Your free enquiry
Interfiliere

Interfiliere

Paris ,France
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer :
Eurovet
Event website
Event website :
Interfiliere
Frequency
Frequency:
6 months

Актуализация за събитието

Зимното издание на Interfiliere за 2023 ще се проведе между 21-ви и 23-ти януари 2023. Домакин на събитието ще бъде Paris Expo Porte de Versailles във Франция. На мястото на провеждане на събитието няма да бъдат въведени мерки за превенция на Ковид-19. Това е така, защото националните ограничения в страната са отменени. Понастоящем във Франция няма забрани за пътуване.

Представяне на събитието

Interfiliere е международно изложение за бански костюми и бельо, което събира водещи производители на текстил за бански костюми, дизайнери, производители на бельо. Известни марки, малки фирми – изложението привлича голяма част от професионалистите в областта от Европа и света. Те обменят опит и идеи, показват иновациите, които улесняват работата и повишават качеството на продукцията. Мястото е изключително подходящо за „сверяване на часовника” със световните тенденции в бранша и за създаване на нови партньорства.

Interfiliere ще се проведе в Париж, Франция. Ако планирате да го посетите, поверете на нас – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – организацията на пътуването си. Ние сме експерти в тази област.

Резервирайте хотел онлайн с помощта на личния асистент, който ще ви назначим. Той предварително ще се запознае с изискванията и бюджета ви, ще стесни кръга от хотели в Париж до хотели за Interfiliere и ще ви предложи най-подходящия. Ако желаете, асистентът ще се погрижи да се придвижвате удобно из града – може да ви наеме автомобил или да подготви маршрутите и информацията за обществения транспорт, която ще ви е необходима. В случай, че имате нужда от място за бизнес срещи и презентации, той ще уреди и този въпрос.

Предишни издания

2022

Interfiliere 2022 се проведе като събитие лице в лице между 18.06.2022 и 20.06.2022. За място на провеждане на търговското изложение послужи Paris Expo Porte de Versailles. На мястото на провеждане на събитието организаторът не приложи мерки за сигурност срещу Ковид-19. Това се дължеше на премахването на свързаните с това вътрешни ограничения в резултат на подобряването на пандемичната ситуация. В Interfiliere 2022 участваха 145 изложители от 32 държави.

Full list of
hotels for
Interfiliere

Book Now
How to get to Interfiliere

Similar trade shows