Your free enquiry
INTERNATIONAL EXPODENTAL

INTERNATIONAL EXPODENTAL

Rimini, Italy
Индустрия
Индустрия:
Health Professionals, Medical Equipment and Technologies
Organizer
Organizer:
Promunidi Srl
Event website
Event website:
INTERNATIONAL EXPODENTAL
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изложението Expodental 2023 ще се проведе в Rimini Fiera между 18.05.2023 и 20.05.2023. Международното търговско изложение ще се състои като изложение "лице в лице" с въведени насоки срещу Ковид-19. Те ще включват препоръка към участниците да поддържат социална дистанция по всяко време. Поради въведените ограничения за пътуване участниците ще трябва да представят при пристигането си в страната 3G документи за влизане, като например отрицателни резултати от тестове.

Представяне на събитието

INTERNATIONAL EXPODENTAL, международното изложение за стоматологично оборудване, материали и услуги, е основано през 1969 година като пътуващо изложение, което впоследствие се установява в Римини. Тъй като с годините привлича все по-голям брой чужди компании, през 2002 г. името на изложението се променя на International Expodental. и отново ще се превърне в една от най-важните конферентни платформи за лаборатории, стоматолози и обслужващи компании от цял свят.

Трейд Феър Трипс ЕООД ще ви помогне да намерите качествен хотел за вашето бизнес пътуване. Ние сме осигурили най-добрите цени за денталното изложение, затова се свържете с нас още сега и уредете своята хотелска резервация за INTERNATIONAL EXPODENTAL!

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на Expodental за 2021 беше едно от най-важните търговски изложения за европейския дентален сектор. То показа успешното възраждане на европейската част от индустрията. Expodental 2021 се проведе под формата на събитие "лице в лице" във Fiera Rimini от 9-ти до 11-ти септември 2021. На площ от 15 000 м2 бяха приложени строги мерки срещу Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Това включваше изискването участниците да представят валидни сертификати за ваксинация/възстановяване. Въпреки ограниченията за пътуване, над 9000 участници посетиха изданието. Това показа значението на личните контакти като съществена част от воденето на бизнес. В събитието взеха участие експерти като зъболекари и зъботехници, а всеки ден на събитието присъстваха средно по 1000 посетители. Около 200 изложители представиха най-новите си продукти на изложението. Като се има предвид продължаващата пандемия от коронавируси, всички участници смятат, че Expodental 2021 е успешен.

Издание 2022

Expodental 2022 се проведе като издание на живо между 19.05.2022 и 21.05.2022 във Fiera Rimini. Мястото на провеждане се отличаваше с облекчени мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително липса на 3G политика за влизане. В изданието се включиха над 7000 посетители, 2000 участници в курсове и над 250 изложители.

Full list of
hotels for
INTERNATIONAL EXPODENTAL

Book Now
How to get to INTERNATIONAL EXPODENTAL
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

55 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

10 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

 

By public transport
By public transport:

60 минути при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

55 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

 

Similar trade shows