Your free enquiry
Aircraft Interiors Expo

Aircraft Interiors Expo

Hamburg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Космически и летищни технологии
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Event website
Event website:
Aircraft Interiors Expo
Frequency
Frequency:
1 year

Aircraft Interiors Expo & Ковид-19

След тригодишно прекъсване изложението Aircraft Interiors Expo 2022 бе изключително успешно за организаторите. Те оценяват това като отлична начална точка за възстановяване на пожертваното по време на пандемията и за възстановяване на търговското изложение до броя на участниците преди КОВИД. Както изложителите, така и посетителите очакват с нетърпение да се съберат отново на живо, когато AIX възобнови нормалния си график през 2023. Датите са насрочени от 6-ти юни 2023 до 8-ми юни 2023.  Организаторите твърдят, че следят отблизо ситуацията с пандемията и при необходимост ще адаптират политиките. Тъй като правителството е отменило вътрешните си ограничения, Messe Hamburg понастоящем не разполага с предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Аналогично, в момента Германия няма действащи ограничения за пътуване.

Въведение

Хамбург, Германия е домакин на Aircraft Interiors Expo, популярната изложба за технологии и иновации в авиационната индустрия. Aircraft Interiors Expo представя иновации в сферите на удобствата, дизайна, осветлението, аварийните ситуации, безопасността, сигурността, обзавеждането, текстила и забавленията по време на полет. Лесно е да се ориентирате сред цялото разнообразие от продукти благодарение на разпределението на изложението в 7 тематични зали.

Акценти

  • Удобства
  • Управление на каютите
  • Обзавеждане, текстил и тапицерия
  • Дизайнерски решения
  • Развлечения по време на полет
  • Осветление
  • Спешни случаи, безопасност и сигурност

Логистика

Обединеното кралство функционира като офицален организатор, който провежда събитието всяка година около месец март. Изложението  продължава три дни и се намира в Хамбург. И трите дни посетителите могат да посетят експонатите от 09:00 сутринта до 05:00 следобед.

Аудитория и статистика

Събират се представители на много производители на самолети, както и компании, които предлагат иновативни решения в този сектор. Обширното продуктово портфолио е основна причина изложбата да играе важна роля в бранша си. Събитието също така привлича водещите доставчици на решения за самолетния интериор, а те работят на всяко ниво – нискотарифни превозвачи, първа, бизнес, икономична класа и VIP.

Евтино настаняване близо до Хамбург, Германия

Затова нека направим вашата резервация за Aircraft Interiors Expo на желаните от вас цени. Трейд Феър Трипс ЕООД е подходящият вариант за всеки, който търси отлично настаняване за изложби, работим с повечето имоти в Хамбург. Резервирайте хотели в близост до Messe Hamburg в предпочитания от вас ценови диапазон и се насладете на работно ви пътуване. Трейд Феър Трипс ЕООД може да предостави съоръжения за срещи, когато трябва да работите над презентация или да договорите сделка. Ние също ще ви помогнем ако се нуждаете от помощ при инсталирането на вашия щанд.

Минали издания

2021

От 14-ти септември 2021 до 16-ти септември 2021 се проведе изложението Aircraft Interiors Expo (AIX) за 2021. Приблизително 3016 посетители посетиха цифровата платформа, която замени физическата версия на AIX. Това се наложи поради пандемията от COVID-19. Изданието събра на едно място експерти по интериор на кабината от 160 държави и над 148 авиокомпании. Сред авиокомпаниите бяха компании като Qantas, Ryanair и Lufthansa. Участниците се събраха, за да се запознаят с най-новите тенденции, да установят контакти и да разгледат нови пазарни възможности. Платформата инициира за 150 изложители, общо 1124 качествени срещи. Бяха изгледани над 1931 часа образователно съдържание. Това включваше и 30 лекции, посветени на актуалните тенденции. Те се проведоха в рамките на 3 конферентни потока и бяха предоставени от над 100 експерти от бранша. Над 825 продукта получиха своята премиера и представяне в цифровата платформа.

2022

AIX 2022 обозначи триумфалното завръщане на събитието към изданията "лице в лице". Домакин на събитието беше Messe Hamburg, като датите на провеждане бяха от 14-ти до 16-ти юни 2022. Над 12 000 професионалисти, над 600 изложители и повече от 180 авиокомпании присъстваха на изданието "лице в лице". Поради отпадането на вътрешните ограничения в Германия през април 2022, на мястото на провеждане не бяха въведени предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. На събитието имаше много акценти, включително представяне на нови продукти.

Full list of
hotels for
Aircraft Interiors Expo

Book Now
How to get to Aircraft Interiors Expo

Similar trade shows