Your free enquiry
Passenger Terminal EXPO

Passenger Terminal EXPO

Amsterdam, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Aerospace, Airport Technology
Organizer
Organizer:
UKIP Media & Events Ltd
Event website
Event website:
Passenger Terminal EXPO
Frequency
Frequency:
1 year

Passenger Terminal EXPO и Ковид-19

Изданието на Passenger Terminal EXPO за 2023 ще се проведе като изложение на живо от 14.03.2023 до 16.03.2023. Събитието ще се осъществи в едно от местат за провеждане на събития в Амстердам. Мястото на провеждане няма да въведе строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че правителството на страната премахна свързаните с него вътрешни ограничения през предходните месеци на 2022. Поради наложените забрани за пътуване, при пристигане във Холандия от страна извън Европейския Съюз или Шенген трябва да се предоставят 3G документи.

Въведение

Международно изложение Passenger Terminal EXPO се откроява като най-важното събитие на тема авиокомпании, оборудване за летища и летищни терминали и железопътни гари. 160 изложители от различни краища на света показват иновации и решения за подобряване на безопасността, сигурността, удобството и ефективността на летищата. Редица конференции и дискусии на важни за бранша теми, привличат лидерите в индустрията и ги провокират да обменят идеи и да търсят нови пътища за подобряване на услугите, които предлагат. Изложението привлича над 3 500 посетители годишно. Присъединете се и вие.

Предлагаме ви онлайн хотелски резервации за най-добрите хотели в Париж, като ще ви насочим към най-удобните хотели за Passenger Terminal EXPO. Освен за настаняването ви ще се погрижим за трансфера от и до летището, както и да улесним максимално придвижването ви в града. Предлагаме да наемем кола за вас или да ви информираме какъв обществен транспорт можете да ползвате, за да стигате бързо и лесно до изложението и други места, които искате да посетите. Предлагаме ви също наем на конферентна зала. С нас пътуването е по-лесно. „Трейд Феър Трипс” ЕООД – обадете ни се!

Предишни издания

2022

Passenger Terminal EXPO 2022 се проведе в Paris Expo Porte de Versailles от 15-ти до 17-ти юни 2022. Поради отмяната на свързаните с това вътрешни разпоредби, на мястото на провеждане не бяха въведени строги процедури за безопасност срещу Ковид-19. Над 280 изложители и над 400 лектори взеха участие в "лице в лице" изданието.

Full list of
hotels for
Passenger Terminal EXPO

Book Now
How to get to Passenger Terminal EXPO
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

60 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

10 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

20 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

Similar trade shows