Your free enquiry
CADEAUX Leipzig

CADEAUX Leipzig

Leipzig, Germany
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
Leipziger Messe
Event website
Event website:
CADEAUX Leipzig
Frequency
Frequency:
6 months

CADEAUX Leipzig и Ковид-19

В края на есенното издание през 2022 организаторите обявиха кога ще се проведе зимното издание за 2023 г. CADEAUX Leipzig 2023 ще се състои между 18.02.2023 и 20.02.2023 в Leipzig Exhibition Center. Изданието ще се проведе лице в лице. Поради това, че страната премахва своите Ковид-19 ограничения, (както вътрешните, така и тези, свързани с международни пътувания) на мястото на провеждане няма да има мерки за безопасност като социално дистанциране и задължителни хирургически маски. Участниците могат да изберат да следват тези стъпки като препоръчителни мерки.

Представяне на събитието

Cadeaux Leipzig е търговски панаир събира производители на сувенири и подаръци от цял свят. Флористи, майстори на ръчно изработени вещи и сувенири, бижутери, часовникари, издатели и производители на игри, спецове по лайфстайл тенденции – профилът на изложителите и посетителите на панаира е изключително широк. От тук можете да почерпите идеи, да разширите бизнеса си, да сключите нови партньорства, да намерите дистрибутори и/или да промотирате собствените си нови идеи и продукти.

Поверете организацията на самото пътуване на нас. Ще ви предложим да избирате между най-добрите хотели в Лайпциг, ще ви насочим към подходящите хотели за Cadeaux Leipzig. Освен онлайн хотелски резервации екипът ни ще ви осигури кола под наем, трансфер от и до летището. Ще ви предоставим информация за необходимите ви маршрути с обществен транспорт. Нашите услуги са безплатни за вас. „Трейд Феър Трипс” ЕООД получава комисионни само от фирмите и хотелите, които изберете да ползвате по време на престоя си в Лайпциг. Бързо, удобно, ползотворно пътуване – осигурете си го с наша помощ.

Минали издания

Издание от 2021 г.

CADEAUX 2021 беше едно от първите търговски изложения "лице в лице", които се проведоха в Лайпциг за годината. Изложението се проведе от 4ти септември до 6ти септември 2021 г. Изданието беше посетено от около 8 100 посетители и 450 изложители. Всички присъстващи участници посочиха като една от основните причини да присъстват, възможността отново да участват в директен обмен. По време на събитието бяха приложени строги мерки за предотвратяване на инфекции с Ковид-19. Те бяха осъществени чрез хигиенната концепция Safe Expo. 

2022 Издание - Зима

CADEAUX 2022 Winter беше събитие на живо, което следваше стриктни насоки за безопасност срещу Ковид-19. Мероприятието се проведе между 05.03.2022 и 07.03.2022, като сред въведените мерки бяха социалното дистанциране и задължителните хирургически маски. В зимното издание участваха 162 фирми изложителки от 12 държави.

 

Full list of
hotels for
CADEAUX Leipzig

Book Now
How to get to CADEAUX Leipzig

Similar trade shows