DSEI 2025

DSEI 2025

Сигурност Сигурност
London, UK
09-12 Sep 2025
Организатор:
Clarion Events
Място на провеждане:
ExCeL London
Честота:
2 years
Уебсайт:
DSEI

Водещо събитие за отбранителната индустрия

DSEI е съкращение от Международна изложба и конференция за отбранителни системи и оборудване и е в челните редици на иновациите в частните и военните отбранителни кръгове. Събитието се провежда в Лондон, Великобритания на всеки две години, като изданията са на нечетни години. 

Какво можете да се надявате да откриете под покрива на ExCeL London? Пълният асортимент от технологии и решения за аерокосмическия, военноморския, сухопътния и сектора за сигурност. Категориите продукти обхващат оръжия, тактическо оборудване, боеприпаси, оборудване за спешна помощ, оборудване за първа помощ, инфрачервени системи и радарно оборудване. 

DSEI 2025

Участниците в индустрията могат да обсъдят бъдещето на отбранителните системи на изложението DSEI 2025 от 9-ти до 12-ти септември 2025. Домакин на DSEI ще бъде ExCeL London в Лондон, Обединеното кралство. На мястото на провеждане няма да бъдат прилагани актуални предпазни мерки за безопасност и здраве в съответствие с Ковид-19. Това се дължи на премахването на свързаните с пандемията политики за безопасност на страната.

Достъпно настаняване близо до ExCeL, Лондон

Това трябва да е достатъчна причина да дадете приоритет на получаването на хотелски резервации за DSEI и това е мястото, където Trade Fair Trips ltd идва, за да ви предостави достъпно настаняване за изложения. Ние познаваме хотелите в Лондон и създаваме персонализиран списък с най-добрите цени за събитието DSEI във вашия конкретен ценови диапазон. 

Ние сме бързи и също така гарантираме, че имате достатъчно достъп до обществен транспорт. Изложителите могат също да разчитат на Trade Fair Trips ltd да монтира техните изложбени щандове. Нуждаете се от заседателна зала за бизнес преговори? Ние ще резервираме подходящото място за вас! 

Пеша
Пеша:

20 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

Не е препоръчително при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

С кола
С кола:

7 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

41 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

9 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

51 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

map

Хотели около DSEI

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Grange Clarendon Hotel 11.4 London от € 346.00 EUR Запази сега
DSEI 2025 London London City Airport Hotel 1.9 London от € 254.00 EUR Запази сега
DSEI 2025 London YOTEL London Shoreditch 8.7 London от € 348.00 EUR Запази сега
The Stratford Hotel London 7 London от € 274.00 EUR Запази сега
DSEI 2025 London Holiday Inn Express London - ExCel 0.8 London от € 604.00 EUR Запази сега
DSEI 2025 London No1 The Mansions By Mansley London при поискване Заявка
DSEI 2025 London hub by Premier Inn London Westminster Abbey London при поискване Заявка
DSEI 2025 London The LaLit London 9.5 London при поискване Заявка
DSEI 2025 London Chrysos Hotel London при поискване Заявка
DSEI 2025 London South Place Hotel London при поискване Заявка
  • Ще има около 30 000 участници;
  • Очаква се приблизително 1700 изложители да представят своите решения за отбранителни технологии;
  • Ще можете да се срещнете с представители на държавния и частния сектор;
  • Събитието ще бъде домакин на 6 семинара, посветени на темата за сигурност.

 

Clarion Events Ltd. събира DSEI за общо четири дни и работното време е от 09:00 часа следобед до 17:00 часа. Първият ден започва един час по-рано, за да се отчете регистрацията, а последният завършва един час по-рано.

Друга причина, поради която DSEI се превърна в голяма платформа за търсене и предлагане, е фактът, че има много усилия, вложени в разработването на мерки за противодействие срещу кибер престъпленията. Сигурността е една от големите теми с 6 семинара за справяне с настоящите предизвикателства, докато CYBER HUB представя обстойно теми като електронна война, телекомуникационни системи и високотехнологично наблюдение. Публиката се разделя на влиятелни лица, вземащи решения, военни купувачи и цяла гама от VIP гости.

DSEI 2019

Изданието на DSEI за 2019 г. се проведе между 10 септември и 13 септември. Той прие над 1700 изложители и 36 000 посетители. Участваха общо 114 държави, като 44 от тях имат национални павилиони. Това включва страни като Австралия, Турция, Финландия, Франция, Обединеното кралство и САЩ. Имаше засилено източноевропейско присъствие поради павилиони, посветени на Латвия, Литва, Естония и Украйна. Изданието на събитието за 2019 г. дебютира космическите и производствените центрове. Имаше и значителен брой лектори на конференции и семинари с участието на над 300 водещи експерти в индустрията. 

DSEI 2021

Изданието на DSEI за 2021 г. беше от голямо значение за световната индустрия за отбрана и сигурност. Това се дължи на представянето, представляващо успешното рестартиране на панаирите лице в лице както за сектора, така и за Обединеното кралство. Изпълнението се случи като хибридно събитие, състоящо се от изложба лице в лице и дигитална платформа. Това се случи между 14 септември и 17 септември в ExCeL London. Изданието включваше нови допълнения, включително въвеждането на „Future Tech Hub“. Това беше специален център, който съчетаваше иновации, кибернетика и комуникация. Центърът позволи на професионалистите да разглеждат новостите, свързани с дигитализацията, киберсигурността, мрежите и комуникациите. Изданието прие 64 национални и международни делегации, като много от тях присъстваха лично.

DSEI 2023

Изданието на DSEI за 2023 се проведе като търговско изложение на живо в ExCeL London. Събитието се състоя между 12.09.2023 и 15.09.2023. То не включваше предпазни мерки срещу коронавирус поради отмяната на пандемичните ограничения в страната. В повторението участваха около 1 500 изложители. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до DSEI 2025 Изпрати

DSEI акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.