Milipol Paris
Milipol Paris

Milipol Paris

New Date
19 окт 2021 - 22 окт 2021
France , Paris

General Information

Organizer

Comexposium

Event website

Milipol Paris

Frequency

2 years

Milipol Paris Map

Milipol Paris е международно изложение за сигурност и отбрана с изключително значение в световен мащаб. На събитието присъстват експерти, представители на високото ниво на управление, специалисти и професионалисти, които разглеждат и обсъждат теми, свързани с националната сигурност и защитата от различни природни явления и инциденти. Представят се нови системи и решения за предотвратяване на фатални инциденти и управление на риска, аварийни услуги, безопасност, охранителни услуги и кризисни ситуации. В съпътстващата програма са включени демонстрации, презентации, дискусии.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Ще ви предложим настаняване в добрите хотели в Париж. Ще направим вашите хотелски резервации за Milipol Paris. Наш служител ще организира вашия летищен трансфер, ще ви осигури кола под наем и информация за обществения транспорт в града, както и конферентна зала.

Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме специалисти в организирането на бизнес пътувания и ще ви предоставим всички условия за максимално добро бизнес представяне, комфортен и изгоден престой. Услугите ни са безплатни за вас, свържете се с нас, за да уточним подробностите.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА