Your free enquiry
AIR CARGO CHINA

AIR CARGO CHINA

Shanghai, China
Индустрия
Индустрия:
Космически и летищни технологии
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
AIR CARGO CHINA
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на AIR CARGO CHINA за 2022 година е отменено поради проблеми, причинени от пандемията. Новите дати за провеждане на събитието на живо са определени между 25.06.2024 и 27.06.2024 . Мястото на провеждане ще бъде Shanghai New International Expo Centre. Мястото на провеждане ще следва цялостен план за безопасност срещу Ковид-19, включващ 3G политика за влизане, задължителни хирургически маски и проверки на телесната температура преди влизане. Поради ограниченията за пътуване в Китай, при пристигането си в страната участниците ще бъдат помолени да покажат 3G документи за влизане, като например имунизационни паспорти. Алтернативно, те могат да представят два отрицателни теста - един 48 часа преди потегляне и един 24 часа преди потегляне.

Представяне на събитието

Air Cargo China е международно изложение за авиация, въздушен транспорт и логистика. То е ключово място за всеки, който иска да стъпи на динамичния азиатски пазар, да създаде партньорства и контакти. Изложената продукция и обсъжданите теми са от области като въздушно карго, транспорт, логистика и товарни превози. Посетителите са спедитори, чартърни превозвачи, агенти за наземно обслужване, доставчици, консултанти, обучители, фирми за обикновени и експресни куриерски услуги, летища. Паралелно с изложението се провежда и конференция за въздушен превоз на товари в международен и регионален план. В последното издание на изложението участват 66 изложители от 28 страни и 16 800 посетители от 60 страни. Участниците в конференцията са били около 200.

Организира се на всеки две години. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас. Ако искате да организирате пътуването си бързо и изгодно, определено ще имате нужда от помощ. Ние ще ви спестим от времето за търсене на хотели в Шанхай. Ще ви предложим настаняването в подходящите хотели за Air Cargo China 2020. Ще се погрижим за летищния трансфер и придвижването ви из града. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
AIR CARGO CHINA

Book Now
How to get to AIR CARGO CHINA

Similar trade shows