Your free enquiry
SICUREZZA

SICUREZZA

Milan, Italy
Индустрия
Индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Organizer
Organizer:
Fiera Milano S.p.A.
Event website
Event website:
SICUREZZA
Frequency
Frequency:
2 years

На изложението Sicurezza много експерти в областта на сигурността ще бъдат в италианския град Милано. Това е един от най-големите международни панаири в сферата на превенцията на престъпността, безопасността, алармените системи против крадци, противопожарната превенция и други сектори. Ето защо на това събитие гарантирано ще бъдат показани много от най-новите технологии и услуги.

Главните продукти и услуги, които ще бъдат представени на Sicurezzа, ще бъдат:

  • Противопожарна превенция
  • Анти-проникване с взлом
  • Сигурност на дома и сградите
  • Системи за пасивна защита 
  • Кибер сигурност
  • Разузнаване и антитероризъм

И така, ако искате да се срещнете с представители на обществени органи за правоприлагане или да видите последните тенденции в домашните системи за сигурност, непременно трябва да посетите това изложение! През 2017 година над 16 000 посетители от над 60 държави участваха в събитието. Това означава, че за намирането на подходящото заведение за настаняване ще ви е необходим професионализма на Трейд Феър Трипс ЕООД. През годините нашият екип от резервационни агенти е помогнал на специалисти от цял свят. Ето защо ние уверено можем д а се наречем точният избор за вашето бизнес пътуване.

Вземете специална персонализирана оферта за една или повече хотелски стаи и се възползвайте от нашите най-добри намалени цени!

Full list of
hotels for
SICUREZZA

Book Now
How to get to SICUREZZA

Similar trade shows