Airport Show 2024

Airport Show 2024

Аеро-Космически и самолетни технологии
Dubai, UAE
14-16 May 2024
Организатор:
Reed Exhibitions
Място на провеждане:
Dubai World Trade Centre
Честота:
1 year
Уебсайт:
Airport Show

Водещо събитие за летищната индустрия в Дубай

Летищното шоу е създадено, за да обслужва глобалната летищна индустрия и да обслужва региона на MENA и индийския субконтинент. Той е от съществено значение за създаването на динамична, процъфтяваща среда за обмен на идеи и създаване на бизнес възможности. Международното търговско изложение успя да се позиционира като лидер в индустрията само за 20 години от основаването си през 2001 г. Отиването на летището означава да видите цялата верига на стойността – изграждане на летището, експлоатация, технология и услуги – всичко това на едно място. Продуктовото портфолио включва безконтактни технологии, изкуствен интелект, биометрия, чисти решения за мобилност, гарантиращи хигиена и безопасност на пътниците. И това са само технологичните постижения, свързани с пандемията. Елате и се насладете на най-добрите лектори в дискусии, семинари и мрежови събития.

Airport Show 2024

Изданието на събитието за 2024 ще се проведе на живо между 14.05.2024 и 16.05.2024. Организаторите ще приложат обширен режим на безопасност  спрямо Ковид-19 в Световния търговски център в Дубай. Планът за безопасност ще включва задължителни предпазни маски за лице, социално дистанциране, ежедневен контрол на потока от посетители, както и чести санитарни процедури. Посетителите ще бъдат посъветвани да извършват редовна хигиена на ръцете, както и да се регистрират предварително. Освен това те ще трябва да поддържат междуличностно разстояние от 2 метра през цялото време. Понастоящем Дубай не прилага ограничения за пътуване.

Настаняване

Открийте най-добрите хотелски оферти в Дубай, независимо с какъв бюджет разполагате за пътуването си до Airport Show. Trade Fair Trips ltd поддържа бизнес пътници на всяка цена и ние предоставяме на нашите клиенти достъпно настаняване за изложение от години. Дайте ни ценови диапазон и ние ще ви изпратим хотели в близост до Световния търговски център на Дубай. Знаем колко е важно за вас да сте близо до събитието и да поддържате пътуването възможно най-кратко. Независимо дали търсите луксозни апартаменти или бюджетни алтернативи, ние имаме точно сделката за вас. В допълнение към вашата хотелска резервация за Airport Show, Trade Fair Trips ltd помага с вашия щанд. Можете да наемете един от нашите екипи, за да изградите вашия щанд. Клиентите се обръщат към нас и когато трябва да направят резервация за заседателна зала по време на търговското изложение. Ние обработваме всички детайли вместо вас!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

map

Хотели около Airport Show

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Airport Show 2024 Dubai Ibis Deira City Centre 7.8 Dubai при поискване Заявка
Airport Show 2024 Dubai Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites 21.9 Dubai при поискване Заявка
Airport Show 2024 Dubai Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira 8.3 Dubai при поискване Заявка
Airport Show 2024 Dubai Rove At The Park 48 Dubai при поискване Заявка
Kings Square Hotel LLC 7 Dubai при поискване Заявка
Airport Show 2024 Dubai Novotel Bur Dubai 5 Dubai при поискване Заявка
Airport Show 2024 Dubai Roda Al Murooj Residences 4.5 Dubai при поискване Заявка
Airport Show 2024 Dubai Al Waleed Palace Hotel Apartments - Oud Metha 4 Dubai при поискване Заявка
Airport Show 2024 Dubai Canal Central Hotel 7.2 Dubai при поискване Заявка
Airport Show 2024 Dubai Landmark Plaza Hotel 6.5 Dubai при поискване Заявка

Дубай, ОАЕ е домакин на издания на Airport Show всяка година през месец май. Reed Exhibitions Middle East създава невероятна програма за подкрепа и събира най-добрите изложители в света за цели три дни в Световния търговски център в Дубай (DWTC). Това е само професионално събитие и работното време е насрочено от 10:00 сутринта до 18:00 часа следобед и през трите дни. Сега нека поговорим за това как да пътуваме до DWTC. Изложбеният център има страхотно местоположение в биещото сърце на града и много начини да стигнете до там. Ако искате да избегнете жегата, тогава разчитайте на метрото на Дубай, за да ви отведе за нула време. Освен това има няколко автобусни линии, обслужващи Световния търговски център на Дубай. Не на последно място, изпробвайте системата Dubai Taxi, когато бързате. Един от най-добрите и регулирани в света.

  • „Всички, които дойдоха на шоуто, бяха изключително щастливи да се срещнат отново. По време на срещите лице в лице имаше много важни разговори. От гледна точка на бизнеса също беше доста обнадеждаващо. Няколко национални и международни компании, както и регионални купувачи показаха доверие и дойдоха в значително голям брой предвид ограниченията за пътуване по целия свят. Изложителите получиха добри бизнес насоки, които скоро може да се превърнат в споразумения, ”- Даниял Куреши, директор на групово изложение в Reed Exhibitions Middle East;
  • „Това е доста интересно време за авиационния сектор. Глобалната ситуация се подобрява бавно, но страните от Близкия изток показват нетърпение да се подготвят за бъдещето. Шоуто беше успешно, тъй като доведе международни играчи в Дубай, които искаха да създадат синергия с местните и регионални играчи, ”- Роко Маркучио, управляващ съветник на Air Tech Italy (ATI).

Преобладаващите географски райони на услугите на Airport Show включват държави от региона MENASA. Те ще включват страни от Близкия изток, Северна Африка и Южна Азия. Лица, вземащи решения в ключови летища в тези страни, се срещат всяка година, за да обсъждат индустрията, да търсят големи покупки и да създават нови стратегии. Пандемията принуди бизнес общността да си сътрудничи тясно сега повече от всякога. Нека разгледаме числата. В последното издание 93 компании показаха най-новите летищни технологии пред аудитория от над 3400 търговски посетители, които заемат най-високите позиции в своите компании. Това означава, че доставчиците и производителите са в основната позиция да генерират квалифицирани клиенти за продажби по време на шоуто. Програмата за поддръжка също генерира много съдържание - 74 лектори, 6000+ посетители и 43 сесии.

Airport Show 2022

Airport Show 2022 беше събитие, което се проведе между 17-ти и 19-ти май 2022 в Световния търговски център в Дубай. На мястото на провеждане бяха въведени строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително задължителни предпазни маски за лице. Въпреки глобалната пандемия, изложението надмина очакванията, с над 150 компании изложители от над 20 държави и повече от 5000 посетители. Освен това на събитието присъстваха 100 организирани купувачи и 33 авиационни корпорации от 18 държави. По време на Airport Show 2022 бяха проведени 3556 срещи.

Airport Show 2023

Airport Show 2023 се проведе като търговско изложение на живо, без да се въведат мерки за защита от Ковид-19, като например социално дистанциране. Събитието включваше препоръки за спазване на предпазни мерки, като например избягване на ръкостискания. Събитието се проведе в DTWC между 09.05.2023 и 11.05.2023, и включваше над 7800 участници. Това обхващаше повече от 300 изложители и над 7500 посетители от 90 държави.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Airport Show 2024 Изпрати

Airport Show акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.