Hospitalar 2024

Hospitalar 2024

Здраве Медицина и Фармация
São Paulo, Brazil
21-24 May 2024
Организатор:
UBM
Място на провеждане:
Sao Paulo Expo Exhibition & Convention Center
Честота:
1 year
Уебсайт:
Hospitalar

Най-значимото и най-мащабното медицинско събитие в Латинска Америка

В Бразилия Hospitalar е една от най-ценните платформи за запознаване с пълната гама продукти за болничната и медицинската сфера. От 1994 г. насам международното търговско изложение предоставя на компаниите и болниците ползотворна среда за създаване на контакти и договаряне на сделки. Това, което е още по-важно за Hospitalar, е, че е многосекторно събитие - присъстват всички сектори на здравеопазването. Търговските посетители имат достъп до цялата производствена верига. Организаторите популяризират Hospitalar като бъдещето на здравеопазването и са прави. Всяка година на преден план излизат най-съвременните технологии и решения. Изложбените площи са разделени на тематични зони - Технология, Рехабилитация, Международна, Консумативи и съоръжения, Инфраструктура и Архитектура. Продуктовото портфолио обхваща всичко - от болнични легла, лабораторно оборудване и помощни средства за ходене до хирургично оборудване, работно облекло и вендинг машини. Предлагането се среща с търсенето в интензивната програма, което позволява на изложителите да придвижват продукти и да генерират голям брой потенциални клиенти за продажби.

Hospitalar 2024

След изключително успешното издание на живо през 2022, Hospitalar 2023 е в процес на подготовка за провеждане на живо. Informa Markets са нетърпеливи да се върнат към събитията в присъствена форма като начин да продължат рестартирането на индустрията. Това е още по-важно за медицинската индустрия заради пандемията от коронавирус. Организаторите са включили всички най-съществени мерки за защита и са готови да посрещнат посетители между 21.05.2024 – 24.05.2024. São Paulo Expo Exhibition & Convention Center отново ще послужи за място на провеждане и вече има голямо вълнение за Hospitalar 2024 от страна на акционери и експерти от цял свят. Участниците трябва да имат предвид, че поради ограниченията за пътуване в Бразилия, при пристигането си в страната ще трябва да представят 3G входни документи, като например паспорти за ваксинация.

Настаняване

Тъй като се очаква хиляди хора да посетят търговския панаир, побързайте да направите хотелски резервации за Hospitalar и намалете разходите си. Trade Fair Trips ltd познава Сао Пауло, Бразилия, и ви изпраща оферти за хотели на всяка цена. Искате само най-доброто откъм хотелско настаняване? Предпочитате ли варианти, които са благоприятни за бюджета? Нашият екип ще ви отведе до най-достъпните хотели в града. Резервирайте хотела си за Hospitalar в рамките на един ден от консултацията. Вашият комфорт е наш приоритет. Винаги се стремим да ви настаним в близост до Изложбения и конгресен център в Сао Пауло, за да се придвижвате бързо. Trade Fair Trips ltd разполага и с други услуги. Клиентите се обръщат към нас, когато се нуждаят от собствени помещения за срещи в изложбения център. Ние можем да се справим с това също толкова лесно. Друга популярна услуга сред изложителите е наемането на екип, който да изгради вашия панаирен щанд.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от São Paulo Airport (Летище Сао Пауло)

Не е препоръчително при пътуване от São Paulo Station (Гара Сао Пауло)

 

С кола
С кола:

40 минути при пътуване от São Paulo Airport (Летище Сао Пауло)

20 минути при пътуване от São Paulo Station (Гара Сао Пауло)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от São Paulo Airport (Летище Сао Пауло)

50 минути при пътуване от São Paulo Station (Гара Сао Пауло)

 

map

Хотели около Hospitalar

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Hospitalar 2024 São Paulo Tryp Sao Paulo Higienopolis Hotel São Paulo при поискване Заявка
Hotel Nobilis São Paulo при поискване Заявка
Hospitalar 2024 São Paulo Uotel Anhembi Expo São Paulo при поискване Заявка
Hospitalar 2024 São Paulo Ibis Sao Paulo Congonhas 7.7 São Paulo при поискване Заявка
Hospitalar 2024 São Paulo OYO Hotel Sao Judas 4 São Paulo при поискване Заявка
Hospitalar 2024 São Paulo Transamerica Executive Congonhas 6.2 São Paulo при поискване Заявка
Hospitalar 2024 São Paulo Intercity Sao Paulo Nacoes Unidas 10 São Paulo при поискване Заявка
Hospitalar 2024 São Paulo Radisson Paulista 10.6 São Paulo при поискване Заявка
Hospitalar 2024 São Paulo Mercure Sao Paulo Moema Times Square Hotel 7.6 São Paulo при поискване Заявка
Hospitalar 2024 São Paulo Novotel Jaragua Sao Paulo Conventions São Paulo при поискване Заявка

Informa Markets е официален организатор на Hospitalar, което е поредното първокласно медицинско изложение в портфолиото на компанията в световен мащаб. Този международен панаир пристига всяка година през май в Сао Пауло, Бразилия, а изданията му обикновено продължават около четири дни. Изложбеният и конгресен център в Сао Пауло е домакин на Hospitalar едновременно с други големи бразилски медицински панаири като Compo Health, Hospitais Lounge и Expo Enfermagem и др. Входът е само за търговски посетители. Работното време е определено от 10:00 ч. сутринта до 16:00 ч. следобед, но не забравяйте да го проверите предварително. Изложбеният и конгресен център Сао Пауло Експо се намира на много добро място в близост до много хотели, ресторанти и забележителности. Ето защо до него се стига лесно по пътищата и с обществен транспорт. До метростанция Jabaquara може да се стигне за няколко минути пеша, а летище Congonhas се намира на около 10 минути път с кола.

  • Достъп до целия медицински пазар в Южна Америка, който бързо се разраства и има отличен потенциал да генерира приходи в размер на горните милиони. Това е най-добрата позиция за пробив на нови пазари;
  • Невероятна програма за подкрепа. На последното издание се проведоха над 35 едновременни събития и на сцената излязоха над 670 уважавани лектори от региона и извън него, за да споделят своите открития и опит. Провеждат се множество дискусии и презентации във всеки значим сектор - технологии, иновации, домашни грижи, мениджмънт, клиничен инженеринг.

Участието в Hospitalar е интелигентна инвестиция, защото панаирът е култивирал голямо уважение в международен план и вие се възползвате от много целенасочен пешеходен трафик към вашия щанд. Изданията поддържат подобни цифри с повече от 1200 излагащи марки и аудитория, която надхвърля общо 90 000 търговски посетители. Основната причина за присъствие е да се проучат нови продукти и да се направят покупки - перфектни причини за присъствие. Посетителите идват от над 70 държави с висока концентрация от Южна и Северна Америка, но има интерес и от Европа и Азия. Що се отнася до видовете посетители, имате голямо разнообразие. Има лекари, медицински сестри, болнични служители и мениджъри, лаборанти и практици, производители на болнични материали, дистрибутори, агенти, студенти, здравни заведения и други институции, както частни, така и държавни, работещи в тази област. Hospitalar е щедро спонсориран от големи институции като anahp, abimed, FENAESS, CNSaude и sind hosp.

Hospitalar 2022

Hospitalar 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 17.05.2022 и 20.05.2022. То се състоя в São Paulo Expo Exhibition & Convention Center, като бяха въведени строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране и задължителни маски за лице. В изданието, което представляваше завръщане на живите изпълнения за изложението, участваха приблизително 1000 компании изложители и около 50 000 посетители.

Hospitalar 2023

В изданието на Hospitalar през 2023 г. участват около 1000 изложители от 30 държави. То се проведе във формат на живо между 23.05.2023 и 26.05.2023. Пространството на събитието не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради премахването на вътрешните ограничения на Бразилия.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Hospitalar 2024 Изпрати

Hospitalar акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.