Your free enquiry
EU PVSEC

EU PVSEC

Lisbon ,Portugal
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer :
WIP - Renewable Energies
Event website
Event website :
EU PVSEC
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

EU PVSEC 2023 ще се проведе като търговски панаир на живо между 18.09.2023 г. и 22.09.2023 г. Държавата и градът домакин на последното издание ще бъдат Лисабон в Португалия. Мястото на провеждане няма да включва мерки за превенция на Ковид-19 поради това, че страната премахва ограниченията си, свързани с пандемията.

Представяне на събитието

EU PVSEC е най-голямото международно изложение за фотоволтаични изследвания, производство на енергия с фотоволтаици и соларни системи. Представят се нови технологии в сферата и различни начини на приложение на енергията, получена от възобновяеми източници. То е съпътствано от конференция, която събира световната общност и дава още повече възможности за създаване на нови контакти, представяне и обсъждане на най-новото от света на фотоволтаиците и откриване на нови бизнес възможности. Платформата е предназначена само за специалисти и професионалисти от бранша. Тази година се очакват около 3 000 посетители.

EU PVSEC се провежда всяка година в Германия. Резервирайте хотел онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Ние ще ви спестим търсенето на хотели. Ще ви предложим настаняване в най-добрите хотели за EU PVSEC. Вашият асистент ще ви осигури кола под наем или ще ви информира за линиите на обществения транспорт, с които ще се придвижвате най-бързо и лесно. Нашата цел е да пътувате спокойно, комфортно и да имате ползотворни бизнес контакти. Свържете се с нас, услугите ни са безплатни за вас.

Минали издания

Издание от 2021

38-ата European Photovoltaic Solar Energy Conference се проведе във виртуален формат между 06.09.2021 и 10.09.2021. Тя прие над 1300 участници, които присъстваха, за да гледат на живо над 800 презентации.

Full list of
hotels for
EU PVSEC

Book Now
How to get to EU PVSEC

Similar trade shows