Your free enquiry
Interfiliere

Interfiliere

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Fashion, Clothing, Textiles, Leather, Shoes
Organizer
Organizer:
Eurovet
Event website
Event website:
Interfiliere
Frequency
Frequency:
6 months

Актуализация за събитието

Зимното издание на Interfiliere за 2023 ще се проведе между 21-ви и 23-ти януари 2023. Домакин на събитието ще бъде Paris Expo Porte de Versailles във Франция. На мястото на провеждане на събитието няма да бъдат въведени мерки за превенция на Ковид-19. Това е така, защото националните ограничения в страната са отменени. Понастоящем във Франция няма забрани за пътуване.

Представяне на събитието

Interfiliere е международно изложение за бански костюми и бельо, което събира водещи производители на текстил за бански костюми, дизайнери, производители на бельо. Известни марки, малки фирми – изложението привлича голяма част от професионалистите в областта от Европа и света. Те обменят опит и идеи, показват иновациите, които улесняват работата и повишават качеството на продукцията. Мястото е изключително подходящо за „сверяване на часовника” със световните тенденции в бранша и за създаване на нови партньорства.

Interfiliere ще се проведе в Париж, Франция. Ако планирате да го посетите, поверете на нас – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – организацията на пътуването си. Ние сме експерти в тази област.

Резервирайте хотел онлайн с помощта на личния асистент, който ще ви назначим. Той предварително ще се запознае с изискванията и бюджета ви, ще стесни кръга от хотели в Париж до хотели за Interfiliere и ще ви предложи най-подходящия. Ако желаете, асистентът ще се погрижи да се придвижвате удобно из града – може да ви наеме автомобил или да подготви маршрутите и информацията за обществения транспорт, която ще ви е необходима. В случай, че имате нужда от място за бизнес срещи и презентации, той ще уреди и този въпрос.

Предишни издания

2022

Interfiliere 2022 се проведе като събитие лице в лице между 18.06.2022 и 20.06.2022. За място на провеждане на търговското изложение послужи Paris Expo Porte de Versailles. На мястото на провеждане на събитието организаторът не приложи мерки за сигурност срещу Ковид-19. Това се дължеше на премахването на свързаните с това вътрешни ограничения в резултат на подобряването на пандемичната ситуация. В Interfiliere 2022 участваха 145 изложители от 32 държави.

Full list of
hotels for
Interfiliere

Book Now
How to get to Interfiliere
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

35 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд) 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

  

Similar trade shows