Airbourne - Eastbourne International Airshow 2024

Airbourne - Eastbourne International Airshow 2024

Аеро-Космически и самолетни технологии
Eastbourne, UK
15-18 Aug 2024
Организатор:
Eastbourne Borough Council
Място на провеждане:
Eastbourne Beach
Честота:
2 years

Международното авиационно изложение в Ийстбърн

Airbourne 2024

Изданието на Airbourne - Eastbourne International Airshow за 2023 ще бъде организирано и проведено между датите 15.08.2024 и 18.08.2024. Мястото на провеждане на събитието ще бъде Eastbourne Seafront в Ийстбърн, Обединеното кралство. То няма да включва строги мерки за превенция на Ковид-19, тъй като страната премахна ограниченията си, свързани с пандемията.

Въведение

Airbourne - Международното въздушно изложение Eastbourne често се счита за най-голямото безплатно изложение в Обединеното кралство, а също така и за най-голямото безплатно изложение за крайбрежие в целия свят. Събитието е създадено за първи път през 1993 г. и отдавна е свързано с британските военни, тъй като някои от най-големите действия, представени в авиошоуто и наземния дисплей, честват британската авиация. Като безплатно събитие Международното въздушно изложение Airbourne - Eastbourne покрива разходите си чрез общинско финансиране и основната му цел е да стимулира местната икономика чрез привличане на туристи. Авиошоуто, наричано още Eastbourne Airbourne, позиционира местните продавачи в кабини, за да стимулира директните продажби, като най-голям акцент пада върху храни и напитки, сувенири, детски забавления, разходки с хеликоптери и атракции, освен пилотажните изложения и наземните експонати.

Логистиката

Airbourne - Eastbourne International Airshow е ежегодно авиошоу, което се провежда в град Истборн, Съсекс, Англия. Авиошоуто се провежда в разгара на лятото - обикновено в средата на август и има колебателна продължителност от общо два дни до четири дни. Терените покрай цялата дължина на морския бряг на Ийстбърн, общо четири мили, са отворени от 10:00 сутринта до 18:00 следобед и в този срок демонстрации на летене се провеждат от обяд до един час преди това затваряне. Airbourne - Eastbourne International Airshow се организира от Съвета на Eastbourne Borough и се финансира самостоятелно, така че посетителите могат да присъстват, без да плащат билети. Достигането до Ийстбърн е възможно с кола, автобусни услуги от Брайтън, Хейстингс и Лондон и, разбира се, жп гарата, която има множество връзки в цялата страна. До брега се стига лесно с пеша или автобус.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Airbourne - Международното въздушно изложение Eastbourne разширява определението за авиошоу отвъд локализирано събитие, а по-скоро включва целия град като негови изложбени площадки. С толкова много атракции и експонати заедно с Beachy Head, постоянният поток от посетители е повече от просто гарантиран, което е невероятна възможност за директни продажби;
  • Airbourne - Международното въздушно изложение Eastbourne продължава през целия ден в продължение на няколко дни и няма забавяне от сутринта до вечерта, тъй като наред с дневните атракции за деца и авиошоу, има вечерни концерти и фойерверки в края на шоуто, които усилват енергията и ентусиазма ;
  • Airbourne - Eastbourne International Airshow има уникална характеристика, която го отличава от всяко друго събитие в тази категория - а именно наличието на радиостанция. Получавайте вашите коментари на живо и съобщения за авиошоу по време на авиошоу чрез FM радиостанцията „Radio Airbourne“, която можете да намерите на 87.7FM.

Аудитория и статистика

Както споменахме по-рано, Airbourne - Eastbourne International Airshow е най-голямото безплатно изложение в Обединеното кралство и обикновено идва с впечатляващи цифри. Организаторите редовно отчитат посещаемост на над 500 000 посетители от цялата страна и чужбина по време на провеждането на шоуто, което означава милиони преки продажби на местни продавачи на място. Основният фокус на събитието е ролята на военните в британската авиация, като Червените стрели са акцентът във всяко шоу, тъй като пилотите не само изпълняват дръзки каскади, но също така участват в срещи и поздрави за феновете. Това дава известна представа за типа посетители, които присъстват на шоуто. Очевидно има много семейства с деца, туристи, военнослужещи и фенове на военната история.

Настаняване

Airbourne - Eastbourne International Airshow създава особено конкурентно търсене на хотелски стаи през август, когато самият град се превръща в популярна туристическа дестинация. Използвайте шанса да резервирате настаняването си в хотел в Ийстбърн в рамките на няколко дни и изберете от най-добрите хотелски цени за Airbourne - Eastbourne International Airshow. Trade Fair Trips ltd работи с вас, за да осигури най-доброто качество за вашия бюджет и да направи отлични икономии. Правите онлайн резервация на хотел в близост до брега, за да можете лесно да пътувате до кабината си. Trade Fair Trips ltd разбира, че планирането на командировка надхвърля намирането на квартира, затова ви предлагаме допълнителни услуги. Можете да ни наемете, за да резервираме съоръжения за срещи наблизо в града или да ни накарате да изградим вашето авиошоу преди време. Каквото и да се нуждаете, ние предлагаме на отлична цена.

Минали издания

Airbourne - Eastbourne International Airshow 2023

Airbourne - Eastbourne International Airshow 2023 се проведе като събитие на живо в Eastbourne Seafront. То се състоя между датите 17.08.2023 и 20.08.2023. То събра над 200 000 посетители. 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

15 минути при пътуване от Eastbourne Station (Гара Ийстборн)

С кола
С кола:

55 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

1 минута при пътуване от Eastbourne Station (Гара Ийстборн)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

5 минути при пътуване от Eastbourne Station (Гара Ийстборн)

map

Хотели около Airbourne - Eastbourne International Airshow

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
The Royal Wells Hotel Royal Tunbridge Wells при поискване Заявка
Airbourne - Eastbourne International Airshow 2024 Eastbourne Best Western The Rose And Crown Hotel Tonbridge при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Airbourne - Eastbourne International Airshow 2024 Изпрати

Airbourne - Eastbourne International Airshow акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.