Your free enquiry
Pitti Immagine Uomo

Pitti Immagine Uomo

Florence, Italy
Индустрия
Индустрия:
Fashion, Clothing, Textiles, Leather, Shoes
Organizer
Organizer:
Pitti Immagine S.r.l.
Event website
Event website:
Pitti Immagine Uomo
Frequency
Frequency:
6 months

Pitti Immagine Uomo и Ковид-19

Зимното издание на Pitti Immagine Uomo 2023 ще се проведе между 13.06.2023 и 13.06.2023. Събитието на живо ще се проведе във Флоренция, Италия, във Fortezza da Basso. На мястото на провеждане няма да има превантивни мерки срещу Ковид-19. Това е свързано с премахването на свързаните с него вътрешни ограничения от страна на правителството на Италия през предходните месеци. До 31.01.2023 в страната ще действат временни ограничения за пътуване на лица, пристигащи от Китайската народна република. При пристигането си тези лица ще бъдат помолени да представят отрицателни резултати от изследвания и да се подложат на проверка на телесната температура.

Въведение

Pitti immagine uomo е не просто международен търговски панаир за мъжка мода и аксесоари. Той е най-важната световна среща на диктаторите на мъжката мода от 1972 година насам. Провежда се във Флоренция, Италия и ако по някакъв начин сте част от модната индустрия, създаваща дрехи за мъже, е добре да я посетите. Участвайки в панаира, успявате да се запознаете със световните модни тенденции и да създадете нови връзки, с чиято помощ да развивате бизнеса си.

Поверете на нас – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – организацията на своето пътуване. Ще разполагате с личен асистент, който ще ви помогне да изберете най-подходящия за вас от всички хотели за изложението Pitti immagine uomo. Разполагаме с база данни за добрите хотели във Флоренция и сме сигурни, че ще намерим настаняване, което да отговаря на всичките ви изисквания и на бюджета ви. Освен за вашите онлайн хотелски резервации, ще се погрижим за организиране на трансфера ви от и до летището, ще ви подготвим кратко проучване на най-удобния за вашите маршрути градски транспорт, ще намерим кола под наем ако желаете. Можем също да ви осигурим конферентна зала или да ви направим страхотен щанд за самото изложение. Възползвайте се от услугите ни!

Минали издания

Pitti Immagine Uomo е важно мъжко модно изложение, чиито издания често се променят. Например едно от изданията за 2021 беше в цифров формат поради пандемията от коронавирус. За второто издание през 2021 цифровата платформа съпътстваше присъственото търговско изложение. Също така,  второто 2021 издание беше разширено и включваше редица нови събития. Сред тях беше поканен гостът Тебе Магугу, известен южноафрикански дизайнер, който представи новата си колекция. Над 7000 участници обикновено посещават Pitti Immagine Uomo. Например зимното издание през 2022 привлече над 8000 участници от 60 държави, като сред тях имаше над 240 представители на медиите и 589 компании изложители. Лятното издание за 2022 също се отличаваше с високо участие, тъй като на него присъстваха над 16 000 участници, включително 682 изложители и над 4200 чуждестранни купувачи от 70 държави.

Full list of
hotels for
Pitti Immagine Uomo

Book Now
How to get to Pitti Immagine Uomo
On foot
On foot:

60 минути при пътуване от Florence Airport (Летище Флоренция)

10 минути при пътуване от Firenze Santa Maria Novella Station (гара Фиренце Санта Мариа Новела)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Florence Airport (Летище Флоренция)

5 минути при пътуване от Firenze Santa Maria Novella Station (гара Фиренце Санта Мариа Новела)

By public transport
By public transport:

15 минути при пътуване от Florence Airport (Летище Флоренция)

4 минути при пътуване от Firenze Santa Maria Novella Station (гара Фиренце Санта Мариа Новела)

Similar trade shows