Your free enquiry
ADIPEC

ADIPEC

Abu Dhabi, UAE
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer:
ADNEC
Event website
Event website:
ADIPEC
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

ADIPEC 2023 ще се проведе като събитие на живо от 2-ри до 5-ти октомври 2023 в Abu Dhabi National Exhibition Centre (ADNEC). Мястото на провеждане няма да включва мерки за превенция на Ковид-19, като например задължителното носене на медицинска маска, поради отмяната на ограниченията, свързани с пандемията, в Абу Даби. Понастоящем няма ограничения за пътуване в ОАЕ.

Въведение

В глобален мащаб никога не е имало събитие от такова значение за нефтения и газовия сектор от ADIPEC. Проведено за първи път през 1984 г., Международното петролно изложение и конференция в Абу Даби е най-голямото и важно място за срещи на международните конгломерати. Това е напълно логично, тъй като международното търговско изложение се провежда в една от най-богатите на нефт и газ страни в света. Разговорите, презентациите и демонстрациите на продукти обхващат цялата верига на стойността - клапани и фитинги, сондажни технологии, офшорни технологии, рафинерии, транспортиране на природен газ, транспортиране на нефт, регулираща и контролна технология.

Логистиката

Да поговорим кога и къде. ADIPEC е ежегодно събитие, което обикновено се провежда през първата половина на ноември, въпреки че датите варират от време на време. Международното търговско изложение се провежда общо четири дни в Националния изложбен център ADNEC Abu Dhabi в Абу Даби, ОАЕ. dmg world media ltd. е официален организатор на събитието и само търговски посетители могат да получат достъп до търговското изложение. Работното време е определено от 10:00 сутринта до 18:00 часа сутринта. Последният ден обикновено приключва около 17:00 часа. ADNEC е много добре разположен, тъй като можете да стигнете до международното летище в Абу Даби за около 15 минути с кола. До изложбения център се стига най-добре с кола, но ако желаете да използвате обществен транспорт, можете. Автобусна линия 040 се движи всеки ден от седмицата.

Какво казват хората?

• „ADIPEC 2021 се превърна в глобален форум за нашата индустрия, за да вземе кражба и да сравнява бележки за конкурентоспособността не само на петрола и газа, но също и на технологиите и индустриите, които рядко възникват от тази индустрия“, Негово Превъзходителство Мохамед Сануси Баркиндо, генерален секретар на ОПЕК;

•„ADIPEC 2021 придоби още по-голямо значение през последните години. За мен ADIPEC е уникална възможност да наблюдавам техническите иновации и ще получа актуализация за посоката, в която се движи нашата индустрия“, – Йохан Плейнингер, заместник изпълнителен директор, OMV;

• „Тази година виждам, че ADIPEC 2021 е най-важното международно енергийно събитие,“ – Widad Haddad, вицепрезидент и генерален мениджър, Emerson Automation Solutions, ОАЕ и Оман

• „ADIPEC 2021 е един от най-важните форуми за енергийната индустрия, където държавни служители, национални и международни енергийни компании и изпълнители участват в обсъждането на предизвикателствата на енергийния сектор,“ – Клаудио Дескалци, главен изпълнителен директор, Eni

Аудитория и статистика

Успехът на ADIPEC е свързан с това колко поддръжници и спонсори има търговското изложение, като най-големите от тях са Националната петролна компания в Абу Даби и Обществото на петролните инженери. Други компании, действащи като спонсори, включват ABB, Honeywell, PTTEP, AWS, Huawei и CEPSA от дълъг списък. ADIPEC със сигурност оправдава репутацията си на безспорен световен лидер в нефтения и газовия сектор. Само конференцията регистрира 8000 делегати с участието на над 100 000 енергийни специалисти, които идват да видят продукти и решения от общо 2000 компании. Сред тях можете да преброите 32 министри на енергетиката и 51 NOC, IOCS и IECS. Нивото на интернационалност също е доста впечатляващо, тъй като има 26 международни павилиона за страната с представени САЩ, Бразилия, Южна Корея, Дания, Алжир, Египет, Япония, Судан и Ирак. Това прави ADIPEC от съществено значение за участието на всеки в нефтената и газовата индустрия.

Настаняване

Хотелите за ADIPEC вече са достъпни за резервиране и Trade Fair Trips ltd ви показва горещите оферти там. С повече от десетилетие опит, ние сме идеалното място за големи и малки компании, когато искат да пътуват по работа. Никоя дестинация не е твърде далеч и нито един бюджет не е твърде малък. Имаме голяма мрежа от хотели в Абу Даби и сме готови да резервираме вашата хотелска резервация за ADIPEC за секунда. Забравете за дългите пътувания. Ние винаги поставяме нашите клиенти близо до изложбени центрове, за да не губят време. Вашият хотел ще бъде в непосредствена близост до Националния изложбен център ADNEC в Абу Даби. Имате ли нужда от допълнителна помощ? Trade Fair Trips ltd обработва резервации за помещения за срещи на място, както и заявки за инсталиране на търговски щанд. Изпращаме ви екип, който да свърши работата за рекордно време и няма да струва цяло състояние.

Предишни издания

2022

ADIPEC 2022 постави но рекорд за събитието. Изданието, което се проведе като търговско изложение на живо в ADNEC от 31-ви октомври до 3-ти ноември, 2022, привлече 160,549 посетители от 164 държави, 2,200 изложители, над 1,500 лектора, и 54 НОК и МОК. Посетителите постигнаха бизнес цели като създаване на мрежи и разширяване на професионалните си познания на изложбена площ от 140 000 м2 , в това число 28 павилиона на държави.

Full list of
hotels for
ADIPEC

Book Now
How to get to ADIPEC

Similar trade shows