Your free enquiry
Expo Riva Schuh

Expo Riva Schuh

Riva Del Garda, Italy
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer:
Riva del Garda Fierecongressi S.p.A.
Event website
Event website:
Expo Riva Schuh
Frequency
Frequency:
6 months

Expo Riva Schuh и Ковид-19

98-ото издание на Expo Riva Schuh ще се проведе между 14.01.2023 и 17.01.2023. Събитието ще се осъществи под формата на изложение "лице в лице" в Рива дел Гарда, Италия. Понастоящем в страната не съществуват вътрешни ограничения, отнасящи се до Ковид-19, както и забрани за пътуване. Това се дължи на подобрената епидемиологична ситуация в страната. Участниците ще бъдат насърчавани да следват препоръки, като например да извършват редовна хигиена на ръцете.

Въведение

Кои са победителите и хитовите тенденции в обувната индустрия по целия свят? Разберете на Expo Riva Schuh - международното изложение за обувки, което носи глобално значение на всички индустриални нива. Както при повечето модни търговски панаири, този има две издания годишно - едно през зимата през януари и едно в началото на лятото през юни. Изложителите разкриват най-новите си колекции за мъжки, дамски и детски обувки.

Акценти

  • Вашите продукти не се показват на статични дисплеи. Програмата е изпълнена с непрекъснати писти, показващи, че обединяват по-широките сезонни тенденции и правят колекциите популярни.
  • Събитието поддържа около 13 000 търговски посетители с възможност за търговия.
  • Има общо 13 павилиона.

Логистиката

Посетители от цяла Европа и извън нея пътуват до Рива Дел Гарда, Италия, за да наблюдават пълната продуктова гама в продължение на четири дни. Spa Riva del Garda Fiere Congressi, в качеството си на официален организатор, обещава вълнуващо пътуване и бизнес възможности в Riva del Garde Fiere, мястото за домакинство. Посетителите се допускат от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед, но тези часове подлежат на промяна.

Аудитория и статистика

Expo Riva Schuh като производител на вкус в обувната индустрия, но може би най-важната му функция е да въведе предлагането в търсенето. Присъстват доставчици на производство, агенти, вносители и износители и директни производители и всички се стремят да правят бизнес. Имате цяла Европа, която да използвате като потребителска база, но има купувачи от САЩ, Канада, Пакистан и Бангладеш.

Най-добрите оферти за хотели в близост до Expo Riva Schuh

Не пропускайте конкурентни цени за хотелски стаи и се консултирайте с Trade Fair Trips ltd за настаняване за изложби. В Trade Fair Trips ltd ние сме специализирани в поръчкови услуги за настаняване, които гарантират, че се намирате там, където искате да бъдете, и да се възползвате максимално от бюджета си за пътуване с пари на излишък. В допълнение към най-добрите хотелски цени за Expo Riva Schuh, вие също можете да изберете от хотели близо до Riva del Garde Fiere. След като резервирате престоя си, заповядайте при нас за логистични услуги, независимо дали става въпрос за резервиране на зали за срещи или инсталиране на кабината ви.

Expo Riva Schuh минали издания

Зимно и лятно издание на 2022

Зимното издание на Expo Riva Schuh 2022 се проведе между 15.01.2022 - 18.01.2022. То беше организирано като търговско изложение на живо в Рива дел Гарда в Италия. Мястото на провеждане разполагаше с най-новите и строги мерки за превенция на Ковид-19, включително 3G политика за влизане и правила за социално дистанциране. Заради 3G регламента за влизане от участниците се изискваше да покажат преди влизане документи, като например удостоверения за възстановяване. Въпреки продължаващата пандемия на Covid-19, която оправда въвеждането на такива мерки, на изданието присъстваха 3 930 участници. Това включваше 430 изложители и 3500 търговски посетители, които представляваха 86 държави. Сред тези държави бяха Турция, Белгия, Италия, Полша, Германия и Франция. Сред представените държави бяха също Азербайджан, Йордания, Португалия, Гърция, Обединеното кралство и Нидерландия. Сред тях бяха и Австралия, САЩ, Канада и Узбекистан.

97-ото издание се проведе като хибридно събитие между 11-ти юни 2022 и 14-ти юни 2022. Изданието включваше събитие на живо в Рива дел Гарсия, Италия, както и допълваща електронна платформа. В него участваха над 8000 посетители от 103 държави. Италия, Германия, Франция, Испания и Обединеното кралство се отличаваха с най-голям брой посетители. Посещаващите участници разгледаха стоките на 710 изложители от 41 държави. Италия, Испания, Португалия, Германия, Турция, Пакистан, Бразилия, Китай и Индия бяха страните с най-голям брой изложители.

Full list of
hotels for
Expo Riva Schuh

Book Now
How to get to Expo Riva Schuh

Similar trade shows