DSEI
DSEI

DSEI

New Dates
14 сеп 2021 - 17 сеп 2021
UK , London

General Information

Organizer

Clarion Events

Event website

DSEI

Frequency

2 years

DSEI Map

Past Editions

10 - 13 Sep DSEI 2019

12 - 15 Sep DSEI 2017

15 - 18 Sep DSEI 2015

Участниците в индустрията могат да обсъдят бъдещето на отбранителните системи без забавяне в изданието на DSEI през 2021 г. от 14 до 17 септември. DSEI ще бъде домакин на ExCel London във Великобритания. На мястото ще бъдат приложени и ще бъдат въведени стабилни и актуални предпазни мерки за здраве и безопасност на COVID-19.

Въведение

DSEI е съкращение от Международното изложение и конференция за отбранителни системи и оборудване (Defence Systems and Equipment International) и е в челните редици на иновациите в частните и военните отбранителни кръгове. Събитието се провежда в Лондон, Великобритания на всеки две години с издания, падащи на нечетни години.

Какво можете да се надявате да откриете под покрива на ExCeL London? Пълният асортимент от технологии и решения за космическия, военноморския, сухопътния и сигурния сектор. Продуктовите категории се простират на оръжия, тактическо оборудване, боеприпаси, аварийно оборудване, оборудване за първа помощ, инфрачервени системи и радарно оборудване

Акценти

  • Ще има около 30 000 присъстващи;
  • Очаква се около 1700 изложители да представят своите решения за отбранителни технологии;
  • Ще можете да се срещнете с представители на държавния и частния сектор;
  • Събитието ще бъде домакин на 6 семинара, посветени на темата за сигурността;

Логистиката

Clarion Events Ltd. събира DSEI за общо четири дни, а работното време е от 09:00 ч. Следобед до 17:00 ч. Следобед. Първият ден започва с час по-рано, за да се отчете регистрацията, а последният завършва с час по-рано.

Аудитория и статистика

Друга причина, поради която DSEI се превърна в голяма платформа за търсене и предлагане, е фактът, че има много усилия за разработване на контрамерки срещу киберпрестъпленията. Сигурността е една от големите теми с 6 семинара за справяне с текущите предизвикателства, докато CYBER HUB се впуска дълбоко в теми като електронна война, телекомуникационни системи и високотехнологично наблюдение. Публиката се разпада на инфлуенсъри, взимащи решения, военни купувачи и цял набор от VIP гости.

Достъпно настаняване близо до ExCeL, Лондон

Това би трябвало да е достатъчна причина да се даде приоритет на получаването на хотелски резервации за DSEI и тук идва Trade Fair Trips ltd, за да ви осигури достъпно настаняване за изложби. Познаваме пътя си из Лондон и създаваме персонализиран списък с най-добрите хотелски цени за DSEI във вашия конкретен ценови диапазон.

Бързи сме и също така се уверяваме, че имате достатъчно достъп до обществения транспорт. Изложителите могат да разчитат и на Trade Fair Trips ltd да инсталира своите изложбени щандове. Имате нужда от зала за срещи за бързо договаряне? Ще резервираме подходящите съоръжения за вас!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА