Your free enquiry
Pitti Immagine Filati

Pitti Immagine Filati

Florence, Italy
Индустрия
Индустрия:
Fashion, Clothing, Textiles, Leather, Shoes
Organizer
Organizer:
Pitti Immagine S.r.l.
Event website
Event website:
Pitti Immagine Filati
Frequency
Frequency:
6 months

Последни новини за Pitti Immagine Filati

Изданието на Pitti Immagine Filati за 2023 ще се проведе като изложение "лице в лице". Събитието ще се проведе между 28.06.2023 и 30.06.2023 и ще се състои в Stazione Leopolda в Италия. На мястото на провеждане няма да бъдат прилагани строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на факта, че Италия премахва свързаните с пандемията национални ограничения в резултат на подобряващата се ситуация. Поради временните ограничения за пътуване (валидни до 31.01.2023) пристигащите от Китай ще бъдат помолени да представят при пристигането си 3G документи за влизане в страната, както и да преминат през температурна проверка и евентуално тест на място за Ковид-19.

Представяне на Pitti Immagine Filati

Международно изложение Pitti Immagine Filati е едно от най-важните събития за производителите на прежди и трикотаж. Освен тях, то привлича дизайнери, търговци и любители на плетивата и трикотажните дрехи. Изложението е повече от подходящо място за установяване на нови партньорства, достигане до нови клиенти и сверяване на часовника с модните тенденции. Pitti Immagine Filati се провежда във Флоренция, Италия.

Не го изпускайте. Ние ще ви помогнем да организирате бързо и изгодно вашето пътуване.

„Трейд Феър Трипс” ЕООД има за основна дейност организацията на бизнес пътувания – индивидуални и групови. Всред всички хотели във Флоренция, ние бързо ще намерим подходящия за вас. Разполагаме с богата база данни с различни възможности за настаняване в града. Само с няколко клика ще открием най-добрите хотели за Pitti Immagine Filati и ще резервираме най-изгодния за вас. Освен хотелски резервации, осигуряваме и трансфер от и до летището, автомобил под наем или подготвени маршрути и информация за градския транспорт и най-удобното му използване спрямо вашите нужди. Проучете програмата на изложението и се подгответе за ползотворни срещи. Пътуването поверете на нас. Ще го организираме бързо, съобразено с изискванията и бюджета ви и напълно безплатно.

Информация за предишните издания

Издание 2022

Зимното издание за 2022 на Pitti Immagine Filati се проведе като събитие на живо между 02.02.2022 и 04.02.2022. Мястото на провеждане на изданието беше Stazione Leopolda. То включваше строги предпазни мерки срещу Covid-19, като например протоколи за социална дистанция, за да се гарантира безопасността на 95-те журналисти, 1750 посетители и 80 изложители..

Pitti Immagine Filati 2022 Summer се проведе като хибридно събитие във Fortezza da Basso от 29-ти юни до 1-ви юли 2022. То се състоеше от събитие на живо без въведени защитни мерки срещу Ковид-19 и допълваща го виртуална платформа. В събитието участваха 114 изложители, включително 75 производители на прежди и 32 чуждестранни предприятия. Над 3000 посетители от 50 държави разгледаха техните продукти, като 48% от тях представляваха чужда държава.

Full list of
hotels for
Pitti Immagine Filati

Book Now
How to get to Pitti Immagine Filati
On foot
On foot:

60 минути при пътуване от Florence Airport (Летище Флоренция)

10 минути при пътуване от Firenze Santa Maria Novella Station (гара Фиренце Санта Мариа Новела)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Florence Airport (Летище Флоренция)

5 минути при пътуване от Firenze Santa Maria Novella Station (гара Фиренце Санта Мариа Новела)

By public transport
By public transport:

15 минути при пътуване от Florence Airport (Летище Флоренция)

4 минути при пътуване от Firenze Santa Maria Novella Station (гара Фиренце Санта Мариа Новела)

Similar trade shows