Your free enquiry
Who's Next

Who's Next

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer:
Who's Next & Première Classe
Event website
Event website:
Who's Next
Frequency
Frequency:
6 months

Who's Next & Ковид-19

WSN има удоволствието да съобщи, че Who's Next 2023 ще открие новия моден сезон на 21.01.2023 - 23.01.2023. Голямото модно събитие ще се завърне към редовния си график след смущенията, причинени от пандемията от коронавирус. Модните експерти и купувачи вече планират пътуването си до Париж, Франция, за да се насладят на пълното преживяване на Who's Next. Изданието на живо ще се проведе по време на дълъг уикенд в Paris expo Porte de Versailles. Понастоящем изложбените площи не разполагат със защитни мерки срещу Ковид-19. Това се дължи на настоящата правителствена политика, която включва и премахване на ограниченията за пътуване. От участниците няма да се изисква да показват при пристигането си 3G документи за влизане в страната или да се подлагат на карантина. Те могат да изберат доброволно да носят медицинска маска за лице.

Представяне на Събитието

Кой е следващият съперничи на Седмицата на модата в Париж като едно от най-важните модни събития в Париж, Франция. Международното търговско изложение е място за среща на търсенето и предлагането от 1994 г. и е източник на голямо вдъхновение в света на красотата, начина на живот, аксесоарите и готовото модно облекло. Едно от определящите качества на Who's Next е продуктовото му портфолио. Търговските посетители могат да намерят всичко в следните зони – млади дизайнери, обувки, курорти и бански костюми, Villa Beauté & Lifestyle, What’s Up, Trendy, бижута, кожени изделия, текстилни аксесоари и конфекция. Модната индустрия е тази, която се развива с бързи темпове и Кой е следващият е идеалното място, за да видите всички тенденции в реално време. Програмирането също така предлага прозрения за това как модното производство се променя и адаптира към изискванията за етично производство и призовава за устойчивост. Прекарайте най-доброто време за свързване и позициониране на вашата марка пред ентусиазирани купувачи.

Логистиката

Както при повечето модни събития, Кой е следващият се провежда два пъти годишно и продължава общо четири дни. Първото издание се провежда през януари и обхваща предстоящите пролетно-летни тенденции. Второто издание е направено през септември и следва есенните и зимните тенденции. WSN Development е официалният организатор на събитието, което също се намира в IMPACT в Париж, Франция. Само търговски посетители могат да закупят билети и да влязат в изложението в Париж Porte de Versailles. Вратите се отварят в 09:30 сутринта, а дейностите приключват около 19:00 вечерта. Единственото изключение е последният ден, който приключва в 17:00 часа следобед. Парижкото изложение Porte de Versailles е лесно достъпно с всички видове обществен транспорт. Имате метростанция Porte de Versailles точно в съседство и има множество автобусни и трамвайни линии, които свързват останалата част от града с изложбените площи.

Какво можете да очаквате като изложител

· Who’s Next съвсем наскоро интегрира в своето програмиране свързаното събитие IMPACT, чиято мисия е да изведе разговорите около устойчивата мода на преден план. Пространството осветява устойчиви марки, като същевременно се изправя срещу най-лошите аспекти на модното производство с възможни решения в краткосрочен и дългосрочен план. Това само добавя по-дълбока стойност към шоуто като цяло.

· Като по-малък изложител или дизайнер, можете да се възползвате много от представянето на вашия проект на Ulule. Партньорството Who’s Next X Ulule представя на по-малките създатели груповото финансиране като начин за финансиране на следващата им амбиция. Това е мястото, където Ulule, инструментът за финансиране, влиза в игра.

Аудитория и статистика

Кой е следващият продължава да кара изложителите да се връщат отново и отново, защото изданията са много посещавани. Последното издание регистрира над 45 000 международни посетители, които бяха изключително международни по произход. Най-добре представеният пазар е Европа с големи количества от Италия, Испания, Обединеното кралство, Холандия, Германия, Швеция, Белгия, Норвегия и Дания. Търговският панаир също стана много популярен сред азиатските пазари като Южна Корея, Япония, Тайланд и Китай. Има и силни цифри от Канада и Северна Америка. Приблизително 70% от всички посетители са съставени от купувачи на дребно, мултибрандови, универсални магазини и електронна търговия. Всички дойдоха да разгледат предложенията на 600 различни изложители. Останалите 30% от посетителите са агенти, журналисти, стилисти, училища и прогнозатори на тенденции. Като изложител, вие сте в най-добрата позиция да създавате шум около нови колекции, да накарате хората да забележат вашата марка и след това да разширите списъка си с професионални контакти.

Настаняване

Получете хотелските оферти, които заслужавате, за Кой е следващият. Trade Fair Trips ltd работи активно с клиентите, за да осигури възможно най-добрата хотелска резервация за техния престой. Като експерти в настаняването за търговски панаири, ние знаем какво искат нашите клиенти – удобство. Ето защо ние винаги избираме най-близките хотели до изложението в Париж Porte de Versailles. Независимо дали отивате до входните врати или се возите в метрото за няколко минути, пътуването ви няма да продължи дълго. Разгледайте нашата обширна база данни с цени на всяка цена. Вашата хотелска резервация за Who’s Next е ваша само след няколко часа. Trade Fair Trips ltd също помага в изложбения център. Може би имате нужда от заседателна зала с подходящото оборудване за провеждане на презентация? Или нямате екип, който да изгради своя щанд? Имаме ресурсите, за да ви помогнем и да го направим с щедра цена.

Full list of
hotels for
Who's Next

Book Now
How to get to Who's Next

Similar trade shows