Your free enquiry
ALTENPFLEGE

ALTENPFLEGE

Nurnberg ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer :
Fachausstellungen Heckmann GmbH
Event website
Event website :
ALTENPFLEGE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за ALTENPFLEGE

Между 25.04.2023 и 27.04.2023 ще се проведе изданието на ALTENPFLEGE за 2023. Събитието ще се осъществи в Messe Essen като изложение на живо. Понастоящем мястото на провеждане не разполага с правила за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на тези указания в рамките на щата Бавария на 02.04.2022. Въпреки това участниците ще бъдат силно насърчавани да се придържат към препоръки като носенето на предпазни маски FFP2 в закритите помещения. Също така участниците трябва да имат предвид, че при пристигането си в Германия ще трябва да представят 3G документи за влизане в страната. 

Въведение

ALTENPFLEGE е водещо европейско изложение за рехабилитация и социални грижи. Над 700 изложители представят продуктите и услугите си и предлагат всичко за рехабилитацията, включително и нови разработки за подобряване на процеса, информационни и комуникационни технологии. Обхващат се и странични теми като кърмене, терапии, храна и облекло, кухня, пералня, изграждане на съоръжения, които да помагат на хората в неравностойно положение или на пациентите за рехабилитация да живеят нормално. Събитието е подходящо за създаване на нови партньорства и контакти. 

Оставете член на екипа ни да направи вашите хотелски резервации. Ние се занимаваме с организацията на групови и индивидуални бизнес пътувания и ще ви спестим време и средства. Не е нужно да търсите хотели, ще ви предложим подходящите хотели за изложението ALTENPFLEGE. Ще осигурим летищния ви трансфер и кола под наем, ако желаете. Можем и просто да ви информираме с кои линии на обществения транспорт е добре да се движите. В случай, че се нуждаете от конферентна зала, ще ви я осигурим. Предлагаме ви и проектиране и изграждане на щанд, ако сте всред изложителите на ALTENPFLEGE. Поверете ни подготовката на пътуванието си и се фокусирайте върху по-важни неща. Разчитайте на нас – „Трейд Феър Трипс” ЕООД.

Full list of
hotels for
ALTENPFLEGE

Book Now
How to get to ALTENPFLEGE

Similar trade shows