Your free enquiry
CERSAIE

CERSAIE

Bologna, Italy
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
Edi.Cer. Spa
Event website
Event website:
CERSAIE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

EDI.CER се подготвя за провеждането на CERSAIE 2023. Новите дати са насрочени за 25.09.2023 до 29.09.2023. Bologna Fiere ще следва всички най-нови правителствени насоки по отношение на защитните мерки за Ковид-19. Понастоящем мястото на провеждане на събитието не разполага с мерки за безопасност поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията.

Въведение

CERSAIE е сърцето, което бие в производството на керамични плочки и обзавеждане за баня в Италия и успява да привлече изложители и купувачи не само от Европа, но и от цял ​​свят. Ето защо това международно търговско изложение предизвиква уважение и служи като най-добрият източник за нови дизайнерски тенденции и предпочитания на клиентите. Първото издание се проведе през 1983 г. и оттогава то нараства само по размер и значение, което го прави благодатна почва за генериране на потенциални клиенти за продажби и пробив на нови пазари. Изложбените зали носят цялата стойностна верига - санитарен фаянс, декор за баня, мебели за баня и огледала, вани, керамични печки, керамични плочки, камини, душове, мивки, инсталационни материали и инструменти, санитарна арматура, сауни, стенни радиатори и джакузита. С много хора, които остават на закрито поради пандемията, интересът към ремоделирането на домовете скача рязко. Това означава, че можете да правите отлични продажби.

Логистиката

CERSAIE е годишен продукт в календара на събитията в Болоня, Италия. Международното търговско изложение е естествено място за среща на керамичната индустрия, което се провежда всеки септември в Болоня Фиер. EDI.CER е организатор и ръководител зад търговското изложение и вратите са отворени както за посетителите на търговската мрежа, така и за широката публика. Изданията продължават общо пет дни. Първите два дни са само за професионалисти, а останалите три са отворени за широката общественост. Работното време е еднакво за всички дни - 09:00 сутринта до 17:00 следобед. Пътуването до Bologna Fiere не трябва да бъде предизвикателство, тъй като изложбеният център е съсед на централната гара на Болоня. Най-добрият избор е да хванете автобус №35 или автобус №38, за да стигнете до там. Допълнителен бонус е, че централната гара също има добри връзки с летището.

Какво можете да очаквате като изложител

• Бизнесът е основната цел на CERSAIE. Можете лесно да се свържете с партньори и да затворите големи сделки на ниво B2B. В същото време част от събитието е отворена за крайни клиенти, така че можете да се подготвите за директни продажби и обратна връзка с клиентите. Ще видите какво се продава и какво не;

• Архитектите имат специално място на събитието. В CERSAIE има специфична зона, където се събират всички престижни международни архитектурни фирми. Тази зона е Archincont (r) акт;

• Една от най-търсените чести на CERSAIE е призната за иновации и креативен дизайн чрез почетното споменаване на наградата Compasso d'Oro. Силна конкуренция е, но си заслужава.

Аудитория и статистика

CERSAIE е двигател за италианската икономика, поради което изложението получава подкрепа и внимание от италианското Министерство на търговията. В същото време имате Asso Piastrelle - доц. на италианските производители на керамични плочки и огнеупорни материали като главен спонсор на изложението. Тогава не е изненадващо да научим, че CERSAIE успява да привлече близо 900 международни изложители, които от своя страна привличат тълпа от над 112 000 търговски посетители, като почти половината са чуждестранни граждани. Това гарантира, че имате достъп до региони, с които никога преди не сте контактували, като се има предвид, че общо са представени 171 държави. Фирмите, които излагат, се специализират най-вече в керамични плочки, но има и марки за некерамични подови и стенни покрития, суровини, оборудване за керамика, обзавеждане за баня, материали и инструменти за монтаж, изложбени експозиции за керамични изделия и технически списания и услуги за компании.

Настаняване

CERSAIE командва голяма избирателна активност при всяко издание, което означава, че трябва да подредите резервацията си за хотел възможно най-скоро. В Trade Fair Trips ltd работим бързо и работим с всякакъв бюджет. Можете да резервирате хотелски стаи на ниски цени в Болоня, ако искате икономичен престой. Базата ни данни е обширна и лесно можем да ви намерим луксозни апартаменти и в центъра на града. Всеки хотел, който препоръчваме, е в близост до Болоня Фиер или е добре обслужван от обществения транспорт. Имаме опит с резервирането на хотелско настаняване за изложби и можем да планираме вашето пътуване по часове. В допълнение към хотелските услуги за CERSAIE, можете да дойдете при нас, за да резервирате съоръжения за ранна среща на ваше име. Големи или малки, винаги намираме най-подходящите. Trade Fair Trips ltd също може да резервира екип, който да изгради изложбения ви щанд.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на CERSAIE за 2021 се проведе между 27.09.2022 и 01.10.2022 на изложението Bologna Fiere като събитие "лице в лице". То включваше строги мерки за превенция на Ковид-19 като част от формата на изложението, включително участниците трябваше да покажат здравни сертификати, да поддържат социална дистанция и да носят маски. В изданието участваха 623 изложители и 62 943 търговски посетители.

Издание 2022

В изданието на CERSAIE за 2022 участваха над 90 000 посетители, 624 изложители от 27 държави и 458 журналисти. Това отбеляза леко завръщане към нивата на посещаемост на събитието отпреди пандемията. Събитието се проведе като събитие на живо между датите 26.09.2022 и 30.09.2022 в Bologna Fiere. Мястото на провеждане не включваше мерки за превенция на Ковид-19 поради това, че Италия отмени ограниченията си, свързани с пандемията.

Full list of
hotels for
CERSAIE

Book Now
How to get to CERSAIE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

35 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

5 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

15 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

Similar trade shows