Your free enquiry
A + A

A + A

Düsseldorf ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Organizer
Organizer :
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
A + A
Frequency
Frequency:
2 years

Ефекти от последните предизвикателства на COVID-19 върху A+A

Изданието на A+A през 2023 г. ще се проведе на живо в Messe Düsseldorf. Датите за провеждане на събитието са между 24.10.2023 г. и 27.10.2023 г. В Messe Dusseldorf ще бъдат използвани най-новите Ковид-19 протоколи за здравословни и безопасни условия на работа. Защитните мерки ще включват:

 • Преди да влязат на мястото на събитието, участниците трябва да представят един от следните документи:
  • Отрицателен бърз антигенен или PCR тест
  • Имунизационен паспорт с три дози ваксинация
  • Сертификат за възстановяване
 • В мястото на провеждане ще има редица промени, които ще помогнат за спазването на мерките за безопасност. Те ще включват разширени входове и проходи. Освен това на изложението ще бъдат поставени диспенсери за дезинфектанти, които ще помагат за редовната хигиена на ръцете. Освен това всички зони с висок интензитет на допир ще се почистват често, за да се предотвратят инфекции.
 • От присъстващите се изисква да мият ръцете си често. На определени места ще има дезинфектанти, които да подпомагат изпълнението на тази задача. Всички често използвани места ще бъдат подложени на засилена хигиена.
 • По всяко време участниците трябва да носят медицинска маска, маска FFP2 или маска KN95/N95. Те трябва да кашлят или кихат в извивката на ръцете си.

Въведение

A + A събира много професионалисти от областта на безопасността и сигурността на работното място, за да обсъдят най-новите протоколи, практики и иновации в сектора. Международното изложение е изградено около три основни теми - сигурност на работното място, безопасност при работа и здраве при работа. A + A е източникът на следващото поколение решения в широк спектър от продуктови категории - суровини, компоненти, технология за производство и готовите проекти.

Акценти

 • Здраве на работното място, здравето на околната среда и здраве при пътуване
 • Архитектура на работните помещения, ергономия
 • Първа помощ и спасяване, спешна медицина
 • Превенция и терапия
 • Хигиенни и санитарни материали

Логистика

Всичко това се провежда в Дюселдорф, Германия, а мероприятието се организира от Messe Düsseldorf GmbH, който също е домакин на мястото. Търговските посетители имат достъп всеки ден на A + A от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Изданията са разположени на всеки две години около ноември, а програмата продължава общо четири дни.

Аудитория и статистика

A + A поддържа своята актуалност, тъй като е една от основните места за срещи, които срещат търсенето с предлагането във всички свързани сектори. Ако посещавате А+А като изложител вероятно искате да установите ценни контакти, да пробиете в нови географски региони и да генерирате потенциални клиенти. Публиката на изложението прави това по-лесно, тъй като те представляват цялата индустрия, търговия, услуги, ббезопасност и здраве. Събитието има отлична програма, която включва изключително влиятелен конгрес и модни ревюта.

Най-добрите оферти за хотели в близост до Дюселдорф

Трейд Феър Трипс ЕООД е надежден партньор за всеки, който иска да резервира страхотни хотели в Дюселдорф. Нашата компания е помогнала на много изложители през годините, като е осигурила настаняване за изложби. Така че, вместо да намирате хотел за вашето бизнес пътуване сами, позволете на нашите резервационни агенти да го направят вместо вас. Получавате най-добрите цени в хотел за A + A и едновременно с това да резервирате хотели близо до Messe Dusseldorf. Всичко за един работен ден. Трейд Феър Трипс ЕООД предлага и зали за срещи и инсталация на щанд!

Full list of
hotels for
A + A

Book Now
How to get to A + A

Similar trade shows