EuroCucina
EuroCucina

EuroCucina

New Dates
5 сеп 2021 - 10 сеп 2021
Italy , Milan

General Information

Organizer

Federlegno Arredo Eventi spa

Event website

EuroCucina

Frequency

2 years

EuroCucina Map

Past Editions

17 - 22 Apr EuroCucina 2018

Логистиката

През последните пет десетилетия EuroCucina се изкачи на върха като едно от най-големите изложения за кухненско обзавеждане в света. Причината зад това е, че тя събира хиляди експерти от цял ​​свят и много известни компании представят своите иновации в уредите и обзавеждането. Наред с пълното продуктово портфолио, EuroCucina се възползва от споделянето на сцената с други вълнуващи събития като SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE.

Акценти

  • Хиляди професионални посетители от мебелния сектор.
  • Повече от 130 изложители представиха своите продукти.
  • Изложбената площ беше над 23 000 квадратни метра.
  • 66% от присъстващите са дошли от чужбина.

Логистиката

Международното изложение се провежда на всеки две години през пролетта в Милано, Италия и продължава шест дни. Организатор на събитието е спа спа Federlegno Arredo Eventi и изданията се провеждат във Fiera Milano. Посетителите могат да получат достъп до изложбените зали от 09:30 ч. Сутринта до 18:30 ч. Следобед. Първите пет дни са запазени за търговски посетители, а последният ден за широката публика.

Аудитория и статистика

Това, което поставя EuroCucina отпред и център за изложители, е как отваряте продуктите си за нови пазари, тъй като е факт, че 66% от всички посетители са дошли извън Италия. Друг основен фактор, който допринася, е, че организаторите прегръщат бъдещето и преосмислят кухнята за съвременния ден с свързаност и интелигентни уреди.

Най-добрите хотелски цени за EuroCucina

Още повече причината да пътувате и да оставите престоя си в хотела на Trade Fair Trips Ltd. Нашата агенция има силни връзки с имоти в Милано и побира малки и големи групи. Открийте хотели на достъпни цени близо до Fiera Milano бързо и преди всички останали. Trade Fair Trips ltd отнема само няколко часа, за да създаде списък с най-добрите оферти във вашия ценови диапазон. С нашите специални оферти и ниски цени, гарантирано ще бъдете 100% доволни! Освен настаняване за изложби, ние се справяме и с друга логистика. Независимо дали трябва да резервирате съоръжения за срещи или искате да спрете щанда на изложението си, ние сме готови за задачата.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА