Your free enquiry
Pitti Immagine Filati

Pitti Immagine Filati

Florence ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer :
Pitti Immagine S.r.l.
Event website
Event website :
Pitti Immagine Filati
Frequency
Frequency:
6 months

Последни новини за Pitti Immagine Filati

Изданието на Pitti Immagine Filati през 2022 г. ще се състои под формата на търговско изложение тип "лице-в-лице". Събитието ще се проведе в периода 29.06.2022 - 01.07.2022 и ще се състои в Stazione Leopolda в Италия. На мястото на провеждане ще бъдат въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Прилаганите мерки ще включват 3G регламент за влизане. Поради 3G регламента за влизане и ограниченията за пътуване, участниците трябва да покажат Super Green Pass, преди да влязат на мястото на провеждане или в страната. Такъв пропуск ще бъде наличен след представяне на документи като доказателство за възстановяване.

Представяне на Pitti Immagine Filati

Международно изложение Pitti Immagine Filati е едно от най-важните събития за производителите на прежди и трикотаж. Освен тях, то привлича дизайнери, търговци и любители на плетивата и трикотажните дрехи. Изложението е повече от подходящо място за установяване на нови партньорства, достигане до нови клиенти и сверяване на часовника с модните тенденции. Pitti Immagine Filati се провежда във Флоренция, Италия.

Не го изпускайте. Ние ще ви помогнем да организирате бързо и изгодно вашето пътуване.

„Трейд Феър Трипс” ЕООД има за основна дейност организацията на бизнес пътувания – индивидуални и групови. Всред всички хотели във Флоренция, ние бързо ще намерим подходящия за вас. Разполагаме с богата база данни с различни възможности за настаняване в града. Само с няколко клика ще открием най-добрите хотели за Pitti Immagine Filati и ще резервираме най-изгодния за вас. Освен хотелски резервации, осигуряваме и трансфер от и до летището, автомобил под наем или подготвени маршрути и информация за градския транспорт и най-удобното му използване спрямо вашите нужди. Проучете програмата на изложението и се подгответе за ползотворни срещи. Пътуването поверете на нас. Ще го организираме бързо, съобразено с изискванията и бюджета ви и напълно безплатно.

Full list of
hotels for
Pitti Immagine Filati

Book Now
How to get to Pitti Immagine Filati

Similar trade shows