Expo Riva Schuh 2024

Expo Riva Schuh 2024

Мода Текстил Облекло
Riva Del Garda, Italy
13-16 Jan 2024
Организатор:
Riva del Garda Fierecongressi S.p.A.
Място на провеждане:
Riva del Garda Fiere
Честота:
6 months
Уебсайт:
Expo Riva Schuh

Водещо търговско изложение за обувната промишленост

Expo Riva Schuh January 2024

100-ото издание на Expo Riva Schuh ще се проведе между 13.01.2024 и 16.01.2024. Събитието ще се състои под формата на търговско изложение "лице в лице" в Riva del Garda, Италия. Понастоящем в страната няма национални ограничения, свързани с Ковид-19. Това се дължи на подобрената епидемиологична ситуация в страната. Участниците ще бъдат насърчавани да спазват препоръки, като например да извършват редовна хигиена на ръцете. Участниците от Китай трябва да обърнат внимание, че поради ограниченията за пътуване, въведени на 28.12.2022, те ще бъдат задължени да представят отрицателни резултати от PCR или молекулярни тестове между 72 и 48 часа преди заминаването си. Освен това при пристигането си те ще трябва да се подложат на тест за коронавируси на място, както и на втори тест, ако резултатът от първия е положителен.

Въведение

Кои са победителите и хитовите тенденции в обувната индустрия по целия свят? Разберете на Expo Riva Schuh - международното изложение за обувки, което носи глобално значение на всички индустриални нива. Както при повечето модни търговски панаири, този има две издания годишно - едно през зимата през януари и едно в началото на лятото през юни. Изложителите разкриват най-новите си колекции за мъжки, дамски и детски обувки.

Акценти

  • Вашите продукти не се показват на статични дисплеи. Програмата е изпълнена с непрекъснати писти, показващи, че обединяват по-широките сезонни тенденции и правят колекциите популярни.
  • Събитието поддържа около 13 000 търговски посетители с възможност за търговия.
  • Има общо 13 павилиона.

Логистиката

Посетители от цяла Европа и извън нея пътуват до Рива Дел Гарда, Италия, за да наблюдават пълната продуктова гама в продължение на четири дни. Spa Riva del Garda Fiere Congressi, в качеството си на официален организатор, обещава вълнуващо пътуване и бизнес възможности в Riva del Garde Fiere, мястото за домакинство. Посетителите се допускат от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед, но тези часове подлежат на промяна.

Аудитория и статистика

Expo Riva Schuh като производител на вкус в обувната индустрия, но може би най-важната му функция е да въведе предлагането в търсенето. Присъстват доставчици на производство, агенти, вносители и износители и директни производители и всички се стремят да правят бизнес. Имате цяла Европа, която да използвате като потребителска база, но има купувачи от САЩ, Канада, Пакистан и Бангладеш.

Най-добрите оферти за хотели в близост до Expo Riva Schuh

Не пропускайте конкурентни цени за хотелски стаи и се консултирайте с Trade Fair Trips ltd за настаняване за изложби. В Trade Fair Trips ltd ние сме специализирани в поръчкови услуги за настаняване, които гарантират, че се намирате там, където искате да бъдете, и да се възползвате максимално от бюджета си за пътуване с пари на излишък. В допълнение към най-добрите хотелски цени за Expo Riva Schuh, вие също можете да изберете от хотели близо до Riva del Garde Fiere. След като резервирате престоя си, заповядайте при нас за логистични услуги, независимо дали става въпрос за резервиране на зали за срещи или инсталиране на кабината ви.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

20 минути при пътуване от Riva del Garda Autostazione (Автогара Рива дел Гарда)

С кола
С кола:

60 минути при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

5 минути при пътуване от Riva del Garda Autostazione (Автогара Рива дел Гарда)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

10 минути при пътуване от Riva del Garda Autostazione (Автогара Рива дел Гарда)

 

map

Хотели около Expo Riva Schuh

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Hotel Rudy 1.6 Riva Del Garda при поискване Заявка
Expo Riva Schuh 2024 Riva Del Garda Corte Rosantico Bussolengo при поискване Заявка
Expo Riva Schuh 2024 Riva Del Garda Panoramic Hotel Benacus 3.9 Riva Del Garda при поискване Заявка
Expo Riva Schuh 2024 Riva Del Garda Hotel Parchi Del Garda Lazise при поискване Заявка
Expo Riva Schuh 2024 Riva Del Garda Hotel La Perla Bike Hotel Garda при поискване Заявка
Expo Riva Schuh 2024 Riva Del Garda Hotel Centrale Riva Del Garda при поискване Заявка
Expo Riva Schuh 2024 Riva Del Garda Surf Hotel Pier 6.7 Limone sul Garda при поискване Заявка
Expo Riva Schuh 2024 Riva Del Garda Villa Barovier Apartments 1.7 Riva Del Garda при поискване Заявка
Expo Riva Schuh 2024 Riva Del Garda Residence La Colombera 2.9 Riva Del Garda при поискване Заявка
Expo Riva Schuh 2024 Riva Del Garda Hotel Marchesini Verona при поискване Заявка

Expo Riva Schuh Winter 2022

Зимното издание на Expo Riva Schuh 2022 се проведе между 15.01.2022 - 18.01.2022. То беше организирано като търговско изложение на живо в Рива дел Гарда в Италия. Мястото на провеждане разполагаше с най-новите и строги мерки за превенция на Ковид-19, включително 3G политика за влизане и правила за социално дистанциране. Заради 3G регламента за влизане от участниците се изискваше да покажат преди влизане документи, като например удостоверения за възстановяване. Въпреки продължаващата пандемия на Covid-19, която оправда въвеждането на такива мерки, на изданието присъстваха 3 930 участници. Това включваше 430 изложители и 3500 търговски посетители, които представляваха 86 държави. Сред тези държави бяха Турция, Белгия, Италия, Полша, Германия и Франция. Сред представените държави бяха също Азербайджан, Йордания, Португалия, Гърция, Обединеното кралство и Нидерландия. Сред тях бяха и Австралия, САЩ, Канада и Узбекистан.

Expo Riva Schuh Summer 2022

97-ото издание се проведе като хибридно събитие между 11-ти юни 2022 и 14-ти юни 2022. Изданието включваше събитие на живо в Рива дел Гарсия, Италия, както и допълваща електронна платформа. В него участваха над 8000 посетители от 103 държави. Италия, Германия, Франция, Испания и Обединеното кралство се отличаваха с най-голям брой посетители. Посещаващите участници разгледаха стоките на 710 изложители от 41 държави. Италия, Испания, Португалия, Германия, Турция, Пакистан, Бразилия, Китай и Индия бяха страните с най-голям брой изложители.

Expo Riva Schuh Winter 2023

В януарското издание на Expo Riva Schuh през 2023 участваха повече от 8600 посетители от над 100 държави. Мястото на провеждане, не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната. 

Expo Riva Schuh Summer 2023

Във формата за юни 2023 взеха участие около 9 000 участници от 103 държави, като 80% от тях бяха от Европа, включително 35% от Испания. Това ознаменува 12,5% увеличение на броя на посещенията в сравнение с юни 2022.  Групата на присъстващите включваше и 10 000 дигитални участници чрез допълващата платформа. Посетителите разгледаха стоките на приблизително 1 300 изложители от 42 страни. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Expo Riva Schuh 2024 Изпрати

Expo Riva Schuh акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.