Your free enquiry
BIJORHCA PARIS

BIJORHCA PARIS

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Event website
Event website:
BIJORHCA PARIS
Frequency
Frequency:
6 months

BIJORHCA PARIS и Ковид-19

Изданието на Bijorhca Paris за 2023 ще се проведе от 21-ви до 23-ти януари 2023. То ще се състои под формата на изложение "лице в лице" в Porte de Versailles в Париж. На мястото на провеждане на събитието няма да бъдат прилагани строги мерки за безопасност срещу COVID-19. Това се дължи на факта, че правителството на Франция премахва ограниченията за пътуване и националните превантивни политики в резултат на подобряващата се пандемична ситуация.

Въведение

Международният панаир Bijothca Paris се провежда в столицата на модата – Франция – и е с основен акцент модни бижута, фино изработени часовници и злато. Световните дизайнери, диктатори на вкус, мода и нови тенденции, показват своите нови произведения. Сключват се сделки, търговците разширяват контактите си – панаирът е отлично място за всеки златар или бижутер, който иска да направи бизнеса си международен.

Резервирайте хотел онлайн с наша помощ. Съобщавате ни изискванията си и от нашата база данни с хотели в Париж ви намираме бързо и лесно най-подходящото място за настаняване. И тъй като само резервирането на точния от всички хотели за Bijothca Paris не е достатъчно за спокойното ви и ползотворно пътуване, ви предлагаме да се погрижим за: придвижването ви в самия град (наемане на кола или подготвяне на информация и маршрути с най-подходящия градски транспорт); трансфера от и до летището; наемането на конферентна зала; осигуряването на всичко необходимо за вашето отлично бизнес представяне. Услугата ни е безплатна за вас.

Фокусирайте се върху важните неща, спестете си време и средства с нас – „Трейд Феър Трипс” ЕООД.

Минали издания

2021

Изданието на Bijorhca за 2021 се проведе като изложение лице в лице между 3.09.2021 и 6.09.2021. Мястото, на което се проведе събитието, беше Porte de Versailles в Париж. Изложението включваше тежки мерки за превенция на Ковид-19, включително показване на сертификати за имунизация. На изданието през 2021 присъстваха над 10000 посетители и приблизително 710 търговски марки.

Full list of
hotels for
BIJORHCA PARIS

Book Now
How to get to BIJORHCA PARIS

Similar trade shows