Your free enquiry
AERO

AERO

Friedrichshafen ,Germany
индустрия
индустрия:
Космически и летищни технологии
Organizer
Organizer :
Messe Friedrichshafen
Event website
Event website :
AERO
Frequency
Frequency:
1 year

Лятното издание на AERO 2021 ще бъде забавено с девет месеца поради опасения за здравето и безопасността. Новите дати са от 27 до 30 април 2022г., докато мястото на Messe Friedrichshafen във Фридрихсхафен, Германия, остава непроменено. Посетителите могат да очакват прилагането на строги мерки за социално дистанциране и саниране на мястото.

Въведение

AERO е най-голямата платформа за за авиация и авио техника и също така играе ролята на връзка между търсенето и предлагането в авиациония сектор. Международното изложение се провежда във Фридрихсхафен всяка година в началото на пролетта. Като организатор Messe Friedrichshafen представя най-добрите програми и бизнес възможности както за купувачите, така и за изложителите.

Акценти

  • Именно на това събитие производителите представят най-новите си модели самолети включващи: бизнес джетове, едномоторни и двумоторни самолети и хеликоптери.
  • AERO обхваща използвани самолети, дронове, двигатели, оборудване за въздушни спортове, както и пилотно и кабинно оборудване.
  • Като се има предвид обширното продуктово портфолио, което надхвърля изложбените самолети и хеликоптери, AERO се позиционира като еталонно изложение за иновации в авиационната и космическата технология.

Логистика

Messe Friedrichshafen, където се провежда събитието, е отворен за посетители от 9:00 до 18:00, като последният ден приключва с час по-рано. Изданието обикновенно продължава четири дни и е отворено както за търговски представители, така и за членове на широката общественост. 

Аудитория и Статистика

Присъстват над 600 изложители от 35 страни. Очакват се повече от 33 000 посетители и внушително медийно присъствие. Аматьори в авиацията заедно с опитни пилоти се информират взимайки участие в семинари и конференции. Въпреки че търговските авиокомпании и пилотите са често срещани, AERO също привлича членове на спасителни служби и органи на реда във Фридрихсхафен, Германия.

Евтино Настаняване Близо до Messe Friedrichshafen

Знаете ли къде да отседнете в града? Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви помогне да се настаните в Фридрихсхафен за отрицателно време. Нашият професионализъм е гаранция, че ще получите добри цени отговарящи на бюджета ви и ще резервирате хотел в близост до Messe Friedrichshafen. Ако имате нужда от допълнителна поддръжка, Трейд Феър Трипс ЕООД е готова да ви помогне с изложбения ви щанд и да организира вашите срещи. Свържете се с нас. Ще сме ви полезни.

Full list of
hotels for
AERO

Book Now
How to get to AERO

Similar trade shows