Your free enquiry
Airport Show

Airport Show

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Aerospace, Airport Technology
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Event website
Event website:
Airport Show
Frequency
Frequency:
1 year

Airport Show и Ковид-19

Изданието на събитието за 2023 ще се проведе на живо между 09.05.2023 и 11.05.2023. Организаторите ще приложат обширен режим на безопасност  спрямо Ковид-19 в Световния търговски център в Дубай. Планът за безопасност ще включва задължителни предпазни маски за лице, социално дистанциране, ежедневен контрол на потока от посетители, както и чести санитарни процедури. Посетителите ще бъдат посъветвани да извършват редовна хигиена на ръцете, както и да се регистрират предварително. Освен това те ще трябва да поддържат междуличностно разстояние от 2 метра през цялото време. Поради ограниченията за пътуване, при пристигането си в ОАЕ те ще трябва да представят документи като доказателство за възстановяване.

Въведение

Летищното шоу е създадено, за да обслужва глобалната летищна индустрия и да обслужва региона на MENA и индийския субконтинент. Той е от съществено значение за създаването на динамична, процъфтяваща среда за обмен на идеи и създаване на бизнес възможности. Международното търговско изложение успя да се позиционира като лидер в индустрията само за 20 години от основаването си през 2001 г. Отиването на летището означава да видите цялата верига на стойността – изграждане на летището, експлоатация, технология и услуги – всичко това на едно място. Продуктовото портфолио включва безконтактни технологии, изкуствен интелект, биометрия, чисти решения за мобилност, гарантиращи хигиена и безопасност на пътниците. И това са само технологичните постижения, свързани с пандемията. Елате и се насладете на най-добрите лектори в дискусии, семинари и мрежови събития.

Логистиката

Дубай, ОАЕ е домакин на издания на Airport Show всяка година през месец май. Reed Exhibitions Middle East създава невероятна програма за подкрепа и събира най-добрите изложители в света за цели три дни в Световния търговски център в Дубай (DWTC). Това е само професионално събитие и работното време е насрочено от 10:00 сутринта до 18:00 часа следобед и през трите дни. Сега нека поговорим за това как да пътуваме до DWTC. Изложбеният център има страхотно местоположение в биещото сърце на града и много начини да стигнете до там. Ако искате да избегнете жегата, тогава разчитайте на метрото на Дубай, за да ви отведе за нула време. Освен това има няколко автобусни линии, обслужващи Световния търговски център на Дубай. Не на последно място, изпробвайте системата Dubai Taxi, когато бързате. Един от най-добрите и регулирани в света.

Какво казват хората?

• „Всички, които дойдоха на шоуто, бяха изключително щастливи да се срещнат отново. По време на срещите лице в лице имаше много важни разговори. От гледна точка на бизнеса също беше доста обнадеждаващо. Няколко национални и международни компании, както и регионални купувачи показаха доверие и дойдоха в значително голям брой предвид ограниченията за пътуване по целия свят. Изложителите получиха добри бизнес насоки, които скоро може да се превърнат в споразумения, ”- Даниял Куреши, директор на групово изложение в Reed Exhibitions Middle East;

• „Това е доста интересно време за авиационния сектор. Глобалната ситуация се подобрява бавно, но страните от Близкия изток показват нетърпение да се подготвят за бъдещето. Шоуто беше успешно, тъй като доведе международни играчи в Дубай, които искаха да създадат синергия с местните и регионални играчи, ”- Роко Маркучио, управляващ съветник на Air Tech Italy (ATI);

Аудитория и статистика

Преобладаващите географски райони на услугите на Airport Show включват държави от региона MENASA. Те ще включват страни от Близкия изток, Северна Африка и Южна Азия. Лица, вземащи решения в ключови летища в тези страни, се срещат всяка година, за да обсъждат индустрията, да търсят големи покупки и да създават нови стратегии. Пандемията принуди бизнес общността да си сътрудничи тясно сега повече от всякога. Нека разгледаме числата. В последното издание 93 компании показаха най-новите летищни технологии пред аудитория от над 3400 търговски посетители, които заемат най-високите позиции в своите компании. Това означава, че доставчиците и производителите са в основната позиция да генерират квалифицирани клиенти за продажби по време на шоуто. Програмата за поддръжка също генерира много съдържание - 74 лектори, 6000+ посетители и 43 сесии.

Настаняване

Открийте най-добрите хотелски оферти в Дубай, независимо с какъв бюджет разполагате за пътуването си до Airport Show. Trade Fair Trips ltd поддържа бизнес пътници на всяка цена и ние предоставяме на нашите клиенти достъпно настаняване за изложение от години. Дайте ни ценови диапазон и ние ще ви изпратим хотели в близост до Световния търговски център на Дубай. Знаем колко е важно за вас да сте близо до събитието и да поддържате пътуването възможно най-кратко. Независимо дали търсите луксозни апартаменти или бюджетни алтернативи, ние имаме точно сделката за вас. В допълнение към вашата хотелска резервация за Airport Show, Trade Fair Trips ltd помага с вашия щанд. Можете да наемете един от нашите екипи, за да изградите вашия щанд. Клиентите се обръщат към нас и когато трябва да направят резервация за заседателна зала по време на търговското изложение. Ние обработваме всички детайли вместо вас!

Предишни издания

Издание от 2022

Airport Show 2022 беше събитие, което се проведе между 17-ти и 19-ти май 2022 в Световния търговски център в Дубай. На мястото на провеждане бяха въведени строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително задължителни предпазни маски за лице. Въпреки глобалната пандемия, изложението надмина очакванията, с над 150 компании изложители от над 20 държави и повече от 5000 посетители. Освен това на събитието присъстваха 100 организирани купувачи и 33 авиационни корпорации от 18 държави. По време на Airport Show 2022 бяха проведени 3556 срещи.

Full list of
hotels for
Airport Show

Book Now
How to get to Airport Show
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By public transport
By public transport:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

Similar trade shows