Your free enquiry
Pitti Immagine Bimbo

Pitti Immagine Bimbo

Florence, Italy
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer:
Pitti Immagine S.r.l.
Event website
Event website:
Pitti Immagine Bimbo
Frequency
Frequency:
6 months

Актуализация за Pitti Immagine Bimbo

Изданието на Pitti Immagine Bimbo за 2023 ще се проведе като изложение на живо във Fortezza da Basso. Търговското изложение "лице в лице" ще се проведе между датите 18.01.2023 и 20.01.2023. Понастоящем мястото на провеждане не разполага с мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на премахването на вътрешните и пътническите ограничения в страната през предходните месеци.

Въведение

Международен търговски панаир за детски дрехи Pitti Immagine Bimbo е едно от най-важните събития за младежка и детска мода. Провежда се във Флоренция, Италия, в крепостта Fortezza Da Basso и в него участват големите модни дизайнери на детски дрехи, търговски вериги, производители на обувки и аксесоари за деца. На панаира се представят най-новите модни колекции за деца и се заявяват тенденциите за следващия сезон. По време на Pitti Immagine Bimbo можете да се срещнете и запознаете и с множество създатели и търговци на бебешка мода и аксесоари.

Ако се занимавате с бебешка, детска или младежка мода, посетете го. Това е мястото, на което да създадете нови контакти и да привлечете интерес към бизнеса си. Възложете на нас организацията на пътуването си. Ще ви предложим богат избор от хотели във Флоренция. Резервирайте изгоден и удобен хотел с помощта на наш асистент. Освен с информация за хотели за Pitti Immagine Bimbo и резервация ние ще ви помогнем като организираме транспорта ви в града; летищния трансфер – ако желаете такъв; и ще се погрижим за всичко, от което имате нужда, за да бъде ползотворно вашето бизнес пътуване. Доверете ни се – „Трейд Феър Трипс” ЕООД.

Информация за предишни издания

Зимно издание 2022

Зимното издание на Pitti Immagine Bimbo за 2022 се проведе като изложение лице в лице в Fortezza da Basso. Мястото на събитието се отличаваше със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Сред тях бяха протоколите за социално дистанциране, като 1 978-те купувачи от 40 държави, 240-те медийни експерти и 272-те изложители поддържаха разстояние от 1,5 метра помежду си.

Лятно издание 2022

Лятното издание за 2022 се проведе като събитие на живо между 22.06.2022 и 24.06.2022 във Fortezza da Basso. Мястото на провеждане не включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на националните ограничения на Италия. В изданието взеха участие 211 изложители (70% от тях пътуваха от чужбина) и над 3000 търговски посетители от 50 държави.

Full list of
hotels for
Pitti Immagine Bimbo

Book Now
How to get to Pitti Immagine Bimbo

Similar trade shows