OTWorld 2024

OTWorld 2024

Медицина и Фармация Медицинско оборудване
Leipzig, Germany
14-17 May 2024
Организатор:
Leipziger Messe
Място на провеждане:
Leipziger Messe
Честота:
2 years
Уебсайт:
OTWorld

Най-мащабното събитие за медицинското оборудване и помощни средства

Актуализация за OTWorld 2024

Изданието на OTWorld за 2024 ще се проведе като събитие на живо. Изданието ще се осъществи между 14-ти до 17-ти май 2024. Мястото на провеждане на събитието на живо ще бъде Messe Leipzig. Понастоящем Германия не разполага с вътрешни предпазни мерки срещу Ковид-19, поради премахването им през април 2022 след продължителни обсъждания. Участниците обаче ще бъдат насърчавани да следват редица насоки. Те ще включват поддържане на социална дистанция от 1,5 метра и ежедневно практикуване на подходяща хигиена на ръцете. Поради наложените ограничения за пътуване, при пристигането си в страната участниците ще трябва да представят документи като доказателство за възстановяване.

Въведение

OTWorld работи от 1973 г. и бързо се превръща в международен търговски панаир, който обхваща иновации и изследвания в областта на лечението и грижите с помощта на съвременни ортопедични помощни средства и рехабилитационни технологии. Понастоящем той е оценен като най-големият в света и със сигурност най-важен за сектора като цяло, привличайки експерти, лекари и изследвания в Лайпциг в голям брой. В нейните изложбени зали можете да изпитате широката гама от продукти и решения - ортопедия, рехабилитация, оборудване за медицински услуги, обзавеждане на магазини, технология на ортопедични обувки, подиатрия, компресионна терапия, протезиране, суровини, здравни консумативи, първоначално и напреднало обучение и Повече. Разбира се, не само продуктите, но и опитът на конгреса правят OTWorld толкова важен. Сега дори засяга специални аспекти на грижите по време на пандемията.

Логистиката

OTWorld е обединено предприятие на утвърдените Gesellschaft für Congressmanagement и Messe Leipzig. Това голямо международно търговско изложение се провежда веднъж на всеки две години в Лайпциг, Германия и изданията му често са насрочени за началото на май. Събирането на Messe Leipzig изтича за общо четири дни и приемът е отворен само за професионалисти в рехабилитационната индустрия. Работното време обикновено е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, но не забравяйте да получите потвърждение по-близо до датите. Messe Leipzig има добра услуга на обществения транспорт, което означава, че можете да стигнете до изложбените площадки по различни начини. Можете да хванете трамвайна линия 16 в центъра на града за живописно пътуване до работното място. Друг вариант е да се обърнете към регионалния влак (RB) или крайградския влак (S-Bahn). S-Bahn дори има линия до летище Лайпциг / -Хале.

Какво казват хората

• „Като водещото събитие в света тази година, OTWorld отново показа, че цялата индустрия се среща в Лайпциг. Новаторски световни премиери, дигитализация и модерни технологии вдъхновиха посетителите “, - Мартин Бул-Вагнер, главен изпълнителен директор на Messe Leipzig;

• „OTWorld е цялостно произведение на изкуството. Експерти от цял ​​свят се събират тук за четири дни, за да подобрят глобалните доставки на медицински помощни средства. Особено съм доволен, че на този OTWorld стана ясно какво е в основата на нашата работа: хората. Ето защо ние се учим на нашата занаят, обучаваме се и обменяме идеи с колеги от всички професии, ”- Клаус-Юрген Лоц, президент на BIV-OT;

• „OTWorld е отлична платформа за колегиален обмен на идеи. Интегрирането на конгресния център в търговското изложение не само осигурява къси разстояния - тази примерна концепция създава спокойна атмосфера за срещи с експерти на професионално ниво, за да работят заедно концентрирано и приятелски “, - проф. Д-р Volker Bühren , Председател на конгреса

Аудитория и статистика

OTWorld достигна нивото си на успех благодарение на спонсорството на Bundesinnungsverband für Orthopädie-Technik, което е Федералната асоциация за ортопедични технологии и основен източник за присъстващите професионалисти. Изданията са доста успешни, като се има предвид репутацията на панаира като най-голямото и най-важно място за срещи в сектора. Последното издание видя повече от 570 изложители от 43 държави и 21 400 търговски посетители от над 90 държави. Приблизително две трети от всички посетители идват от чужбина. Като страна по програмата на конференцията имаше и 2500 делегати на конгреса и 320 експерти. На посещение ще намерите ортопеди, протезисти, техници за ортопедични обувки, ортопеди и педикюри, рехабилитационни техници, терапевти и лекари, както и инженери и представители на финансиращи организации.

Настаняване

Не пропускайте най-добрите хотелски оферти и промоции на пазара с Trade Fair Trips ltd. Ние резервираме настаняването ви в хотел за OTWorld за нула време и свеждаме разходите ви до минимум. Ние сме ветерани в индустрията за бизнес пътувания и сме разраснали огромна мрежа от хотели, хостели и апартаменти под наем в Лайпциг. Дайте ни ценови диапазон и ще получите най-добрите цени за хотели за OTWorld. Правилното местоположение е също толкова важно, колкото и правилната цена, поради което изпращаме само хотели в близост до Messe Leipzig и връзки с обществения транспорт за бързо пътуване до работното място. След като резервирате стаята си, Trade Fair Trips ltd може да ви помогне с логистиката. Клиентите идват при нас, за да поискат стая за срещи преди изложението и ние сме повече от щастливи да помогнем. Или можем да изпратим екип, който да изгради вашата справедлива позиция.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на OTWorld за 2022 се проведе като хибридно търговско изложение. То включваше търговско изложение лице в лице и допълваща го цифрова платформа. Частта на събитието на живо се проведе в Leipziger Messe между 10.05.2022 и 12.05.2022. OTWorld 2022 привлече общо 18 800 търговски посетители, като над 6000 от тях бяха от чужди държави. Посетителите представляваха 86 държави, като 51% от тях бяха лица, вземащи решения. Те разгледаха стоките на над 440 изложители и присъстваха на конферентните сесии, проведени от 300 лектори. 90% от посетителите смятат, че изданието е било успешно, и планират да посетят изданието за 2024, както и да препоръчат изложението на други професионалисти.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

Не е препоръчително при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг) 

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

15 минути при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

15 минути при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг)

 

map

Хотели около OTWorld

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
OTWorld 2024 Leipzig Galerie Hotel Leipziger Hof 6.7 Leipzig от € 196.33 EUR Запази сега
OTWorld 2024 Leipzig Royal International Leipzig 6.5 Leipzig при поискване Заявка
OTWorld 2024 Leipzig Adina Apartment Hotel Leipzig 6.8 Leipzig при поискване Заявка
Steigenberger Grandhotel Handelshof Leipzig 6.8 Leipzig при поискване Заявка
LOGINN by ACHAT Leipzig 0.9 Leipzig при поискване Заявка
OTWorld 2024 Leipzig Victor's Residenz-Hotel Leipzig 3.3 Leipzig при поискване Заявка
OTWorld 2024 Leipzig Ibis Leipzig City 3.6 Leipzig при поискване Заявка
OTWorld 2024 Leipzig Hotel de Saxe Leipzig 5.7 Leipzig при поискване Заявка
OTWorld 2024 Leipzig Balance Hotel Leipzig Alte Messe 9.5 Leipzig при поискване Заявка
OTWorld 2024 Leipzig Vienna House Easy Leipzig 7 Leipzig при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до OTWorld 2024 Изпрати

OTWorld акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.