Your free enquiry
Medtec LIVE

Medtec LIVE

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Health Professionals, Medical Equipment and Technologies
Organizer
Organizer:
UBM
Event website
Event website:
Medtec LIVE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Medtec LIVE 2023

Medtec LIVE 2023 ще се проведе като търговско събитие на живо в Messe Nuremberg от 23-ти до 25-ти май 2023. Организационният комитет ще насърчи участниците да следват стъпките за превенция на Covid-19, които ще включват носене на защитни маски на лицето в затворени помещения. Освен това, поради наложените ограничения за пътуване, участниците ще трябва да покажат 3G входни документи, като например доказателство за възстановяване, при пристигането си в Германия.

Представяне на събитието

Medtec LIVE е международно изложение за медицинско оборудване. То привлича хиляди специалисти от региона и Европа, които – в рамките на съпътстващата събитието програма – дават експертни съвети и презентират своите най-нови разработки. Изложителите представят тестове, инструменти – ортопедични, хирургически, оборудване за сърдечно-съдови отделения, диагностични съоръжения за ин витро и всякаква друга болнична техника. По време на изложението можете да закупите изгодно техника за вашата клиника, болница или кабинет, да се запознаете с новостите в бранша и да създадете нови професионални контакти.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Вашият личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване ще ви предложи удобни апартаменти и хотели и ще ви насочи към най-подходящите оферти за Medtec LIVE. Той ще уреди трансфера ви от и до летището, ще ви информира за подходящите за плановете ви линии на обществения транспорт или ще ви наеме кола. Негова грижа ще е да намери и подходяща за нуждите ви конферентна зала. Оставете на нас цялата организация на вашето бизнес пътуване. Това ще ви спести време и средства и ще ви помогне да се подготвите по-добре за събитието.

Предишни издания

Издание 2022

Между дните 03.05.2022 и 05.05.2022 се проведе изданието на Medtec LIVE за 2022. В изданието на живо се включиха приблизително 430 изложители от 23 държави.

Full list of
hotels for
Medtec LIVE

Book Now
How to get to Medtec LIVE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

Similar trade shows