Your free enquiry
Pitti Immagine Bimbo

Pitti Immagine Bimbo

Florence ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer :
Pitti Immagine S.r.l.
Event website
Event website :
Pitti Immagine Bimbo
Frequency
Frequency:
6 months

Актуализация за Pitti Immagine Bimbo

Изданието на Pitti Immagine Bimbo за 2023 ще се проведе като изложение на живо във Fortezza da Basso. Търговското изложение "лице в лице" ще се проведе между датите 18.01.2023 и 20.01.2023. Понастоящем мястото на провеждане не разполага с мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на премахването на вътрешните и пътническите ограничения в страната през предходните месеци.

Въведение

Международен търговски панаир за детски дрехи Pitti Immagine Bimbo е едно от най-важните събития за младежка и детска мода. Провежда се във Флоренция, Италия, в крепостта Fortezza Da Basso и в него участват големите модни дизайнери на детски дрехи, търговски вериги, производители на обувки и аксесоари за деца. На панаира се представят най-новите модни колекции за деца и се заявяват тенденциите за следващия сезон. По време на Pitti Immagine Bimbo можете да се срещнете и запознаете и с множество създатели и търговци на бебешка мода и аксесоари.

Ако се занимавате с бебешка, детска или младежка мода, посетете го. Това е мястото, на което да създадете нови контакти и да привлечете интерес към бизнеса си. Възложете на нас организацията на пътуването си. Ще ви предложим богат избор от хотели във Флоренция. Резервирайте изгоден и удобен хотел с помощта на наш асистент. Освен с информация за хотели за Pitti Immagine Bimbo и резервация ние ще ви помогнем като организираме транспорта ви в града; летищния трансфер – ако желаете такъв; и ще се погрижим за всичко, от което имате нужда, за да бъде ползотворно вашето бизнес пътуване. Доверете ни се – „Трейд Феър Трипс” ЕООД.

Full list of
hotels for
Pitti Immagine Bimbo

Book Now
How to get to Pitti Immagine Bimbo

Similar trade shows