Aluminium Middle East

Aluminium Middle East

Металообработваща промишленост
Организатор:
Reed Exhibitions
Честота:
2 years
Уебсайт:
Aluminium Middle East

Международно изложение Aluminium Middle East е най-голямото събитие в Близкия Изток за алуминиеви продукти, технологии и инвестиции в металургия. На него се събират производители, преработватели на суровини, доставчици, инженери и създатели на нови технологии за бранша. Тази години се очакват 200 изложители от 25 страни и над 4 000 професионалисти, посетители от 70 страни. Акцентът е поставен върху ролята на Близкия Изток в производството на алуминий. Предвидени са дискусии и презентации за промените, които се очакват в индустрията.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Да се намерят хотели в Дубай не е трудно, но е доста времеемко начинание да откриете подходящия, а цените са впечатляващи. Вашият асистент ще ви предложи най-добрите хотели за Aluminium Middle East, като се съобрази с рамките на бюджета ви. Пак според вашите указания и изисквания ще наеме автомобил за вас – за да се придвижвате по-удобно из града – ще уреди летищния ви трансфер и ще е на ваше разположение, за да разреши всички други организационни проблеми, с които се сблъскате. Доверете му се и се фокусирайте върху представянето си на Aluminium Middle East.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Aluminium Middle East Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.