Your free enquiry
Aircraft Interiors Expo

Aircraft Interiors Expo

Hamburg ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Космически и летищни технологии
Organizer
Organizer :
Reed Exhibitions
Event website
Event website :
Aircraft Interiors Expo
Frequency
Frequency:
1 year

Позовавайки се на въздействието на пандемията COVID-19 върху туристическата индустрия, организаторите на Aircraft Interiors Expo са променили датите на панаира на 31 август на 2 септември 2021 г., за да се даде време за отваряне на границите. Messe Hamburg ще бъде домакин на панаира. Очаква се посетителите да спазват протоколите за социално дистанциране и санитация.

Въведение

Хамбург, Германия е домакин на Aircraft Interiors Expo, популярната изложба за технологии и иновации в авиационната индустрия. Aircraft Interiors Expo представя иновации в сферите на удобствата, дизайна, осветлението, аварийните ситуации, безопасността, сигурността, обзавеждането, текстила и забавленията по време на полет. Лесно е да се ориентирате сред цялото разнообразие от продукти благодарение на разпределението на изложението в 7 тематични зали.

Акценти

  • Удобства
  • Управление на каютите
  • Обзавеждане, текстил и тапицерия
  • Дизайнерски решения
  • Развлечения по време на полет
  • Осветление
  • Спешни случаи, безопасност и сигурност

Логистика

Обединеното кралство функционира като офицален организатор, който провежда събитието всяка година около месец март. Изложението  продължава три дни и се намира в Хамбург. И трите дни посетителите могат да посетят експонатите от 09:00 сутринта до 05:00 следобед.

Аудитория и статистика

Събират се представители на много производители на самолети, както и компании, които предлагат иновативни решения в този сектор. Обширното продуктово портфолио е основна причина изложбата да играе важна роля в бранша си. Събитието също така привлича водещите доставчици на решения за самолетния интериор, а те работят на всяко ниво – нискотарифни превозвачи, първа, бизнес, икономична класа и VIP.

Евтино настаняване близо до Хамбург, Германия

Затова нека направим вашата резервация за Aircraft Interiors Expo на желаните от вас цени. Трейд Феър Трипс ЕООД е подходящият вариант за всеки, който търси отлично настаняване за изложби, работим с повечето имоти в Хамбург. Резервирайте хотели в близост до Messe Hamburg в предпочитания от вас ценови диапазон и се насладете на работно ви пътуване. Трейд Феър Трипс ЕООД може да предостави съоръжения за срещи, когато трябва да работите над презентация или да договорите сделка. Ние също ще ви помогнем ако се нуждаете от помощ при инсталирането на вашия щанд.

Full list of
hotels for
Aircraft Interiors Expo

Book Now
How to get to Aircraft Interiors Expo

Similar trade shows