EUROLUCE

EUROLUCE

Дом и начин на живот Декорации Мебели Осветление Разни
Организатор:
Fiera Milano S.p.A.
Честота:
1 year
Уебсайт:
EUROLUCE

Незаменимо събитие за секторите на осветлението и интериорния дизайн

През последните три десетилетия EUROLUCE е главното международно изложение за световната осветителна индустрия и е едно от най-големите специализирани събития от своя род. Милано в Италия ще посрещне над 500 изложители, които ще демонстрират своите осветителни решения и дизайни във всички основни продуктови категории в продължение на шест дни. Обхватът на EUROLUCE е впечатляващ и покрива всяка продуктова категория - външно осветление, вътрешно осветление, промишлено осветление, осветление за събития, осветление за специални цели, болнично осветление, осветителни системи и светлинни източници. Тук имате възможност да проучите какво прави вашата конкуренция, да генерирате потенциални продажби и да представите официално новите си продукти под светлината на прожекторите. Това е платформата, където да разширите професионалната си мрежа и да изградите разпознаваемост на вашия бранд.

EUROLUCE 2024

Изданието на EUROLUCE за 2024 ще бъде организирано като търговско изложение на живо във Fiera Milano. Датите на провеждане са определени между 16.04.2024 и 21.04.2024. Събитието ще се състои успоредно с изданието на Salone del Mobile Milano за 2024. Fiera Milano няма да разполага с мерки за защита от Ковид-19. Причината е, че Италия е премахнала ограниченията, свързани с пандемията. 

Настаняване

Искате да похарчите по-малко пари за пътуването си? Трейд Феър Трипс ЕООД знае всички хотели, които предлагат стаи на разумни цени! Харчете отговорно за своите хотелски стаи с услугите на Трейд Феър Трипс ЕООД. Ние ще адаптираме нашето предложение за настаняване за EUROLUCE към вашите конкретни изисквания, за да можете да намалите разноските си. Това ви освобождава още ресурси за вашия щанд и участие в изложението.

Euroluce 2021

Изданието на Euroluce за 2021 се проведе между 5-ти и 10-ти септември 2021 като изложение лице в лице. То беше организирано съвместно с две други изложения - Salone del Mobile и EuroCucina. На събитието бяха въведени строги мерки за превенция на Ковид-19 и то посрещна около 60 000 търговски посетители.

Euroluce 2023

Salone del Mobile Milano 2023 и Euroluce 2023 се проведоха като търговски изложения на живо в Fiere Milano между 18.04.2023 и 23.04.2023. В изданието взеха участие 301 изложители, от които не се изискваше да спазват мерките за защита от Ковид-19. Това се дължеше на факта, че страната премахна ограниченията си, свързани с пандемията.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до EUROLUCE Изпрати

EUROLUCE акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.