Your free enquiry
Hospitalar

Hospitalar

São Paulo, Brazil
Индустрия
Индустрия:
Health Professionals, Medical Equipment and Technologies
Organizer
Organizer:
UBM
Event website
Event website:
Hospitalar
Frequency
Frequency:
1 year

Hospitalar & Ковид-19

След изключително успешното издание на живо през 2022, Hospitalar 2023 е в процес на подготовка за провеждане на живо. Informa Markets са нетърпеливи да се върнат към събитията в присъствена форма като начин да продължат рестартирането на индустрията. Това е още по-важно за медицинската индустрия заради пандемията от коронавирус. Организаторите са включили всички най-съществени мерки за защита и са готови да посрещнат посетители между 23-ти и 26-ти май 2023. São Paulo Expo Exhibition & Convention Center отново ще послужи за място на провеждане и вече има голямо вълнение за Hospitalar 2023 от страна на акционери и експерти от цял свят. Участниците трябва да имат предвид, че поради ограниченията за пътуване в Бразилия, при пристигането си в страната ще трябва да представят 3G входни документи, като например паспорти за ваксинация.

Въведение

В Бразилия Hospitalar е една от най-ценните платформи за запознаване с пълната гама продукти за болничната и медицинската сфера. От 1994 г. насам международното търговско изложение предоставя на компаниите и болниците ползотворна среда за създаване на контакти и договаряне на сделки. Това, което е още по-важно за Hospitalar, е, че е многосекторно събитие - присъстват всички сектори на здравеопазването. Търговските посетители имат достъп до цялата производствена верига. Организаторите популяризират Hospitalar като бъдещето на здравеопазването и са прави. Всяка година на преден план излизат най-съвременните технологии и решения. Изложбените площи са разделени на тематични зони - Технология, Рехабилитация, Международна, Консумативи и съоръжения, Инфраструктура и Архитектура. Продуктовото портфолио обхваща всичко - от болнични легла, лабораторно оборудване и помощни средства за ходене до хирургично оборудване, работно облекло и вендинг машини. Предлагането се среща с търсенето в интензивната програма, което позволява на изложителите да придвижват продукти и да генерират голям брой потенциални клиенти за продажби.

Логистика

Informa Markets е официален организатор на Hospitalar, което е поредното първокласно медицинско изложение в портфолиото на компанията в световен мащаб. Този международен панаир пристига всяка година през май в Сао Пауло, Бразилия, а изданията му обикновено продължават около четири дни. Изложбеният и конгресен център в Сао Пауло е домакин на Hospitalar едновременно с други големи бразилски медицински панаири като Compo Health, Hospitais Lounge и Expo Enfermagem и др. Входът е само за търговски посетители. Работното време е определено от 10:00 ч. сутринта до 16:00 ч. следобед, но не забравяйте да го проверите предварително. Изложбеният и конгресен център Сао Пауло Експо се намира на много добро място в близост до много хотели, ресторанти и забележителности. Ето защо до него се стига лесно по пътищата и с обществен транспорт. До метростанция Jabaquara може да се стигне за няколко минути пеша, а летище Congonhas се намира на около 10 минути път с кола.

Какво можете да очаквате като изложител?

- Достъп до целия медицински пазар в Южна Америка, който бързо се разраства и има отличен потенциал да генерира приходи в размер на горните милиони. Това е най-добрата позиция за пробив на нови пазари;

- Невероятна програма за подкрепа. На последното издание се проведоха над 35 едновременни събития и на сцената излязоха над 670 уважавани лектори от региона и извън него, за да споделят своите открития и опит. Провеждат се множество дискусии и презентации във всеки значим сектор - технологии, иновации, домашни грижи, мениджмънт, клиничен инженеринг.

Аудитория и статистика

Участието в Hospitalar е интелигентна инвестиция, защото панаирът е култивирал голямо уважение в международен план и вие се възползвате от много целенасочен пешеходен трафик към вашия щанд. Изданията поддържат подобни цифри с повече от 1200 излагащи марки и аудитория, която надхвърля общо 90 000 търговски посетители. Основната причина за присъствие е да се проучат нови продукти и да се направят покупки - перфектни причини за присъствие. Посетителите идват от над 70 държави с висока концентрация от Южна и Северна Америка, но има интерес и от Европа и Азия. Що се отнася до видовете посетители, имате голямо разнообразие. Има лекари, медицински сестри, болнични служители и мениджъри, лаборанти и практици, производители на болнични материали, дистрибутори, агенти, студенти, здравни заведения и други институции, както частни, така и държавни, работещи в тази област. Hospitalar е щедро спонсориран от големи институции като anahp, abimed, FENAESS, CNSaude и sind hosp.

Настаняване

Тъй като се очаква хиляди хора да посетят търговския панаир, побързайте да направите хотелски резервации за Hospitalar и намалете разходите си. Trade Fair Trips ltd познава Сао Пауло, Бразилия, и ви изпраща оферти за хотели на всяка цена. Искате само най-доброто откъм хотелско настаняване? Предпочитате ли варианти, които са благоприятни за бюджета? Нашият екип ще ви отведе до най-достъпните хотели в града. Резервирайте хотела си за Hospitalar в рамките на един ден от консултацията. Вашият комфорт е наш приоритет. Винаги се стремим да ви настаним в близост до Изложбения и конгресен център в Сао Пауло, за да се придвижвате бързо. Trade Fair Trips ltd разполага и с други услуги. Клиентите се обръщат към нас, когато се нуждаят от собствени помещения за срещи в изложбения център. Ние можем да се справим с това също толкова лесно. Друга популярна услуга сред изложителите е наемането на екип, който да изгради вашия панаирен щанд.

Предишни издания

Издание 2022 г.

Hospitalar 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 17 май и 20 май 2022. То се състоя в São Paulo Expo Exhibition & Convention Center, като бяха въведени строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране и задължителни маски за лице. В изданието, което представляваше завръщане на живите изпълнения за изложението, участваха приблизително 1000 компании изложители и около 50 000 посетители.

Full list of
hotels for
Hospitalar

Book Now
How to get to Hospitalar
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от São Paulo Airport (Летище Сао Пауло)

Не е препоръчително при пътуване от São Paulo Station (Гара Сао Пауло)

 

By car
By car:

40 минути при пътуване от São Paulo Airport (Летище Сао Пауло)

20 минути при пътуване от São Paulo Station (Гара Сао Пауло)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от São Paulo Airport (Летище Сао Пауло)

50 минути при пътуване от São Paulo Station (Гара Сао Пауло)

 

Similar trade shows