Your free enquiry
Control

Control

Stuttgart ,Germany
индустрия
индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Organizer
Organizer :
P. E. Schall GmbH & Co. KG
Event website
Event website :
Control
Frequency
Frequency:
1 year

Организаторите разкриха, че контролът ще се проведе като физическо събитие през 2022г., следвайки обичайния си график. Messe Stuttgart ще отвори врати за търговски посетители между 3май и 6 май. При планирането на събитието се предприемат строги мерки за COVID-19.

Въведение

Съвременните проблеми, свързани с осигуряването на качеството и сигурността в контекста на Индустрия 4.0, изискват изобретателни решения и никое друго международно търговско изложение не успява да отговори на нуждите на световните технологични марки като Control.

Това ежегодно събитие, проведено в Щутгарт, Германия, продължава обикновено четири дни и представя всички важни QS технологии, продукти, подсистеми и цялостни решения. Портфолиото на изложението се разпростира върху софтуер, устройства за изпитване на материали, модули за измерване, специално оборудване и устройства за измерване на дължина и ъгъл.

Акценти

  • Устройства за измерване на дължина и ъгъл
  • Специално оборудване
  • Модули за измерване
  • Устройства за изпитване на материали
  • Софтуер

Логистиката

P. E. Schall GmbH & Co. KG, официалният организатор, ще предложи на посетителите поредното отлично издание в Messe Stuttgart. Работното време е както следва - 09:00 сутринта до 17:00 следобед, където не подлежи на промяна в последния момент.

Аудитория и статистика

Control е в основата на техническите иновации, тъй като всяко издание предизвиква настоящата теория за намиране на нови решения и концептуални рамки, като същевременно предоставя задълбочено практическо представяне на новите неща на пазара. Често това е етапът, когато най-важните новини в бранша се пробиват първо.

По-нататъшното укрепване на статуса и ролята на Control в сектора са преговорите за Control Vision и участието на влиятелни организации като EMVA - Европейската асоциация на машинната визия.

Достъпно настаняване в близост до Messe Stuttgart

За да отговорите на изискванията за осигуряване на качеството на вашето работно пътуване, оставете на нас организирането на престоя си в хотел в Щутгарт. Разполагаме с богата база данни за хотели, къщи за гости и апартаменти, които отговарят на Вашия профил и се грижим за всеки бюджет. Резервирайте хотели за Control до часове и без да харчите малко състояние в същото време.

Тъй като местоположението и удобството са основни приоритети за нас, ние винаги се грижим да отседнете в хотели близо до Messe Stuttgart. Нашата роля се простира отвъд настаняването на търговски изложения, тъй като ние се справяме с инсталирането на щандове за изложения и можем да резервираме съоръжения за срещи с подходящото AV оборудване също толкова лесно.

Full list of
hotels for
Control

Book Now
How to get to Control

Similar trade shows