SICUREZZA
SICUREZZA

SICUREZZA

New Dates
23 ное 2021 - 25 ное 2021
Italy , Milan

General Information

Organizer

Fiera Milano S.p.A.

Event website

SICUREZZA

Frequency

2 years

SICUREZZA Map

Past Editions

13 - 15 Nov SICUREZZA 2019

На изложението Sicurezza много експерти в областта на сигурността ще бъдат в италианския град Милано. Това е един от най-големите международни панаири в сферата на превенцията на престъпността, безопасността, алармените системи против крадци, противопожарната превенция и други сектори. Ето защо на това събитие гарантирано ще бъдат показани много от най-новите технологии и услуги.

Главните продукти и услуги, които ще бъдат представени на Sicurezzа, ще бъдат:

  • Противопожарна превенция
  • Анти-проникване с взлом
  • Сигурност на дома и сградите
  • Системи за пасивна защита 
  • Кибер сигурност
  • Разузнаване и антитероризъм

И така, ако искате да се срещнете с представители на обществени органи за правоприлагане или да видите последните тенденции в домашните системи за сигурност, непременно трябва да посетите това изложение! През 2017 година над 16 000 посетители от над 60 държави участваха в събитието. Това означава, че за намирането на подходящото заведение за настаняване ще ви е необходим професионализма на Трейд Феър Трипс ЕООД. През годините нашият екип от резервационни агенти е помогнал на специалисти от цял свят. Ето защо ние уверено можем д а се наречем точният избор за вашето бизнес пътуване.

Вземете специална персонализирана оферта за една или повече хотелски стаи и се възползвайте от нашите най-добри намалени цени!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА