Въведение

A + A събира много професионалисти от областта на безопасността и сигурността на работното място, за да обсъдят най-новите протоколи, практики и иновации в сектора. Международното изложение е изградено около три основни теми - сигурност на работното място, безопасност при работа и здраве при работа. A + A е източникът на следващото поколение решения в широк спектър от продуктови категории - суровини, компоненти, технология за производство и готовите проекти.

Акценти

  • Здраве на работното място, здравето на околната среда и здраве при пътуване
  • Архитектура на работните помещения, ергономия
  • Първа помощ и спасяване, спешна медицина
  • Превенция и терапия
  • Хигиенни и санитарни материали

Логистика

Всичко това се провежда в Дюселдорф, Германия, а мероприятието се организира от Messe Düsseldorf GmbH, който също е домакин на мястото. Търговските посетители имат достъп всеки ден на A + A от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Изданията са разположени на всеки две години около ноември, а програмата продължава общо четири дни.

Аудитория и статистика

A + A поддържа своята актуалност, тъй като е една от основните места за срещи, които срещат търсенето с предлагането във всички свързани сектори. Ако посещавате А+А като изложител вероятно искате да установите ценни контакти, да пробиете в нови географски региони и да генерирате потенциални клиенти. Публиката на изложението прави това по-лесно, тъй като те представляват цялата индустрия, търговия, услуги, ббезопасност и здраве. Събитието има отлична програма, която включва изключително влиятелен конгрес и модни ревюта.

Най-добрите оферти за хотели в близост до Дюселдорф

Трейд Феър Трипс ЕООД е надежден партньор за всеки, който иска да резервира страхотни хотели в Дюселдорф. Нашата компания е помогнала на много изложители през годините, като е осигурила настаняване за изложби. Така че, вместо да намирате хотел за вашето бизнес пътуване сами, позволете на нашите резервационни агенти да го направят вместо вас. Получавате най-добрите цени в хотел за A + A и едновременно с това да резервирате хотели близо до Messe Dusseldorf. Всичко за един работен ден. Трейд Феър Трипс ЕООД предлага и зали за срещи и инсталация на щанд!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА