Your free enquiry
DOMOTEX Hannover

DOMOTEX Hannover

Hannover, Germany
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
Deutsche Messe AG
Event website
Event website:
DOMOTEX Hannover
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за DOMOTEX Хановер 2023 

Изданието на DOMOTEX Хановер през 2023 г. ще се проведе като търговско изложение лице в лице между 12.01.2023 г. - 15.01.2023 г. То ще се проведе в Messe Hannover сред най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Мерките за сигурност ще включват протоколи и разпоредби, като например:

  • Всички контактни и често използвани зони на мястото на провеждане, включително изложбените зали и заседателните зали, ще бъдат подлагани на редовна дезинфекция. Ще се акцентира върху парапетите, дръжките на вратите, гишетата и бутоните на асансьорите. Освен това на места като изложбените зали ще бъдат инсталирани автомати за дезинфекция. Като част от хигиенните протоколи участниците трябва да избягват да кашлят и кихат в ръцете си и да предпочитат да извършват това действие в лактите си. Те трябва също така да извършват редовна хигиена на ръцете. 
  • Messe Hannover ще разполага с вентилационна система, която непрекъснато ще осигурява на зоните на обекта външен въздух. За да се избегнат инфекции, предавани по въздушно-капков път, филтрите ще се подменят с чисто нови на всеки няколко часа. Мястото на събитието ще инсталира и напомнящи табели, за да гарантира спазването на мерките за безопасност.  Освен това обектът ще преконфигурира заседателните зали и ще въведе подови маркировки в изложбените зали. Коридорите също ще бъдат разширени. Тези стъпки ще помогнат за спазването на протокола за социална дистанция.
  • Предварителната регистрация ще бъде задължителна за всички участници, включително посетители, изложители, строители на щандове и доставчици на услуги. По време на регистрацията трябва да бъде предоставена подробна информация относно информацията за контакт с участника и датите на присъствие. 

Въведение

Искате да се позиционирате в международен план в индустрията за интериорна декорация? Време е да се отбиете в DOMOTEX Hannover - международният търговски панаир, който представя най-доброто и най-новото във всичко - от подови настилки до текстил в Хановер, Германия. Продуктовите категории включват паркет от масивно дърво, монтирани килими, ориенталски килими и дизайнерски подови настилки, което означава само едно - голяма конкуренция. Това е идеалната сцена за достигане до международна публика и пробив в нови географски региони.

Акценти

  • Въпреки че е съсредоточен върху килимите, DOMOTEX Hannover има много по-широк фокус, тъй като там са изложени продукти като постелки, килими, паркет и дървени подове.
  • Виртуалната реалност здраво влезе в ДНК на шоуто и посетителите могат напълно да се потопят в презентации извън този свят.
  • В момента аудиторията достига 45 000 търговски посетители, което е идеалното условие за повишаване на профила на вашата марка и генериране на потенциални клиенти.
  • Всяко издание има специална тема и през 2020 г. това е АТМОСФЕРА - топлоизолация, приятно осезаемо изживяване, добри климатични и здравословни свойства.

Логистиката

Изложението се провежда в продължение на четири дни през януари в Messe Hannover всяка година. Официален организатор на изложението е Deutsche Messe AG. Очакваното работно време е от 09:00 ч. сутринта до 18:00 ч. следобед, но подлежи на промяна, тъй като програмата не е напълно потвърдена.

Аудитория и статистика

DOMOTEX Hannover е голямо специализирано събитие, което вижда производители, купувачи, вземащи решения и дистрибутори да се срещат, за да открият най-добрите нови подови материали, модели и дизайн. Разположено в началото на годината, изложението диктува тенденциите и търсенето на продукти, което е причината да представяте каталога си. В допълнение, всяко издание идва със собствена тема, която преминава през цялото програмиране и оформя поредицата от разговори.

Достъпно настаняване в близост до Messe Hannover

Ако искате да получите конкурентни цени за настаняването си, трябва да започнете търсенето си сега с Trade Fair Trips ltd като ваш съветник. Нуждаете се от предимството пред своите съперници и ние ви предлагаме хотели за DOMOTEX Hannover, които ви поставят близо до действието, спестяват ви пари и ви свързват с обществения транспорт. 

Лесно е да осигурите хотели близо до Messe Hannover и да планирате пълното си работно пътуване, тъй като ви помагаме и по други начини. От инсталирането на щанда на търговското изложение до резервирането на подходящи съоръжения за срещи, ние сме истинското обслужване на едно гише, от което се нуждаете, независимо къде по света ви отвежда бизнесът.

Full list of
hotels for
DOMOTEX Hannover

Book Now
How to get to DOMOTEX Hannover

Similar trade shows