Your free enquiry
DSEI

DSEI

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Safety, Security, Risk Management, Defense, Fire Protection
Organizer
Organizer:
Clarion Events
Event website
Event website:
DSEI
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за DSEI 2023

Участниците в индустрията могат да обсъдят бъдещето на отбранителните системи на изложението DSEI 2023 от 12-ти до 15-ти септември 2023. Домакин на DSEI ще бъде ExCeL London в Лондон, Обединеното кралство. На мястото на провеждане няма да бъдат прилагани актуални предпазни мерки за безопасност и здраве в съответствие с Ковид-19. Това се дължи на премахването на свързаните с пандемията политики за безопасност на страната.

Въведение

DSEI е съкращение от Международна изложба и конференция за отбранителни системи и оборудване и е в челните редици на иновациите в частните и военните отбранителни кръгове. Събитието се провежда в Лондон, Великобритания на всеки две години, като изданията са на нечетни години. 

Какво можете да се надявате да откриете под покрива на ExCeL London? Пълният асортимент от технологии и решения за аерокосмическия, военноморския, сухопътния и сектора за сигурност. Категориите продукти обхващат оръжия, тактическо оборудване, боеприпаси, оборудване за спешна помощ, оборудване за първа помощ, инфрачервени системи и радарно оборудване. 

Акценти

  • Ще има около 30 000 участници;
  • Очаква се приблизително 1700 изложители да представят своите решения за отбранителни технологии;
  • Ще можете да се срещнете с представители на държавния и частния сектор;
  • Събитието ще бъде домакин на 6 семинара, посветени на темата за сигурност; 

Логистиката

Clarion Events Ltd. събира DSEI за общо четири дни и работното време е от 09:00 часа следобед до 17:00 часа. Първият ден започва един час по-рано, за да се отчете регистрацията, а последният завършва един час по-рано. 

Аудитория и статистика

Друга причина, поради която DSEI се превърна в голяма платформа за търсене и предлагане, е фактът, че има много усилия, вложени в разработването на мерки за противодействие срещу кибер престъпленията. Сигурността е една от големите теми с 6 семинара за справяне с настоящите предизвикателства, докато CYBER HUB представя обстойно теми като електронна война, телекомуникационни системи и високотехнологично наблюдение. Публиката се разделя на влиятелни лица, вземащи решения, военни купувачи и цяла гама от VIP гости. 

Достъпно настаняване близо до ExCeL, Лондон

Това трябва да е достатъчна причина да дадете приоритет на получаването на хотелски резервации за DSEI и това е мястото, където Trade Fair Trips ltd идва, за да ви предостави достъпно настаняване за изложения. Ние познаваме хотелите в Лондон и създаваме персонализиран списък с най-добрите цени за събитието DSEI във вашия конкретен ценови диапазон. 

Ние сме бързи и също така гарантираме, че имате достатъчно достъп до обществен транспорт. Изложителите могат също да разчитат на Trade Fair Trips ltd да монтира техните изложбени щандове. Нуждаете се от заседателна зала за бизнес преговори? Ние ще резервираме подходящото място за вас! 

Минали издания

Издание 2019 г 

Изданието на DSEI за 2019 г. се проведе между 10 септември и 13 септември. Той прие над 1700 изложители и 36 000 посетители. Участваха общо 114 държави, като 44 от тях имат национални павилиони. Това включва страни като Австралия, Турция, Финландия, Франция, Обединеното кралство и САЩ. Имаше засилено източноевропейско присъствие поради павилиони, посветени на Латвия, Литва, Естония и Украйна. Изданието на събитието за 2019 г. дебютира космическите и производствените центрове. Имаше и значителен брой лектори на конференции и семинари с участието на над 300 водещи експерти в индустрията. 

Издание 2021 г 

Изданието на DSEI за 2021 г. беше от голямо значение за световната индустрия за отбрана и сигурност. Това се дължи на представянето, представляващо успешното рестартиране на панаирите лице в лице както за сектора, така и за Обединеното кралство. Изпълнението се случи като хибридно събитие, състоящо се от изложба лице в лице и дигитална платформа. Това се случи между 14 септември и 17 септември в ExCeL London. Изданието включваше нови допълнения, включително въвеждането на „Future Tech Hub“. Това беше специален център, който съчетаваше иновации, кибернетика и комуникация. Центърът позволи на професионалистите да разглеждат новостите, свързани с дигитализацията, киберсигурността, мрежите и комуникациите. Изданието прие 64 национални и международни делегации, като много от тях присъстваха лично.

Full list of
hotels for
DSEI

Book Now
How to get to DSEI
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

Не е препоръчително при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

By car
By car:

7 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

41 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

By public transport
By public transport:

9 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

51 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

Similar trade shows