Your free enquiry
EU PVSEC

EU PVSEC

Lisbon, Portugal
Индустрия
Индустрия:
Energy Production, Oil & Gas, Renewable Energies, Energy efficient
Organizer
Organizer:
WIP - Renewable Energies
Event website
Event website:
EU PVSEC
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

EU PVSEC 2023 ще се проведе като търговски панаир на живо между 18.09.2023 г. и 22.09.2023 г. Държавата и градът домакин на последното издание ще бъдат Лисабон в Португалия я CCL Lisboa (Congress Center Lisboa). Мястото на провеждане няма да включва мерки за превенция на Ковид-19 поради това, че страната премахва ограниченията си, свързани с пандемията.

Представяне на събитието

EU PVSEC е най-голямата международна конференция и водещ световен форум за изследвания, технологии и приложения в областта на фотоволтаиката. От създаването си през 1977 досега събитието се провежда на различни места по света. EU PVSEC е мястото, където професионалисти от целия свят се събират, за да правят бизнес и да обсъждат бъдещето на сектора. Това обхваща международни производители на производствено оборудване, соларни клетки, фотоволтаични модули и компоненти и достига до доставчици на химически съединения и газове, компании за рециклиране и инвестиции в отпадъци. EU PVSEC постига това, като обсъжда и покрива широк спектър от теми, свързани с фотоволтаиката. Те варират от нови материали за устройства, компоненти и системи до пластини, BIPV, агроволтаици, плаващи фотоволтаици и много други теми! Освен това това е най-модерното изложение за фотоволтаични технологии, на което индустрията може да представи технологии, иновации и нови концепции.

Защо трябва да обмислите Trade Fair Trips при подготовката ви за EU PVSEC?

Намирането на подходящо настаняване за EU PVSEC е важно. То ще ви помогне да направите посещението си на успешно. Ние от Trade Fair Trips Ltd можем да ви помогнем по няколко начина. Едно от основните ни предимства е, че имаме богат опит в организирането на настанявания при пътувания. Това се дължи на дългосрочните ни партньорства, които ни позволяват да предоставяме разнообразни хотелски оферти. Това ви позволява да избирате настаняване в зависимост от вашите нужди и предпочитания на конкурентни цени. Освен това много от нашите партньори предлагат възможности за настаняване в близост до мястото на провеждане. Trade Fair Trips Ltd може да ви помогне и при организирането на помещения за срещи и инсталирането на щандове.

Минали издания

Издание от 2021

38-ата European Photovoltaic Solar Energy Conference се проведе във виртуален формат между 06.09.2021 и 10.09.2021. Тя прие над 1300 участници, които присъстваха, за да гледат на живо над 800 презентации.

Издание 2022

EU PVSEC 2022 се проведе във формат "лице в лице" в MiCo Milano Convention Centre. Изданието, в което участваха над 1500 участници и бяха представени над 1100 публикации, се проведе между датите 26.09.2022 и 30.09.2022. Мястото на провеждане не включваше превантивни мерки срещу Ковид-19 поради това, че Италия отмени ограниченията си, свързани с пандемията.

Full list of
hotels for
EU PVSEC

Book Now
How to get to EU PVSEC
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Lisbon Airport (Летище Лисабон)

Не е препоръчително при пътуване от Lisbon Orient Station (Гара Лисабон Ориент)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Lisbon Airport (Летище Лисабон)

15 минути при пътуване от Lisbon Orient Station (Гара Лисабон Ориент)

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Lisbon Airport (Летище Лисабон)

45 минути при пътуване от Lisbon Orient Station (Гара Лисабон Ориент)

 

Similar trade shows