Expo Riva Schuh
Expo Riva Schuh

Expo Riva Schuh

New Dates
18 юли 2021 - 20 юли 2021
Italy , Riva Del Garda

General Information

Organizer

Riva del Garda Fierecongressi S.p.A.

Event website

Expo Riva Schuh

Frequency

6 months

Expo Riva Schuh Map

Past Editions

16 - 19 Jan Expo Riva Schuh 2021

11 - 14 Jan Expo Riva Schuh 2020

15 - 18 Jun Expo Riva Schuh 2019

Въведение

Кои са победителите и хитовите тенденции в обувната индустрия по целия свят? Разберете на Expo Riva Schuh - международното изложение за обувки, което носи глобално значение на всички индустриални нива. Както при повечето модни търговски панаири, този има две издания годишно - едно през зимата през януари и едно в началото на лятото през юни. Изложителите разкриват най-новите си колекции за мъжки, дамски и детски обувки.

Акценти

  • Вашите продукти не се показват на статични дисплеи. Програмата е изпълнена с непрекъснати писти, показващи, че обединяват по-широките сезонни тенденции и правят колекциите популярни.
  • Събитието поддържа около 13 000 търговски посетители с възможност за търговия.
  • Има общо 13 павилиона.

Логистиката

Посетители от цяла Европа и извън нея пътуват до Рива Дел Гарда, Италия, за да наблюдават пълната продуктова гама в продължение на четири дни. Spa Riva del Garda Fiere Congressi, в качеството си на официален организатор, обещава вълнуващо пътуване и бизнес възможности в Riva del Garde Fiere, мястото за домакинство. Посетителите се допускат от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед, но тези часове подлежат на промяна.

Аудитория и статистика

Expo Riva Schuh като производител на вкус в обувната индустрия, но може би най-важната му функция е да въведе предлагането в търсенето. Присъстват доставчици на производство, агенти, вносители и износители и директни производители и всички се стремят да правят бизнес. Имате цяла Европа, която да използвате като потребителска база, но има купувачи от САЩ, Канада, Пакистан и Бангладеш.

Най-добрите оферти за хотели в близост до Expo Riva Schuh

Не пропускайте конкурентни цени за хотелски стаи и се консултирайте с Trade Fair Trips ltd за настаняване за изложби. В Trade Fair Trips ltd ние сме специализирани в поръчкови услуги за настаняване, които гарантират, че се намирате там, където искате да бъдете, и да се възползвате максимално от бюджета си за пътуване с пари на излишък. В допълнение към най-добрите хотелски цени за Expo Riva Schuh, вие също можете да изберете от хотели близо до Riva del Garde Fiere. След като резервирате престоя си, заповядайте при нас за логистични услуги, независимо дали става въпрос за резервиране на зали за срещи или инсталиране на кабината ви.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА