Paris Air Show 2025

Paris Air Show 2025

Аеро-Космически и самолетни технологии Автомобили, лодки и въздушен транспорт
Paris, France
16-22 Jun 2025
Организатор:
SIAE
Място на провеждане:
Parc des Expositions Paris le Bourget
Честота:
2 years
Уебсайт:
Paris Air Show

Главният бизнес център на аерокосмическата индустрия

Никой няма да донесе екшън, демонстрация и адреналин като Парижкото авиошоу - международното търговско изложение за космическа, въздухоплавателна и авиационна индустрия, което продължава повече от век.

Да, първото издание на авиошоуто (наричано още Salon International de l'Aéronautique et de l'Espace или накратко SIAE на родния си френски) за пръв път изгрява в небето през 1909 г., когато авиацията съществува повече като новост, отколкото истинска индустрия.

Сега Парижкото въздушно изложение е една от главните платформи за бизнес преговори и иновации в Европа и света. Събитието съчетава демонстрации на живо с чисто мрежови събития, при които експерти, вземащи решения и големи купувачи се смесват.

По отношение на продуктовите категории, посетителите могат да видят 140 самолета и да наблюдават най-новото в авиационните двигатели, аерокосмическите централи, свързаното оборудване, интериора на кабината, пилотните средства, подизпълнението, самолетостроенето, хеликоптерите, отбранителните технологии, сателитните комуникационни системи, космическите изследвания , космически превозни средства.

Paris Air Show 2025

Paris Air Show 2025 ще се проведе като изложение на живо на летище Le Bourget извън Париж, Франция. Датите за провеждане на авиошоуто са между 16.06.2025 и 22.06.2025. 55-тото издание на авиошоуто ще включва няколко нови попълнения. Сред тях е Форумът за работни места и обучение. В тях ще бъдат включени също Парижката въздушна лаборатория, Ракетните предизвикателства и Самолетът на преплетените кариери. Мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за превенция на инфекции с Ковид-19 поради премахването на свързаните с пандемията ограничения и правила за безопастност от страна на правителството на държавата.

Настаняване

Не губете време и вземете настаняването си за Парижкото въздушно изложение сега с Trade Fair Trips ltd, отговарящо за вашите условия за пътуване. Търсите хотелска стая с отлични връзки с обществения транспорт и на страхотни цени? Ние предлагаме най-добрите цени за хотели по време на авиошоу в Париж и търсим стратегическите места в цял Париж, за да гарантираме, че ще намалите всички разходи и времето за пътуване до работното място.

Отнема един работен ден, за да направите онлайн резервация на хотел за Парижкото изложение SIAE и след това можете да разгледате други въпроси относно вашето посещение. Трябва ли да резервирате съоръжения за срещи? Кой ще бъде изпълнител, отговарящ за монтажа на вашата кабина?

ТФТ също съдейства за всички логистични маниери още от момента, в който решите да изложите на авиошоу в Париж. Можете да изберете и комбинирате разнообразна услуга в специален пакет услуги.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

50 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

60 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

45 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

map

Хотели около Paris Air Show

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Paris Air Show 2025 Paris Aiden by Best Western at Paris Roissy CDG Roissy en France от € 250.00 EUR Запази сега
Paris Air Show 2025 Paris Hôtel Des Mines 13.61 Paris от € 354.00 EUR Запази сега
Paris Air Show 2025 Paris Hotel de Bordeaux 9.9 Paris от € 166.00 EUR Запази сега
Paris Air Show 2025 Paris Hotel du Jardin des Plantes Paris от € 275.00 EUR Запази сега
Paris Air Show 2025 Paris Innside by Melia Paris Charles de Gaulle Airport 12.8 Roissy en France от € 466.00 EUR Запази сега
Le Marceau Bastille 13.1 Paris от € 304.00 EUR Запази сега
Paris Air Show 2025 Paris Golden Tulip Paris CDG Airport – Villepinte Paris от € 446.00 EUR Запази сега
Paris Air Show 2025 Paris Handsome Hotel By Elegancia Paris от € 336.00 EUR Запази сега
Paris Air Show 2025 Paris Hotel Paris Louis Blanc 12.69 Paris от € 405.00 EUR Запази сега
Paris Air Show 2025 Paris Hôtel Bienvenue Paris от € 230.00 EUR Запази сега

Paris Air Show е фигура на съвременния парижки културен календар от зората на миналия век и по това време се организира на всеки две години с издания, падащи на нечетни години. Шоуто се провежда за една седмица в началото на лятото, обикновено в края на юни. Тъй като това е авиошоу, той се нуждае от подходящите съоръжения, така че организаторите, Salons Internationaux de l'Aéronautique et de l'Espace, го разположиха на летището Le Bourget в Париж.

Всеки е добре дошъл, независимо дали е авиационен специалист или представител на широката общественост. Посетителите на търговски обекти се допускат между 08:30 сутринта до 18:00 следобед всеки ден, докато широката публика се допуска само от петък до неделя.

Le Bourget е активно летище, така че е добре свързано с града и останалата част на Франция чрез влакови линии, метро, ​​RER и три отделни автобусни линии.

Парижкото авиошоу е добро за бизнеса. Можете да очаквате бърза възвръщаемост на вашата инвестиция и солидна печалба. Организаторите разкриват, че при последното издание натрупаната стойност на всички подписани договори достига 140 милиарда долара. Определено искате процент от тези печалби;

Изложбата и авиошоуто също се възползват от влиянието на правителството. Традиция е френският президент да отваря шоуто, а наскоро тази чест бе отредена на Еманюел Макрон. Трябва също да отбележим, че премиерите също са участвали в процедурата, заедно с други политици и длъжностни лица;

Държавите от AED, GCC, G5 sahel, НАТО, ООН, ЕС и OCCAR редовно изпращат официална делегация, която включва външни министри, началници на кабинети, заместник-министри и много други - перфектният набор от мощни хора, които да добавите към вашите професионална мрежа и всички те са на едно място.

Paris Air Show, въпреки дългата си история, не показва признаци на забавяне и отбелязва подобрение в посещаемостта на всяко издание. В последното издание участваха над 2500 изложители, които представиха 49 държави. Трябва да споменем и големия брой стартиращи фирми - 150.

Публиката се разрасна до над 316 000 посетители - те включват широката общественост и професионалистите. Тогава имаме 176 000 от тези от широката публика и 139 000 от тези, които са търговски посетители. Най-големият присъстващ пазар, разбира се, е европейският с 66% от всички посетители, след което следва Северна Америка, Азия и Близкия изток. Ако искаме да намалим фона на всички търговски посетители, виждаме присъствие от сектора на услугите, сектора на самолетите, подизпълнителите, поддръжката и космическия сектор.

Paris Air Show 2023

Paris Air Show 2023 се проведе като търговско изложение на живо на летище Le Bourget между 19.06.2023 и 25.06.2023. В него участваха 2 500 изложители от 46 държави (около 55% от чужбина) и 300 000 посетители. Посещаващата група включваше 130 000 търговски и 170 000 публични гости на изложението (43% от професионалистите бяха от чужбина). В допълнение, събитието включваше 300 стартиращи компании от 21 държави и 322 официални делегации от над 100 страни. В делегациите участваха 222 членове на отбранителни/институционални организации, сред които 39 министри/секретари и 54 началници на щабове, както и 100 цивилни специалисти. 1850 журналисти от 75 държави присъстваха на събитието. На Paris Air Show 2023 бяха представени 150 въздухоплавателни средства и бяха генерирани около 150 000 000 000 долара чрез сключени договори. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Paris Air Show 2025 Изпрати

Paris Air Show акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.