Your free enquiry
DSEI

DSEI

London ,UK
индустрия
индустрия:
Безопасност, Сигурност, Управление на риска, Отбрана, Противопожарна защита
Organizer
Organizer :
Clarion Events
Event website
Event website :
DSEI
Frequency
Frequency:
2 years

Участниците в индустрията могат да обсъдят бъдещето на отбранителните системи без забавяне в изданието на DSEI през 2021 г. от 14 до 17 септември. DSEI ще бъде домакин на ExCel London във Великобритания. На мястото ще бъдат приложени и ще бъдат въведени стабилни и актуални предпазни мерки за здраве и безопасност на COVID-19.

Въведение

DSEI е съкращение от Международното изложение и конференция за отбранителни системи и оборудване (Defence Systems and Equipment International) и е в челните редици на иновациите в частните и военните отбранителни кръгове. Събитието се провежда в Лондон, Великобритания на всеки две години с издания, падащи на нечетни години.

Какво можете да се надявате да откриете под покрива на ExCeL London? Пълният асортимент от технологии и решения за космическия, военноморския, сухопътния и сигурния сектор. Продуктовите категории се простират на оръжия, тактическо оборудване, боеприпаси, аварийно оборудване, оборудване за първа помощ, инфрачервени системи и радарно оборудване

Акценти

  • Ще има около 30 000 присъстващи;
  • Очаква се около 1700 изложители да представят своите решения за отбранителни технологии;
  • Ще можете да се срещнете с представители на държавния и частния сектор;
  • Събитието ще бъде домакин на 6 семинара, посветени на темата за сигурността;

Логистиката

Clarion Events Ltd. събира DSEI за общо четири дни, а работното време е от 09:00 ч. Следобед до 17:00 ч. Следобед. Първият ден започва с час по-рано, за да се отчете регистрацията, а последният завършва с час по-рано.

Аудитория и статистика

Друга причина, поради която DSEI се превърна в голяма платформа за търсене и предлагане, е фактът, че има много усилия за разработване на контрамерки срещу киберпрестъпленията. Сигурността е една от големите теми с 6 семинара за справяне с текущите предизвикателства, докато CYBER HUB се впуска дълбоко в теми като електронна война, телекомуникационни системи и високотехнологично наблюдение. Публиката се разпада на инфлуенсъри, взимащи решения, военни купувачи и цял набор от VIP гости.

Достъпно настаняване близо до ExCeL, Лондон

Това би трябвало да е достатъчна причина да се даде приоритет на получаването на хотелски резервации за DSEI и тук идва Trade Fair Trips ltd, за да ви осигури достъпно настаняване за изложби. Познаваме пътя си из Лондон и създаваме персонализиран списък с най-добрите хотелски цени за DSEI във вашия конкретен ценови диапазон.

Бързи сме и също така се уверяваме, че имате достатъчно достъп до обществения транспорт. Изложителите могат да разчитат и на Trade Fair Trips ltd да инсталира своите изложбени щандове. Имате нужда от зала за срещи за бързо договаряне? Ще резервираме подходящите съоръжения за вас!

Full list of
hotels for
DSEI

Book Now
How to get to DSEI

Similar trade shows