Your free enquiry
Web Summit

Web Summit

Lisbon, Portugal
Индустрия
Индустрия:
Telecommunications, Computers Networks, Internet & Intranet
Organizer
Organizer:
Web Summit
Event website
Event website:
Web Summit
Frequency
Frequency:
1 year

Web Summit - актуализация

Между датите 13.11.2023 и 16.11.2023 ще се проведе Web Summit 2023. Търговското изложение ще се състои във формат "лице в лице" между Altice Arena и Feira Internacional de Lisboa. В изложбените центрове няма да бъдат въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на националните ограничения, свързани с пандемията, отнасящи се до местата за провеждане на събития. Понастоящем няма въведени ограничения за пътуване в континенталната част на Португалия.

Въведение

Web Summit се радва на силна репутация в технологичните и стартиращи кръгове като конференция, която стартира компании на световната сцена. Създадена през 2010 г. от Пади Косгрейв, Дейвид Кели и Дейър Хики, Web Summit бързо се превърна в място за професионалисти, участващи в дигитални решения, интернет продукти и софтуер, за да научат какво е какво на най-високо ниво, както и да получат видимост в по-голям мащаб. Конференцията до голяма степен се счита за най-голямото технологично събитие в света и като се има предвид, че светила като Стивън Хокинг са присъствали на нея, когато говорител затвърждава това твърдение. Има доста теми, обсъждани с нововъзникващи технологии, рисков капитализъм и интернет технологии на преден план. Web Summit е не само място за измерване накъде се насочва индустрията, но и платформа за нейното изменение. Именно това го прави събитие, което не можете да си позволите да пропуснете.

Логистиката

Web Summit се провежда ежегодно с издания, насрочени по-късно през годината около ноември - изключение от това е 2019, когато конференцията ще се премести в декември в онлайн формат. Събитието се организира в Лисабон, Португалия от Connected Intelligence Limited, а програмирането се провежда във Feira Internacional de Lisboa в продължение на три дни. Допускат се само професионалисти от бранша и има пълен ежедневен график, така че не забравяйте предварително да проучите работното време. Изложбеният център се намира в Parque das Nações, който е нарастващ, модерен район на града и има всички връзки с обществения транспорт. В допълнение към добрия път, Feira Internacional de Lisboa се намира в близост до жп гара Orient - вашата точка за достъп до автобусни линии, влакови услуги, експресни автобуси и подземния влак. Летище Умберто Делгадо също е на кратко разстояние.

Какво казват хората?

• „Всичко беше насочено към подпомагане на стартиращите компании да направят най-ценните връзки,“ - Yroo;

• „Изложението на уеб срещата на върха постави нашето стартиране пред най-добрите и най-важни хора“ - Phone.com;

• „Web Summit беше трансформационно преживяване, което донесе инвестиции и вдъхновение“ - Mapwize;

• „Публичността на спечелването на PITCH ни даде инерция, когато наближаваме следващото ни набиране на средства“, - Wayve, победител в уеб срещата PITCH 2018;

• „PITCH ни даде възможност да разпространим посланието си до потенциални клиенти и партньори“, - Railsbank, PITCH 2018;

• „Ние не инвестираме само в компании, а вместо това инвестираме в хората зад тях“, - Денис Смит, управляващ партньор и основател, Evolution Equity Partners;

• „Пазарът е все по-глобален и ние искаме да намерим страхотни компании, независимо откъде идват,“ Рашми Гопинат, управляващ директор, M12

Аудитория и статистика

Как Web Summit подкрепя твърдението си, че е най-голямото технологично събитие в света? Последното издание удари над 70 000 технологични професионалисти, които дойдоха от цял ​​свят. Фокусът пада върху международния характер на конференцията с отчетени 163 държави - Нова Зеландия, Румъния, Швеция, Австрия, Германия, Ирландия, Канада, Бразилия, Португалия, Италия, Великобритания, Швейцария, Дания, Полша и САЩ. Професионалистите дойдоха от редица отрасли като реклама, съдържание и маркетинг, изкуствен интелект и машинно обучение, електронна търговия и търговия на дребно, корпоративни софтуерни решения и fintech. Стартъпите могат да се срещнат и с над 1200 инвеститори, които включват VC, LP, ангелски инвеститори и ръководители на големи международни фондове. Това е достатъчен стимул за закупуване на билет за конференцията. Web Summit също се ангажира да подобри съотношението си между половете и постигна 46,3% женска аудитория от всички посетители на събитието.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd вълнува изложители и технически посетители с поръчкови хотелски условия за търговски изложения и конференции и Web Summit не прави изключение. Тук сме, за да оптимизираме времето ви на конференцията, което означава да ви изготвим списък с най-добрите хотелски предложения в Лисабон за вашия ценови диапазон. Trade Fair Trips ltd използва голяма мрежа от хотели, къщи за гости и апартаменти, за да намери най-достъпните хотелски цени по време на Web Summit. Знаем колко е важно да сме близо до събитието, поради което ви резервираме хотелски стаи в близост до Feira Internacional de Lisboa със солидни връзки с обществения транспорт. Ние сме добре запознати и с други услуги. Клиентите често разчитат на нас, че предварително правим резервации за съоръжения за срещи или поемаме изграждането на техните щандове за търговски изложения. Каквото и да ви трябва, това е само на едно телефонно обаждане!

Минали издания на Web Summit

Издание 2021

Изданието на Web Summit за 2021 беше организирано като търговско изложение на живо в Altice Arena и се проведе от 1.11.2021 до 4.11.2021. На мястото на провеждане бяха въведени стриктно прилагани превантивни мерки срещу Ковид-19, за да бъдат защитени над 42 000-те участници, които участваха в събитието. Това включваше правила за социално дистанциране, както и 3G политика за влизане. Преди да бъдат допуснати, участниците трябваше да представят 3G документи, като например удостоверения за възстановяване. На събитието присъстваха общо 211 партньори, 1 519 стартиращи компании, 872 инвеститори, 748 лектори и 1 878 представители на пресата от общо 128 държави.

Full list of
hotels for
Web Summit

Book Now
How to get to Web Summit
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Lisbon Airport (Летище Лисабон)

10 минути при пътуване от Lisbon Orient Station (гара Лисабон Ориент)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Lisbon Airport (Летище Лисабон)

5 минути при пътуване от Lisbon Orient Station (гара Лисабон Ориент)

 

By public transport
By public transport:

5 минути при пътуване от Lisbon Airport (Летище Лисабон)

Не е необходимо при пътуване от Lisbon Orient Station (гара Лисабон Ориент), поради непосредствената близост

 

Similar trade shows