DOMOTEX Hannover 2024

DOMOTEX Hannover 2024

Дом и начин на живот
Hannover, Germany
11-14 Jan 2024
Организатор:
Deutsche Messe AG
Място на провеждане:
Hannover Fairground
Честота:
1 year
Уебсайт:
DOMOTEX Hannover

Ключовата търговска платформа за световната подова индустрия

DOMOTEX Hannover 2024

Изданието на DOMOTEX Hannover за 2024 ще се проведе като търговско изложение лице в лице между 11.01.2024-14.01.2024. То ще се проведе в Messe Hannover сред липсата на най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията, от страната на правителството на Германия.

Въведение

Искате да се позиционирате в международен план в индустрията за интериорна декорация? Време е да се отбиете в DOMOTEX Hannover - международният търговски панаир, който представя най-доброто и най-новото във всичко - от подови настилки до текстил в Хановер, Германия. Продуктовите категории включват паркет от масивно дърво, монтирани килими, ориенталски килими и дизайнерски подови настилки, което означава само едно - голяма конкуренция. Това е идеалната сцена за достигане до международна публика и пробив в нови географски региони.

Акценти

  • Въпреки че е съсредоточен върху килимите, DOMOTEX Hannover има много по-широк фокус, тъй като там са изложени продукти като постелки, килими, паркет и дървени подове.
  • Виртуалната реалност здраво влезе в ДНК на шоуто и посетителите могат напълно да се потопят в презентации извън този свят.
  • В момента аудиторията достига 45 000 търговски посетители, което е идеалното условие за повишаване на профила на вашата марка и генериране на потенциални клиенти.
  • Всяко издание има специална тема и през 2020 г. това е АТМОСФЕРА - топлоизолация, приятно осезаемо изживяване, добри климатични и здравословни свойства.

Логистиката

Изложението се провежда в продължение на четири дни през януари в Messe Hannover всяка година. Официален организатор на изложението е Deutsche Messe AG. Очакваното работно време е от 09:00 ч. сутринта до 18:00 ч. следобед, но подлежи на промяна, тъй като програмата не е напълно потвърдена.

Аудитория и статистика

DOMOTEX Hannover е голямо специализирано събитие, което вижда производители, купувачи, вземащи решения и дистрибутори да се срещат, за да открият най-добрите нови подови материали, модели и дизайн. Разположено в началото на годината, изложението диктува тенденциите и търсенето на продукти, което е причината да представяте каталога си. В допълнение, всяко издание идва със собствена тема, която преминава през цялото програмиране и оформя поредицата от разговори.

Достъпно настаняване в близост до Messe Hannover

Ако искате да получите конкурентни цени за настаняването си, трябва да започнете търсенето си сега с Trade Fair Trips ltd като ваш съветник. Нуждаете се от предимството пред своите съперници и ние ви предлагаме хотели за DOMOTEX Hannover, които ви поставят близо до действието, спестяват ви пари и ви свързват с обществения транспорт. 

Лесно е да осигурите хотели близо до Messe Hannover и да планирате пълното си работно пътуване, тъй като ви помагаме и по други начини. От инсталирането на щанда на търговското изложение до резервирането на подходящи съоръжения за срещи, ние сме истинското обслужване на едно гише, от което се нуждаете, независимо къде по света ви отвежда бизнесът.

Предишни издания

DOMOTEX Hannover 2023

DOMOTEX Hannover 2023 отбеляза успешното завръщане на събитието към провеждането на присъствени издания. То се проведе в Hannover Fairground. Мястото на провеждане не приложи предпазни мерки срещу Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията, от страна на Германия. Това беше приветствано от участниците, сред които бяха над 730 изложители.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

С кола
С кола:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

map

Хотели около DOMOTEX Hannover

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
DOMOTEX Hannover 2024 Hannover Ambiente Langenhagen Hannover by Tulip Inn 24.57 Hannover от € 473.00 EUR Запази сега
DOMOTEX Hannover 2024 Hannover Eilenriedestift e.V. Altenwohnzentrum 7.9 Hannover от € 457.00 EUR Запази сега
Wyndham Hannover Atrium 10.6 Hannover от € 345.00 EUR Запази сега
Parkhotel Bergholzchen 25.9 Hildesheim от € 381.71 EUR Запази сега
DOMOTEX Hannover 2024 Hannover Best Western Hotel der Fohrenhof 12.3 Hannover от € 364.00 EUR Запази сега
DOMOTEX Hannover 2024 Hannover Cityhotel am Thielenplatz 8.2 Hannover от € 448.00 EUR Запази сега
DOMOTEX Hannover 2024 Hannover InterCityHotel Hannover 12.39 Hannover от € 526.00 EUR Запази сега
DOMOTEX Hannover 2024 Hannover HESSE HOTEL Celle 43.2 Celle от € 242.00 EUR Запази сега
Hotel Meyer 21 Hildesheim от € 296.00 EUR Запази сега
DOMOTEX Hannover 2024 Hannover Maritim Airport Hotel Hannover 19.2 Hannover от € 402.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до DOMOTEX Hannover 2024 Изпрати

DOMOTEX Hannover акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.