EuroCucina

EuroCucina

Home & Lifestyle Decorations
Организатор:
Federlegno Arredo Eventi spa
Честота:
2 years
Уебсайт:
EuroCucina

Международно признато събитие за кухненската индустрия

EuroCucina 2023

EuroCucina 2023 е отменен. Събитието ще се състои на територията на Fiera Milano Rho под формата на изложение "лице в лице" през 2024. В резултат на подобрената епидемиологична обстановка в страната, мястото на провеждане премахна много от мерките за безопасност срещу Ковид-19, включително 3G политиката за влизане. Участниците ще бъдат насърчавани да следват доброволни и препоръчителни стъпки, като например да поддържат социална дистанция от 1,5 метра. Понастоящем в Италия няма ограничения за пътуване. Oт участниците няма да се изисква да показват 3G документи за влизане при пристигането си в страната.

Представяне на събитието

През последните пет десетилетия EuroCucina се изкачи на върха като едно от най-големите изложения за кухненско обзавеждане в света. Причината зад това е, че тя събира хиляди експерти от цял ​​свят и много известни компании представят своите иновации в уредите и обзавеждането. Наред с пълното продуктово портфолио, EuroCucina се възползва от споделянето на сцената с други вълнуващи събития като SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE.

Акценти

  • Хиляди професионални посетители от мебелния сектор.
  • Повече от 130 изложители представиха своите продукти.
  • Изложбената площ беше над 23 000 квадратни метра.
  • 66% от присъстващите са дошли от чужбина.

Логистиката

Международното изложение се провежда на всеки две години през пролетта в Милано, Италия и продължава шест дни. Организатор на събитието е спа спа Federlegno Arredo Eventi и изданията се провеждат във Fiera Milano. Посетителите могат да получат достъп до изложбените зали от 09:30 ч. Сутринта до 18:30 ч. Следобед. Първите пет дни са запазени за търговски посетители, а последният ден за широката публика.

Аудитория и статистика

Това, което поставя EuroCucina отпред и център за изложители, е как отваряте продуктите си за нови пазари, тъй като е факт, че 66% от всички посетители са дошли извън Италия. Друг основен фактор, който допринася, е, че организаторите прегръщат бъдещето и преосмислят кухнята за съвременния ден с свързаност и интелигентни уреди.

Най-добрите хотелски цени за EuroCucina

Още повече причината да пътувате и да оставите престоя си в хотела на Trade Fair Trips Ltd. Нашата агенция има силни връзки с имоти в Милано и побира малки и големи групи. Открийте хотели на достъпни цени близо до Fiera Milano бързо и преди всички останали. Trade Fair Trips ltd отнема само няколко часа, за да създаде списък с най-добрите оферти във вашия ценови диапазон. С нашите специални оферти и ниски цени, гарантирано ще бъдете 100% доволни! Освен настаняване за изложби, ние се справяме и с друга логистика. Независимо дали трябва да резервирате съоръжения за срещи или искате да спрете щанда на изложението си, ние сме готови за задачата.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на EuroCucina за 2021 се проведе във Fiera Milano Rho като изложение лице в лице между 5.09.2021 и 10.09.2021. Бяха приложени строги мерки за предотвратяване на Ковид-19, включително посетителите трябваше да представят доказателство за ваксинация или възстановяване. В EuroCucina 2021 участваха 117 изложители и беше посетена от над 60 000 търговски посетители, които посетиха и съвместно разположените Salone del Mobile и EuroLuce.

Издание през 2022

Изданието на EuroCucina за 2022 съвпадна с провеждането на Salone Internazionale del Mobile за 2022. Над 268 000 участници посетиха търговските изложения на живо във Fiera Milano Rho. Групата участници, които присъстваха между 07.06.2022 и 12.06.2022, включваше 262 608 посетители и 2 175 изложители. Общо 173 държави бяха представени от посетителите, като 61% от групата пътуваха от чужбина. Сред изложителите 27% представляваха чужди държави и включваха 600 млади дизайнери. Повече от 3500 журналисти присъстваха на събитието, което се проведе на повече от 200 000 м2 площ.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до EuroCucina Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.