Your free enquiry
ALTENPFLEGE

ALTENPFLEGE

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer:
Fachausstellungen Heckmann GmbH
Event website
Event website:
ALTENPFLEGE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за ALTENPFLEGE

Между 25.04.2023 и 27.04.2023 ще се проведе изданието на ALTENPFLEGE за 2023. Събитието ще се осъществи в Messe Essen като изложение на живо. Понастоящем мястото на провеждане не разполага с правила за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на тези указания в рамките на щата Бавария на 02.04.2022. Въпреки това участниците ще бъдат силно насърчавани да се придържат към препоръки като носенето на предпазни маски FFP2 в закритите помещения. Освен това участниците трябва да имат предвид, че при пристигането си в Германия няма да бъдат помолени да представят 3G документи за влизане в страната. Въпреки това, ако страната им на отпътуване е зона с рисков вариант на вируса, те ще трябва да се подложат на карантина в продължение на 14 дни. Понастоящем няма държави с това обозначение.

Въведение

ALTENPFLEGE е водещо европейско изложение за рехабилитация и социални грижи. Над 700 изложители представят продуктите и услугите си и предлагат всичко за рехабилитацията, включително и нови разработки за подобряване на процеса, информационни и комуникационни технологии. Обхващат се и странични теми като кърмене, терапии, храна и облекло, кухня, пералня, изграждане на съоръжения, които да помагат на хората в неравностойно положение или на пациентите за рехабилитация да живеят нормално. Събитието е подходящо за създаване на нови партньорства и контакти. 

Оставете член на екипа ни да направи вашите хотелски резервации. Ние се занимаваме с организацията на групови и индивидуални бизнес пътувания и ще ви спестим време и средства. Не е нужно да търсите хотели, ще ви предложим подходящите хотели за изложението ALTENPFLEGE. Ще осигурим летищния ви трансфер и кола под наем, ако желаете. Можем и просто да ви информираме с кои линии на обществения транспорт е добре да се движите. В случай, че се нуждаете от конферентна зала, ще ви я осигурим. Предлагаме ви и проектиране и изграждане на щанд, ако сте всред изложителите на ALTENPFLEGE. Поверете ни подготовката на пътуванието си и се фокусирайте върху по-важни неща. Разчитайте на нас – „Трейд Феър Трипс” ЕООД.

Минали издания

Издание 2021

Поради продължаващата пандемия изданието на ALTENPFLEGE за 2021 се проведе в цифров формат. Събитието се състоя между 06.07.2021 и 08.07.2021. Според организаторите изданието, което е първото издание, състояло се в цифров формат, е било успешно. Това се дължи на 24 000-те търговски посетители, които посетиха виртуалното изложение, за да разгледат стоките на 200 изложители, включително 40 стартиращи предприятия.

Издание 2022

Изданието на ALTENPFLEGE за 2022 ознаменува успешното завръщане на търговското изложение към провеждането на издания на живо. Събитието, което се осъществи между 26.04.2022 и 28.04.2022, се проведе в Messe Essen в условията на липса на строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на премахването на свързаните с тях вътрешни разпоредби в страната през предходните седмици. На събитието присъстваха повече от 12 000 посетители, около 80% от които имаха значително влияние върху процеса на вземане на решения, и над 500 изложители.

Full list of
hotels for
ALTENPFLEGE

Book Now
How to get to ALTENPFLEGE

Similar trade shows