Your free enquiry
DMEA

DMEA

Berlin, Germany
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer:
Messe Berlin
Event website
Event website:
DMEA
Frequency
Frequency:
1 year

Последните новини за DMEA

DMEA 2023 ще се проведе като търговско изложение лице в лице от 25.04.2023 до 27.04.2023. Messe Berlin ще бъде домакин на търговското изложение и към момента не разполага с предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на премахването на такива ограничения на 02.04.2022 от страна на федералните щати на Германия. На участниците обаче ще бъде силно препоръчано да носят предпазни маски за лице тип FFP2 на места като изложбените зали. Поради ограниченията за пътуване в Германия от тях ще се изисква да предоставят 3G документи за влизане при пристигане в страната.

Представяне на DMEA

Международно изложение DMEA представя най-новите постижения в областта „информационни технологии за болници”. Решения за подпомагане на медицинския персонал, оптимизиране на ефективността и повишаване качеството на здравните услуги – това са основни теми по време на събитието. Разработчици на софтуер за болници, представители на здравни заведения, изследователи, лекари, експерти – изложението привлича посетители от внушителен брой държави и над 388 изложители. Информирайте се за новите системи, които ще улеснят работата ви, създайте интересни партньорства и сключете изгодни сделки.

Поверете на нас търсенето онлайн на хотели в Берлин, организацията на летищния трансфер и придвижването ви из града, осигуряването на конферентни зали и всичко друго, което би направило вашето бизнес пътуване по-спокойно и затова по-ползотворно. Ще ви предложим най-подходящите хотели за DMEA. По ваш избор ще ви наемем автомобил или ще изготвим маршрути за най-удобните за вашите цели и планове линии на обществения транспорт. По време на цялата подготовка на ваше разположение ще е член на екипа ни. Той ще ви консултира и ще се погрижи да получите всичко, от което имате нужда за доброто си бизнес представяне по време на изложението. Ние сме „Трейд Феър Трипс” ЕООД – професионални организатори на групови и индивидуални бизнес пътувания. Доверете ни се.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на DMEA за 2022 отбеляза успешното рестартиране на изданията на изложението на живо. Избраното място за провеждане на присъственото изложение беше Messe Berlin, а датите на провеждане бяха определени за 26.04.2022 - 28.04.2022. Събитието посрещна общо 11 000 търговски посетители, 300 лектори и повече от 500 изложители. Събитието се проведе в условията на отсъствие на строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради това, че страната отмени вътрешните си ограничения.

Full list of
hotels for
DMEA

Book Now
How to get to DMEA

Similar trade shows