Your free enquiry
AERO

AERO

Friedrichshafen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Aerospace, Airport Technology
Organizer
Organizer:
Messe Friedrichshafen
Event website
Event website:
AERO
Frequency
Frequency:
1 year

AERO – актуализация

Изданието на AERO за 2023 ще се проведе между 19-ти и 22-ри април в Messe Friedrichshafen. Въпреки че понастоящем в Германия не са в сила вътрешните правила за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването им на 02.04.2022, участниците ще бъдат посъветвани да следват определени препоръки. Те ще включват поддържане на социална дистанция от 1,5 метра през цялото време. Също така всички участници ще трябва да покажат при пристигането си в страната документи като отрицателни резултати от тестове.

Въведение

AERO изпълнява ролята на най-голямата платформа за дебютни самолети и също така е точка на среща между търсенето и предлагането в сектора на авиацията с общо предназначение. Международното изложение се провежда във Фридрихсхафен всяка година в началото на пролетта и изданията често продължават четири дни, които са отворени както за търговски посетители, така и за членове на широката публика. Като организатор, Messe Friedrichshafen предостави най-добрите възможности за програмиране и бизнес, както за купувачи, така и за изложители.

Акценти

• Правоприлагащите органи от цяла Европа изпращат делегации, за да наблюдават демонстрационната зона на живо за технологията на дронове;

• Професионалната аудитория в момента възлиза на 32 000 професионалисти и продължава да расте;

• 100 беседи и семинара съставляват динамична програма за подкрепа;

• E-Flight Expo, посветен на електрическите самолети, е актуален хит сред търговските посетители от 2010 г. насам;

• Конференцията за бизнес авиация е чисто нов елемент в програмирането от 2019 г.

Логистика

Messe Friedrichshafen, където се провежда събитието, е отворен за посетители от 9:00 до 18:00 часа, като последният ден приключва един час по-рано. Именно на това събитие производителите предоставят за разглеждане най-новите си модели самолети и те включват: бизнес джетове, едно- и двумоторни самолети и хеликоптери. AERO (наричан още AERO Friedrichshafen) също така обхваща използвани самолети, дронове, двигатели, оборудване за въздушни спортове, както и пилотско и кабинно оборудване.

Аудитория и статистика

От желаещи да бъдат пилоти до висши лица, вземащи решения, има над 100 беседи и семинара за уъркшопове и информиране. Въпреки че търговските авиокомпании и пилотите са редовни посетители, AERO също така привлича членове на службите за търсене и спасяване и правоприлагащите органи да дойдат във Фридрихсхафен, Германия. Като се има предвид обширното продуктово портфолио, което надхвърля само излагането на самолети и хеликоптери, AERO се позиционира като еталонно изложение за иновации в авиацията и аерокосмическите технологии. Тази репутация се укрепва само чрез широкообхватната програма за подкрепа.

Евтино настаняване близо до Messe Friedrichshafen

Знаете ли къде да отседнете в града? Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви помогне да намерите подходящо настаняване във Фридрихсхафен за отрицателно време. Нашият професионализъм е гаранция, че ще получите добри цени, отговарящи на бюджета ви и ще резервирате хотел в близост до Messe Friedrichshafen. Ако имате нужда от допълнителна помощ, Трейд Феър Трипс ЕООД е готова да ви помогне с вашия изложбен щанд и да организира вашите срещи. Свържете се с нас. Ще сме ви полезни.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на AERO за 2022 отбеляза успешното рестартиране на търговското изложение, след като световната пандемия от Ковид-19 наложи отмяната на изданието му за 2021. Събитието се проведе като специализирано събитие на живо в Messe Friedrichshafen от 27-ми април до 30-ти април 2022. То не разполагаше със мерки за безопасност срещу Ковид-19, тъй като такъв контрол беше отменен във федералните провинции на Германия на 3-ти април 2022. В събитието участваха 27 700 търговски посетители от 75 държави и 633 изложители.

Full list of
hotels for
AERO

Book Now
How to get to AERO
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Friedrichshafen Bodensee Airport (Летище Фридрихсхафен Езеро Констанц)

55 минути при пътуване от Friedrichshafen Stadtbahnhof (Гара Фридрихсхафен)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Friedrichshafen Bodensee Airport (Летище Фридрихсхафен Езеро Констанц)

10 минути при пътуване от Friedrichshafen Stadtbahnhof (Гара Фридрихсхафен)

By public transport
By public transport:

45 минути при пътуване от Friedrichshafen Bodensee Airport (Летище Фридрихсхафен Езеро Констанц)

25 минути при пътуване от Friedrichshafen Stadtbahnhof (Гара Фридрихсхафен)

Similar trade shows