Your free enquiry
CPhI China

CPhI China

Shanghai, China
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer:
Shanghai UBM Sinoexpo International Exhibition Co. Ltd
Event website
Event website:
CPhI China
Frequency
Frequency:
1 year

CPhI Китай и Ковид-19

Изданието на CPhI China за 2022 ще се проведе като търговско изложение на живо между 20.12.2022 и 22.12.2022. Изложбените площи в SNIEC ще приложат всеобхватни мерки срещу Ковид-19 в съответствие с насоките на местното правителство. Участниците могат да очакват задължително използване на защитни маски, социално дистанциране и честа санитарна обработка на помещенията. Освен това преди влизане участниците ще бъдат подложени на температурни проверки и ще бъдат помолени да представят лични карти и 3G документи за влизане. Тези удостоверения трябва да бъдат представени и при пристигането в Китай поради ограниченията за пътуване.

Въведение

Създадена през 2001 г., CPhI China бързо премина от друго сателитно събитие в гамата от търговски изложения на CPhI до едно от най-влиятелните фармацевтични събития на континента Азия. Това със сигурност е най-голямата и естествена среща за купувачи и изложители от азиатски пазари и чуждестранни граждани. CPhI Китай действа като естествен мост между Изтока и Запада и е източник на иновации и взаимно сътрудничество. Търговските посетители имат достъп до всички свързани, основни категории продукти. Това ще бъдат API, биофармацевтици, EP и чисти технологии, фармацевтични ексципиенти, фармацевтични машини, фармацевтична логистика, крайна дозировка, лабораторно оборудване, CMO & CRO, здравеопазване на животните и фуражи, автоматизация, естествени екстракти и опаковъчни материали. Изложителите присъстват, за да разкрият нови продукти и да търсят купувачи. Има и програма за поддръжка, която включва експерти, лектори и учени от световна класа в различни форуми и семинари.

Логистиката

CPhI China е годишно търговско изложение, което обикновено се провежда през юни, но през последните няколко години поради пандемията на коронавирус се организира през декември. Изданията са събрани от UBM EMEA и Китайската търговска камара на вносителите и износителите на лекарства и здравни продукти. Програмирането продължава три дни в Шанхайския нов международен експо център (SNIEC). Първият ден започва в 09:30 сутринта, докато последните два дни започват по-рано в 09:00. Затварянето е в 18:00 часа вечерта. Единственото изключение е деня на затваряне, който приключва в 15:30 следобед. Пътуването до SNIEC е невероятно лесно благодарение на местоположението му в района Pudong New. Пътната гара Longyang се намира на кратка разходка и там имате разнообразни обществени транспортни услуги. От там можете да хванете автобуси, метро линии и маглев.

Какво казват хората?

· „Участвахме в P-MEC China през 2018 г. като посетител и направихме първото си участие като изложител през 2019 г., тъй като видяхме нарастващия мащаб на изложението и влиянието на китайското фармацевтично оборудване. С купувачи от цял ​​свят, посещаващи изложението, можете да си представите как P-MEC е служил като център в Китай, Азия и дори на световния пазар. Шоуто е добре организирано и лесно за навигация,” – Fette Compacting;

· „CPhI & P-MEC са не само платформа за снабдяване на глобалната фармацевтична индустрия, но и мястото, където се срещаме с клиенти и партньори от различни страни, като пазарите в Азия, Европа, Африка и Латинска Америка. Глобалното влияние на шоуто постепенно се разширява“, – Shanghai Tofflon Science and Technology Co., Ltd.

Аудитория и статистика

Какво означава това, когато казваме, че CPhI China е най-голямото фармацевтично търговско изложение в Азия? Последното издание имаше около 66 000 търговски посетители, които дойдоха да видят какво предложат повече от 3200 изложители на изложението. Има увеличение на броя на посетителите с 10% и почти една трета от всички посетители са чужди граждани. Повечето международни посетители са от азиатски страни като Корея, Япония, Виетнам и Индия, следвани от европейски пазари като Италия, Франция, Испания, Швеция, Германия и Обединеното кралство. В професионален план имате под покрива цялата верига за обработка, която започва от доставка и производство до дистрибуция, логистика и точки за продажба. Посетителите, които посещават, са на върха на корпоративната стълбица и имат значителна покупателна способност.

Настаняване

Не знаете откъде да започнете да търсите хотели за CPhI Китай? Trade Fair Trips ltd се грижи за настаняване за търговски изложения, независимо къде по света се намирате. Влизате в нашата база данни с хотели в Шанхай, Китай и намирате перфектната сделка на пазара. Ние ви помагаме да получите добра стая близо до Шанхайския нов международен експо център и да сведете разходите си до минимум. Доброто местоположение е важно за бизнес пътуване и ние винаги разглеждаме хотели с достъп до обществен транспорт за кратко пътуване. Trade Fair Trips ltd също е тук, за да ви подкрепи, след като пристигнете в Шанхай. Имате нужда от заседателна зала с модерно A/V оборудване? Оставете на нас да направим резервацията на ваше име. Нашите клиенти също така наемат екипи, които да дойдат да изградят своите изложбени щандове на място преди началото на търговското изложение.

Full list of
hotels for
CPhI China

Book Now
How to get to CPhI China

Similar trade shows