Your free enquiry
Foire de Paris

Foire de Paris

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
Comexposium
Event website
Event website:
Foire de Paris
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на Foire de Paris 2023

Foire de Paris ще продължи по план. Официалните дати са определени за 27.04.2023 до 08.05.2023. Търговското изложение ще се проведе в Paris expo Porte de Versailles, а на изложбените площи няма да бъдат инсталирани най-новите защитни мерки срещу Ковид-19. Това се дължи на отмяната от страна на Франция на ограниченията, свързани с пандемията.

Въведение

Foire de Paris е рецептата за най-доброто пазаруване в цяла Франция. Панаирът за потребителски стоки и електроника обединява къща и начин на живот, изкуства, занаяти и култура на света, благополучие, мода и аксесоари, свободно време и ежедневен живот и вино и гастрономия, за да дадат на широката публика всичко, което някога биха могли да пожелаят или нужда в живота. Търговският панаир служи като бизнес платформа за много местни и международни марки и производители, за да се срещнат с тяхната целева аудитория. Изложителите запазват новите си колекции и лансирането на продукти за Foire de Paris, за да окажат най-голямо въздействие. Foire de Paris е част от живота в Париж повече от век, тъй като първото, скромно издание се състоя през 1904 г. Вдъхновение, иновации и интерактивни събития ви очакват да дойдете и да се включите?

Логистиката

Foire de Paris е само най-очакваният панаир, който се случва в Париж всяка година. Пролетните издания в края на април – началото на май са тема на града и успяват да запълнят изложбените етажи на Парижкото изложение Porte de Versailles, VIPARIS за общо 12 дни. COMEXPOSIUM събира невероятни издания на живо с допълнително програмиране и вратите са отворени за всеки. Работното време е от 10:00 сутринта до 19:00 следобед всеки ден без изключения. Нека поговорим как да стигнем до изложбените площи. VIPARIS има едно от най-атрактивните локации в Париж. Можете да пътувате до него чрез всяка възможна услуга за обществен транспорт. Има две линии на метрото, обслужващи центъра и посетителите могат да хванат както трамваи, така и автобуси. Ако сте колоездач, имате три различни места за велосипеди, където можете да наемете велосипед.

Какво казват хората?

• „Имаме дълга любовна връзка с Foire de Paris, тъй като присъстваме вече почти 40 години на панаира. За нас това е важна възможност да се срещнем с нашите лоялни потребители, но и възможност да се срещнем с бъдещи клиенти, които за първи път мислят да се оборудват с домакински уреди. Това е и възможност да подчертаем нашите нови иновации и всички наши продуктови семейства,” – MIELE;

• „Ние идваме във Foire de Paris от 1960 г. и си създадохме репутация тук като световен лидер в пречистването на вода. За нас е важно да дойдем на панаира, за да се срещнем с нашите клиенти, но и да търсим връзки с бизнеса във фармацевтичния сектор.” – КЪЛИГАН;

• „За малките предприемачи като мен е важно да се срещнат с клиентите си и нямам къде другаде. Нямам мои физически магазини. Работя само в интернет или с търговци. Така че е вярно, че е много хубаво да можете да създадете контакт тук и ясно да идентифицирате основната си цел“, – DIAÏWAÏE

Аудитория и статистика

Foire de Paris е проектирана да се хареса на крайните потребители, така че всеки ден се случва много от малките концерти на живо до семинари и други шоу програми. Над 1700 международни изложители се събират, за да покажат своите продукти и бизнес, идващи от общо 50 страни, базирани предимно в Европа, като Италия, Португалия, Испания, Германия, Швеция, Швейцария и Обединеното кралство. В миналото имаше много известни личности, които се присъединиха към търговския панаир като гости и посланици. Stéphane Plaza е скорошен пример. Има стартираща лаборатория, която привлича новодошли от всички свързани продуктови семейства. Имате и много технологични марки, които се борят за награда в конкурса за награда Grand Prix de l'Innovation.

Настаняване

Намерете най-добрите хотелски оферти в Париж, Франция и резервирайте вашето хотелско настаняване за Foire de Paris в рамките на един работен ден с любезното съдействие на Trade Fair Trips ltd. Изпращали сме изложители до Париж стотици пъти и работим с най-добрите хотели в града. Дайте ни цена и ние ще ви намерим фантастична оферта, независимо дали искате да спестите пари или да похарчите малко повече. Ние сме тук, за да направим вашето посещение удобно и винаги да избираме хотели в близост до изложението в Париж Porte de Versailles. Какво още ви трябва за престоя си? Нашите клиенти могат да резервират помещения за срещи в изложбения център чрез нас. Просто посочете колко места и какво A/V оборудване имате нужда. Trade Fair Trips ltd също така наема екипи от строители, които да сглобят вашия изложбен щанд! Каквото и да имате нужда, ние предлагаме на достъпна цена.

Предишни издания

2022

Изданието се проведе между 28-ми април и 9-ти май 2022. Поради облекчаването на вътрешните ограничения, мястото на провеждане (Paris Expo Porte de Versailles) не включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19. На събитието присъстваха 1159 изложители от 41 държави.

Full list of
hotels for
Foire de Paris

Book Now
How to get to Foire de Paris

Similar trade shows