговци. Така че е вярно, че е много хубаво да можете да създадете контакт тук и ясно да идентифицирате основната си цел“, – DIAÏWAÏE.

Foire de Paris е проектирана да се хареса на крайните потребители, така че всеки ден се случва много от малките концерти на живо до семинари и други шоу програми. Над 1700 международни изложители се събират, за да покажат своите продукти и бизнес, идващи от общо 50 страни, базирани предимно в Европа, като Италия, Португалия, Испания, Германия, Швеция, Швейцария и Обединеното кралство. В миналото имаше много известни личности, които се присъединиха към търговския панаир като гости и посланици. Stéphane Plaza е скорошен пример. Има стартираща лаборатория, която привлича новодошли от всички свързани продуктови семейства. Имате и много технологични марки, които се борят за награда в конкурса за награда Grand Prix de l'Innovation.

Foire de Paris 2022

Изданието се проведе между 28-ми април и 9-ти май 2022. Поради облекчаването на вътрешните ограничения, мястото на провеждане (Paris Expo Porte de Versailles) не включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19. На събитието присъстваха 1159 изложители от 41 държави.

Foire de Paris 2023

Изданието на Foire de Paris за 2023 продължи успешната възходяща тенденция, установена от Comeback 2022. То беше посетено от 407 000 посетители и 1250 изложители, които представиха 3500 марки. Събитието се проведе между 27.04.2023 и 8.05.2023 в Paris Expo Porte de Versailles в отсъствието на мерките за защита от Ковид-19.

Foire de Paris 2024

20-ото юбилейно издание на Foire de Paris се проведе като търговско изложение и фестивал на живо между 01.05.2024 и 12.05.2024. В събитието взеха участие над 1300 изложители от 44 държави и от повече от 1200 присъствали на карнавала.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Foire de Paris 2025 Изпрати

Foire de Paris акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.