Most booked hotels
Your free enquiry
Milipol Paris

Milipol Paris

Paris ,France
индустрия
индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Organizer
Organizer :
Comexposium
Event website
Event website :
Milipol Paris
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Milipol Paris, понякога просто наричан Milipol, пое водеща роля в секторите на отбраната и безопасността като ненадмината платформа за обществени поръчки и етап за иновации, който наблюдава основните тенденции в целия свят. Търговският панаир избухна на сцената през 1984 г. и продължи да бъде актуален 30 години по-надолу, като марката стартира успешни сателитни събития в Катар и Сингапур. Изложбата представя тенденциите в защитата и предотвратяването на конци и ще можете да се срещнете с експерти по безопасност и сигурност от цял ​​свят. Много лидери в индустрията са първите, които представят своите иновативни отбранителни технологии на сцената на иновациите и в демо зоната. Продуктовата гама със сигурност е впечатляваща - системи за идентификация, системи за банкова сигурност, оптоелектроника, противопожарни врати, безопасност, защитно облекло, сейфове, оръжия и алармени системи.

Логистиката

COMEXPOSIUM SECURITY е компанията, отговорна за Milipol Paris в качеството си на официален организатор и събитието пристига в Париж, Франция на всеки две години. Мястото е, разбира се, популярният Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions et Center de Conventions и изданията, които продължават общо три дни. Приемът се дава само на търговски посетители и работното време е от 9:00 сутринта до 17:00 следобед през първите два дни. Последният ден приключва половин час по-рано в 16:30 ч. Вечерта. Графиците за функции като етапа на иновациите са в рамките на тази широка таблица на времето. Ако се чудите как да пътувате до Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions без кола под наем, отговорът е - прост. Влаковата система RER има гара в непосредствена близост до площадката, така че можете да пътувате бързо. Трябва също да споменем летищните автобусни услуги.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Milipol Париж е мястото, където да спечелите признание за марката, защото събитието е посещавано и от публичния, и от частния сектор. Това ви дава известна гъвкавост и възможности по отношение на това към какви купувачи ще можете да се насочите;
  • Milipol Paris успява като платформа за обществени поръчки, тъй като се ангажира с продукти на всички сензорни нива и една от най-очакваните функции винаги е демонстрационната зона, където можете да подложите своята технология, продукт или оборудване на буквален тест;
  • Milipol Париж също така оценява научните изследвания и иновациите, поради което ще намерите една от най-развитите конференционни програми в индустрията като цяло. Имате избор от 27 тематични конференции.

Аудитория и статистика

Въпреки цялата си репутация, как всъщност се представя Milipol Paris? Много добре. Ще бъдете сред 1000 други изложители, които се конкурират за вниманието и финансовата подкрепа на близо 30 000 професионалисти в сектора на сигурността и отбраната. Както споменахме, има солидно представителство както от частния, така и от публичния сектор. От публичния сектор има министри на вътрешните работи, министерски директори и заместник-директори, посланици, междуведомствени организации, други администрации и местни власти. В частния сектор се срещате с производители, сервизни компании, неправителствени организации, дистрибутори, консултантски организации и асоциации. Като се има предвид, че присъстват 161 официални делегации от 77 държави, Milipol Paris със сигурност прави вашето време и участие още по-полезно. Разделяйки посетителите по националност, виждаме следните пазари да се развиват силно - Германия, Белгия, Китай, Италия, Швейцария, Обединеното кралство, Израел, Холандия и Испания.

Настаняване

През последните няколко години нашата агенция за бизнес пътувания подпомага изложителите и посетителите на много събития, като намира подходящите места за настаняване за тях. Ето защо, вместо да отделяте време за търсене на хотели в близост до Милипол Париж, позволете на Trade Fair Trips ltd да намери точното място за вашето бизнес пътуване до Париж и да се справи с всичко останало, от което може да се нуждаете като изложител. Независимо дали става въпрос само за резервация за съоръжения за срещи или за екип, който да изгради изложбения ви щанд, ние сме готови и обещаваме страхотни резултати. Trade Fair Trips ltd знае всеки хотел и къща за гости в Париж, които си струва да се знаят, за да можем за нула време да осигурим най-достъпните цени на хотелите по време на Milipol Париж. Ние имаме дългогодишен опит в работата с бюджети при всяка ценова точка и знаем как да намалим разходите. Резервирайте хотели за Milipol Париж, които струват по-малко, предлагат добро обслужване и са в близост до Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions с една консултация!

Full list of
hotels for
Milipol Paris

Book Now
How to get to Milipol Paris

Similar trade shows