Your free enquiry
Control

Control

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Organizer
Organizer:
P. E. Schall GmbH & Co. KG
Event website
Event website:
Control
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Control 2023

Control 2023 ще се проведе като търговско събитие на живо от 9-ти до 12-ти май 2023 в Messe Stuttgart. На мястото ще бъдат приложени предпазни мерки срещу Ковид-19, като например чести дезинфекции на помещенията за събития. Участниците ще бъдат помолени да спазват указания, като например да поддържат социална дистанция от 1,5 метра и да носят хирургически маски. При пристигането си в Германия посетителите ще бъдат помолени да предоставят 3G документи за влизане в страната поради ограниченията за пътуване.

Въведение

Съвременните проблеми, свързани с осигуряването на качеството и сигурността в контекста на Индустрия 4.0, изискват изобретателни решения и нито едно друго международно търговско изложение не успява да отговори на нуждите на глобалните технологични марки като Control.

Събитието е ежегодно и се провежда в Щутгарт, Германия с продължителност четири дни и представя всичко, свързано с QS технологии, продукти, подсистеми и цялостни решения. Портфолиото на търговското изложение представя софтуер, устройства за тестване на материали, модули за измерване, специално оборудване и устройства за измерване на дължина и ъгъл, наред с други.

Акценти

  • Уреди за измерване на дължина и ъгъл
  • Специално оборудване
  • Модули за измерване
  • Устройства за изпитване на материали
  • Софтуер

Логистиката

P. E. Schall GmbH & Co. KG, официалният организатор, ще предостави на посетителите още едно отлично издание на Messe Stuttgart. Работното време е както следва – от 09:00 сутринта до 17:00 часа следобед, което не подлежи на промяна. 

Аудитория и статистика

Контролът е в основата на техническите иновации, тъй като всяко издание предизвиква текущата теория за намиране на нови решения и концептуални рамки, като същевременно предоставя задълбочено практическо представяне на новостите на пазара. Често това е етапът, в който водещите новини в индустрията излизат първи.

По-нататъшната роля на събитието Control в сектора е Control Vision Talks и участието в изложението на влиятелни организации като EMVA – Европейската асоциация за машинно зрение. 

Достъпно настаняване в близост до Messe Stuttgart

Ние ще отговорим на изискванията ви и ще осигурим качество за вашето работно пътуване, оставете престоя си в хотел в Щутгарт на нас. Разполагаме с богата база данни от хотели, къщи за гости и апартаменти, които отговарят на вашия профил и можем да се погрижим за всеки бюджет. Резервирайте хотели за Control за часове, като в същото време ще спестите от вашия бюджет.

Тъй като местоположението и удобството са висок приоритет за нас, ние винаги се грижим да се настаните в хотели, които са близо до Messe Stuttgart. Нашата подкрепа се простира отвъд настаняването за търговски изложения, тъй като ние се занимаваме с монтирането на щандове за търговски изложения и можем също толкова лесно да резервираме помещения за бизнес срещи с подходящото AV оборудване.

Предишни издания

Издание 2022

Control 2022 се проведе като събитие на живо в Messe Stuttgart между 03.05.2022 и 06.05.2022. Мястото на провеждане не разполагаше с предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на вътрешните предпазни мерки за сигурност в Германия през април 2022 г. Изданието, което отбеляза завръщането на събитието след двегодишно отсъствие, привлече 18 531 посетители. То посрещна и 617 изложители.

Full list of
hotels for
Control

Book Now
How to get to Control

Similar trade shows