Your free enquiry
EuroCucina

EuroCucina

Milan ,Italy
индустрия
индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Federlegno Arredo Eventi spa
Event website
Event website :
EuroCucina
Frequency
Frequency:
2 years

Логистиката

През последните пет десетилетия EuroCucina се изкачи на върха като едно от най-големите изложения за кухненско обзавеждане в света. Причината зад това е, че тя събира хиляди експерти от цял ​​свят и много известни компании представят своите иновации в уредите и обзавеждането. Наред с пълното продуктово портфолио, EuroCucina се възползва от споделянето на сцената с други вълнуващи събития като SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE.

Акценти

  • Хиляди професионални посетители от мебелния сектор.
  • Повече от 130 изложители представиха своите продукти.
  • Изложбената площ беше над 23 000 квадратни метра.
  • 66% от присъстващите са дошли от чужбина.

Логистиката

Международното изложение се провежда на всеки две години през пролетта в Милано, Италия и продължава шест дни. Организатор на събитието е спа спа Federlegno Arredo Eventi и изданията се провеждат във Fiera Milano. Посетителите могат да получат достъп до изложбените зали от 09:30 ч. Сутринта до 18:30 ч. Следобед. Първите пет дни са запазени за търговски посетители, а последният ден за широката публика.

Аудитория и статистика

Това, което поставя EuroCucina отпред и център за изложители, е как отваряте продуктите си за нови пазари, тъй като е факт, че 66% от всички посетители са дошли извън Италия. Друг основен фактор, който допринася, е, че организаторите прегръщат бъдещето и преосмислят кухнята за съвременния ден с свързаност и интелигентни уреди.

Най-добрите хотелски цени за EuroCucina

Още повече причината да пътувате и да оставите престоя си в хотела на Trade Fair Trips Ltd. Нашата агенция има силни връзки с имоти в Милано и побира малки и големи групи. Открийте хотели на достъпни цени близо до Fiera Milano бързо и преди всички останали. Trade Fair Trips ltd отнема само няколко часа, за да създаде списък с най-добрите оферти във вашия ценови диапазон. С нашите специални оферти и ниски цени, гарантирано ще бъдете 100% доволни! Освен настаняване за изложби, ние се справяме и с друга логистика. Независимо дали трябва да резервирате съоръжения за срещи или искате да спрете щанда на изложението си, ние сме готови за задачата.

Full list of
hotels for
EuroCucina

Book Now
How to get to EuroCucina

Similar trade shows